Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412987 Sorry uz triguba posta, bet del nemalonaus pojucio kojose didziausias sansas, kad kaltas anafranilis. Siaip jis geriamas pries miega, nes migdo veikdamas antihistamininius receptorius (kas ir greiciausiai sukelia tau ta nemalonu pojuti kojose). Ir tik viena karta. Tada gal ir kvetiapino tau net nereiktu, nes jis tuos pacius receptorius veikia.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412988 Sorry uz keturguba posta:D kadangi turiu ta pati neramiu koju sindroma, tai vietoj cyclodolio zymiau saugesnis variantas yra pregabalinas.
Parašė Baran
#412989 Zinok as ir gi galvojau jau seniau del Propranololio, man ir taip yra nemiga stipri ir lovoje vartausi kas 15 minuciu prabudineju ir taip visa nakti, kazkaip vakare kai isgeriu Propranololio man praeina noras miegot, guliu labai ilgai kol uzmiegu ir, tai tik uzmiegu su Kveatepinu, be jo niekaip. Kodel gydytoja man pasake ji gerti ryte ir vakare, ir ligoninej man ji taip duodavo.. Idomiai cia. Bandysiu vakare negerti, bandysiu tik ryte ir reikalui esant per pietus, nes man be jo rankos dreba taip, kad as negaliu viena ranka islaikyti puoduko, tai dviems laikau, ziauru man viskas sita. Nezinau, gydytoja pasake gerti ryte po 1 mg. Taip sake, bet juk cia minimaliausia doze..
Parašė Baran
#412990 As prasiau gydytojos, kad man israsytu Lyrica, ji pasake man jo nereikia, atseit jis gydo skausmus ar kazka panasaus, tai tiek, ziauru, kazkada geriau Lyrica, jis gerai nerima nuimdavo, prasiau, kad israsytu - neisraso.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412993 Na tai gal pats laikas suabejoti gydytojos kompetencijomis :D Lyrica (pregabalinas) jau ir lietuvoje oficialiai generalizuotam nerimo sindromui pripazintas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413014 Man tai ji vaistinese be recepto duoda, tai pasibandyt gali.
Parašė Baran
#413037 Labas rytas, nu va, geriu Fluanxoli su kitais vaistais, Fluanxoli siandien geriu 7 diena, ryte po 1 mg ir visiskai pradejau nejausti poveikio, tas pats prasidejo kas ir buvo pries 7 dienas, stiprus nerimas, nenoras visiskai kalbeti, depresija, nieko nesinori veikti, drebu visas, ypac rankos stipriai, susijaudinimas kazkoks ( manau tai nerimas), norisi miego, bet atsiguliau ir negaliu uzmygti, kojos sala net tapkese ir po kaldra, anksciau taip ir gi buvo, pas gydytoja tik 22 diena ir tai nuotoliniu budu, bijau didint dozes Fluanxolio, nes gydytojai kaip visada nepatiks, bet gal ir vertetu padidinti, nes ziauriai blogai jauciuosi.
Parašė vitamin9
#413040 Nesamone su tais visas fluxanoliais ir ssri kai pradedi nerimas nenormalus pirmos savaites,gerk lorika po puse ryte vakare ara po visa ryte vakare nuo poros savaiciu nieko nebus. as jau patyres kai tu buni sudinos ten sveikatos ant nerimo ir dar pradedi tuos gert ir isvis kosmosas o su raminanciais tai net nejauti tu pasaliniu beveik.
Parašė vitamin9
#413041 Tu cia matosi irgi smagioj formoj guli parkrites kaip koncentracijos stovykloj :D varyk loriko atigausi. tas lorikas normaliai veikia 8 10 valandu,kad tu ji kas antra diena isgeri tai taspats kas nieko. bent po ryte vakare,isvis jei blogai po viena ryte vakare.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Labas rytas, nu va, geriu Fluanxoli su kitais vaistais, Fluanxoli siandien geriu 7 diena, ryte po 1 mg ir visiskai pradejau nejausti poveikio, tas pats prasidejo kas ir buvo pries 7 dienas, stiprus nerimas, nenoras visiskai kalbeti, depresija, nieko nesinori veikti, drebu visas, ypac rankos stipriai, susijaudinimas kazkoks ( manau tai nerimas), norisi miego, bet atsiguliau ir negaliu uzmygti, kojos sala net tapkese ir po kaldra, anksciau taip ir gi buvo, pas gydytoja tik 22 diena ir tai nuotoliniu budu, bijau didint dozes Fluanxolio, nes gydytojai kaip visada nepatiks, bet gal ir vertetu padidinti, nes ziauriai blogai jauciuosi.

O nebandei cyclodolio negerti?
Parašė vitamin9
#413044 tos daktares isvis abeles jei mato kad zmoguj nerimas arba israsineja vaistus kaip ssri ar betkokius nuo kuriu pasaliniai buna pirmos pora savaiciu pakiles nerimas tai rasai prie to pacio normale doze ramiannciu kad zmogus pailsetu nuo nerimo kaiptik o ne guletu pasnykas lovoj. kai ir taip jautriam duodi kas kele nerima tai isvis koma buna va kaip ir raso guli negyvas vietoj to galetu zmogus lakstyt sau laimingas ir viskas su minimaliais salutiniais,o kas blogiausia tokia savijauta kiek streso smegenim duoda,po tokiu dalyku paskiau atsigaut reik gavus tokiu isgasciu vietoj to kad vaistas isivaziuoja zmogus laimingas gyvena ant naujo vaisto o cia atsigaudines po tokiu lomkiu dar ir del ko? del nieko,nes daktare tupa. debilizmas zodziu cia su ta psichiatrija.
Parašė Baran
LBJ rašė:
Baran rašė:Labas rytas, nu va, geriu Fluanxoli su kitais vaistais, Fluanxoli siandien geriu 7 diena, ryte po 1 mg ir visiskai pradejau nejausti poveikio, tas pats prasidejo kas ir buvo pries 7 dienas, stiprus nerimas, nenoras visiskai kalbeti, depresija, nieko nesinori veikti, drebu visas, ypac rankos stipriai, susijaudinimas kazkoks ( manau tai nerimas), norisi miego, bet atsiguliau ir negaliu uzmygti, kojos sala net tapkese ir po kaldra, anksciau taip ir gi buvo, pas gydytoja tik 22 diena ir tai nuotoliniu budu, bijau didint dozes Fluanxolio, nes gydytojai kaip visada nepatiks, bet gal ir vertetu padidinti, nes ziauriai blogai jauciuosi.

O nebandei cyclodolio negerti?

CYCLODOLIO siandien isvis negeriau ir negeriau Propranololio, motina turejo Clonazepamo, dave ketvirtuka, tas pats nepraeina, rankos dreba vos rasau, as nezinau, jeigu man Clonazepamas nepadejo ir vos prakalbu nuo nerimo, puoduka dviem rankom laikau,, kad nneispilt.