Moderatorius: signs

Parašė Arcade
Mersas rašė:Nuo ju

Jum buvo taip? Man keista kad pirma sav nieko nejauciau, o tik veliau islindo, vis mastau gal nuo pilnaties, net nezinau. Gal jum taip buvo? Ar galima tiketis kad praeis, ar ne?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#412741 Tai organizmas adaptuojasi. Ar praeis ar ne, negali žinoti, gi kiekvieną skirtingai veikia. Su kiekvienais vaistais taip :) Galbūt ir pranyks, bet greičiausiai sumažės tikrai. Išlauk 4-6 sav, tik tada daryk išvadas. Padės jis po kiek laiko :)
Parašė Arcade
signs rašė:Tai organizmas adaptuojasi. Ar praeis ar ne, negali žinoti, gi kiekvieną skirtingai veikia. Su kiekvienais vaistais taip :) Galbūt ir pranyks, bet greičiausiai sumažės tikrai. Išlauk 4-6 sav, tik tada daryk išvadas. Padės jis po kiek laiko :)

Nors geriu labai mazom dozem(didesniu nepernesu), bet jauciasi poveikis, atrodo esu geresnes nuotaikos, energijos daugiau buvo kol gerai miegojau, o dabar nelabai. Bet islenda dienos eigoje nerimas, tada geriu lex. Siaip visada gydytoja sako 2 sav pakentek, jei nepraeis salutiniai, tada kita vaista bandyt, bet ziuriu cia forume visi laukia ilgiau, menesi koki. Ar per menesi labiau apsitvarko tie salutiniai? Mano beda nerimo sutrikimas ir vegetaciniai sutrikimai. Jus gerete coaxil? Ar buvo salutiniu? Praejo ?
Parašė Arcade
signs rašė:Tai organizmas adaptuojasi. Ar praeis ar ne, negali žinoti, gi kiekvieną skirtingai veikia. Su kiekvienais vaistais taip :) Galbūt ir pranyks, bet greičiausiai sumažės tikrai. Išlauk 4-6 sav, tik tada daryk išvadas. Padės jis po kiek laiko :)

Nors geriu labai mazom dozem(didesniu nepernesu), bet jauciasi poveikis, atrodo esu geresnes nuotaikos, energijos daugiau buvo kol gerai miegojau, o dabar nelabai. Bet islenda dienos eigoje nerimas, tada geriu lex. Keista, kad tik po pusantros sav islindo nemiga, ar normalu? Pradzioje buvo ok. Siaip visada gydytoja sako 2 sav pakentek, jei nepraeis salutiniai, tada kita vaista bandyt, bet ziuriu cia forume visi laukia ilgiau, menesi koki. Ar per menesi labiau apsitvarko tie salutiniai? Mano beda nerimo sutrikimas ir vegetaciniai sutrikimai. Jus gerete coaxil? Ar buvo salutiniu? Praejo?
Parašė Arcade
#412756 Sianakt visai be miego, bet geriau nuo nemigos vaistu bet jie visai kaip neveiktu, visiskai negaliu uzmigt, atrodo kad visa nakti nemiegu, tik ziuriu i laikrodi ar jau rytas. Visai negaliu pamiegot.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Arcade rašė:Sianakt visai be miego, bet geriau nuo nemigos vaistu bet jie visai kaip neveiktu, visiskai negaliu uzmigt, atrodo kad visa nakti nemiegu, tik ziuriu i laikrodi ar jau rytas. Visai negaliu pamiegot.

Nebandet mirtazapino ar kvetiapino megui?
Parašė Arcade
#412772 Miegui bandziau kitoki, nuo nemigos israse. Ir nesuveike visai, dar blogiau miegojau. Kazin sr ta nemiga turi praeit ar uzkabino ir nepraeis?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Arcade rašė:Miegui bandziau kitoki, nuo nemigos israse. Ir nesuveike visai, dar blogiau miegojau. Kazin sr ta nemiga turi praeit ar uzkabino ir nepraeis?

Reik bandyt kazka kita. Chroniska nemiga nuvargins organizma, yra daug slopinanciu vaistu ir spresti apie kiekvieno is ju veiksminguma galima is karto, nes hipnotinis efektas tai ne antidepresantinis, kur reikia laukti menesi.
Parašė Arcade
biggie rašė:
Arcade rašė:Miegui bandziau kitoki, nuo nemigos israse. Ir nesuveike visai, dar blogiau miegojau. Kazin sr ta nemiga turi praeit ar uzkabino ir nepraeis?

Reik bandyt kazka kita. Chroniska nemiga nuvargins organizma, yra daug slopinanciu vaistu ir spresti apie kiekvieno is ju veiksminguma galima is karto, nes hipnotinis efektas tai ne antidepresantinis, kur reikia laukti menesi.

Turiu dar israsyta cipralex, reiks bandyti, kazin kaip jis veikia? Vakar jau nebegeriau coaxil, bet sianakt vistiek nemiegojau.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#412789 Nu cipralex'as kaip migdomasis veikė tik tada, kai depresija buvo aptvarkyta...
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#412791 Turiu dar israsyta cipralex, reiks bandyti, kazin kaip jis veikia? Vakar jau nebegeriau coaxil, bet sianakt vistiek nemiegojau.[/quote]

As geriu coaxili. Bet man salutiniu nuo ju nera. Isgerus jų, valandos begyje jauciasi toks happy jausmas, energijos duoda. Nerimas ir PA irgi aptvarkytos. Kas del miego, tai buna, kad sunkiau uzmiegu, kai bunu nepavargusi per diena. Bet man melotoninas padeda tada, arba jau sunkiu atveju - bromazepamo puselė. Jei visa nakti neina uzmigti, tai nekazka. Jei taip kasnakt, tai negerai. Beje, veliausiai coaxili geriu 18 val, jei einu miegoti 22val. Jei veliau isgerciau, tai neimtu miegas. Beje, dabar stipri pilnatis, tai itakos tikrai duoda, kai vegetacine jautri.
Cipralexas, kaip jau ir minejo, sureguliuos paros rezima, jei sureguliuos nerima/depresija. Daug kam pradzioj jis pastiprina visa nerima. Bent jau man,kai ji vartojau,tai pirmos 3 savaites budavo sunkios, vegetacine sistemą isderindavo, dar labiau įaudrindavo. Po 3 savaiciu nurimdavo. O siaip tas pirmas savaites bandyk su raminamaisiais iskesti, ir tada matysi ar kazka padeda vaistas ar nieko gero. Na o jei ir raminami nepadeda, tai keisk vaista.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Arcade rašė:
biggie rašė:

Turiu dar israsyta cipralex, reiks bandyti, kazin kaip jis veikia? Vakar jau nebegeriau coaxil, bet sianakt vistiek nemiegojau.

Jei tavo nemiga yra depresijos israiska, tada cipralexas gali pagerinti ir miega. Jei pas tave nera didelio depresiskumo, o daugiau pervargimas, tada kas nors slopinancio tiktu labiau, pakalbek su daktare, yra daug budu uzmigti, neveikia vieni medikamentai - vistiek surasi, kurie suveiks
Parašė Arcade
#412813 Man miegas buvo normalus, o pradejau nuo coaxil vartojimo uz pausantros savaites kazkur blogai miegot, ir su kiekviena diena vis stipriau blogiau, kai visa nakti atrodo nemiegi ir ziuri i laikrodi kada rytas. Nors geriau, kaip ir rasiau mazom labai dozem, bet mane labai veike per nemiga. dabar nutraukiau, negeriau dvi dienas, jau sianakt miegojau truputi geriau. Tikiuosi, ateinanti naktis bus dar geresne, nes jau pervargau nuo nemiegojimo. O geriau ir nuo nemigos vaistus ta laika ir nieko neveike jie atrode taip.
Cipralex suaktyvina vegetacine, gali padidet nerimas? Kazka girdejau apie tai, reikes bandyti iskesti nepageidaujamus pojucius jei bus, kiek laukiate, 2-3sav.? Idomu ar duoda cipralexas nuotaikos pagerejima, kaip coaxil(man patiko kad geresne nuotaika buvo, energinesne pradzioj buvau,kol neprasidejo nemigos)?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Arcade rašė:Man miegas buvo normalus, o pradejau nuo coaxil vartojimo uz pausantros savaites kazkur blogai miegot, ir su kiekviena diena vis stipriau blogiau, kai visa nakti atrodo nemiegi ir ziuri i laikrodi kada rytas. Nors geriau, kaip ir rasiau mazom labai dozem, bet mane labai veike per nemiga. dabar nutraukiau, negeriau dvi dienas, jau sianakt miegojau truputi geriau. Tikiuosi, ateinanti naktis bus dar geresne, nes jau pervargau nuo nemiegojimo. O geriau ir nuo nemigos vaistus ta laika ir nieko neveike jie atrode taip.
Cipralex suaktyvina vegetacine, gali padidet nerimas? Kazka girdejau apie tai, reikes bandyti iskesti nepageidaujamus pojucius jei bus, kiek laukiate, 2-3sav.? Idomu ar duoda cipralexas nuotaikos pagerejima, kaip coaxil(man patiko kad geresne nuotaika buvo, energinesne pradzioj buvau,kol neprasidejo nemigos)?

Cipralexas yra daug labiau prognozuojamas antidepresantas, coaxilis net nera aisku kaip jis tiksliai veikia. Na siaip cipralexas irgi gali ta nuotaika kelti, gali ir jautruma sumazinti, bet reikia, kad organizmas prisitaikytu prie vaisto, o per kiek tas buna - individualiai, nerimo sutrikimams, kaip taisykle, reik truputi daugiau laiko, depresija griebia gan greitai.
Parašė Arcade
biggie rašė:
Arcade rašė:Man miegas buvo normalus, o pradejau nuo coaxil vartojimo uz pausantros savaites kazkur blogai miegot, ir su kiekviena diena vis stipriau blogiau, kai visa nakti atrodo nemiegi ir ziuri i laikrodi kada rytas. Nors geriau, kaip ir rasiau mazom labai dozem, bet mane labai veike per nemiga. dabar nutraukiau, negeriau dvi dienas, jau sianakt miegojau truputi geriau. Tikiuosi, ateinanti naktis bus dar geresne, nes jau pervargau nuo nemiegojimo. O geriau ir nuo nemigos vaistus ta laika ir nieko neveike jie atrode taip.

Cipralexas yra daug labiau prognozuojamas antidepresantas, coaxilis net nera aisku kaip jis tiksliai veikia. Na siaip cipralexas irgi gali ta nuotaika kelti, gali ir jautruma sumazinti, bet reikia, kad organizmas prisitaikytu prie vaisto, o per kiek tas buna - individualiai, nerimo sutrikimams, kaip taisykle, reik truputi daugiau laiko, depresija griebia gan greitai.

Manau kad man nerimo sutrikimas, su lydinciais vegetaciniais sutrikimais. Idomu, kiek laiko reikia kenteti tuos paumejimus ar salutinius, kol vaistas prisitaiko? Kiek siaip rekomenduojama,2sav? Kas dazniausiai pradzioj islenda is salutiniu?