Moderatorius: signs

Parašė Baran
#413047 Nuotaika visiskai sudina sudiniausia, nesuprantu Anafranil geriu apie 4 menesius, per tuos menesius, tai didinau, tai mazinau, bet gydytoja pasake vartoti: 100 mg, tai jau 3 savaites tuoj pacioj dozej, del nerimo jis nenuime man.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413053 O kodel ir propanolol negerei? Jeigu stiprus tremoras, tai gan logiska ji gerti. Kazkokiu stipriu pasaliniu isskyrus nemiga jeigu vakare geri jis neturi. As pats pries darbo pokalbius visad saunu propanolol + xanax. Geriausias man tinkantis derinukas. Na tik, kad galva nuo propanolol visad skauda dar man.

O cyclodoli pabandyk pamazint, gert po 1 karta pvz ir stebet savijauta, nes jis turi ir abstinencijos sindroma, pasireiskianti padidejusiu nerimu:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3984771/
Nereikia dramatiskai keisti viso gydymo, nes tada nezinai kas nuo ko cia.

Ir clonazepamo su lorazepamu nemaisyk niekad, negalima 2 benzu maisyti. Clonikas turi labai ilga half-life. Tai pagal ideja rytoj jau lorazepamo gerti nelabai galetum. Jeigu gerei lorazepama, tai ir lik prie jo.

Radikaliai pokyciu staigiai daryti irgi nereikia, nes tik stresuoji organizma, tai normalu, kad padideja nerimas.

Negerk propanolol veliau 18 val vakare ir neturetu but dideliu problemu uzmigt. Tai gerk tarkim tik atsikeles ir uz kokiu 6val. Bent as taip darydavau kai ji kasdien gerdavau.

Pabandyk iki 1 karto cyclodolio sumazinti. Ir tada ziurek kaip savijauta po kokios savaites. Jeigu nerimas nemazeja - ne cyclodolis kaltas.

Plius nepamirsk, kad ka tik isivedei nauja neuroleptika ir pradejai ne nuo maziausios jo dozes. Tai organizmui irgi stresas nemazas. Jeigu 1 diena geriau jauteisi, o antra tik blogiau, man tai akivaizdu, kad per didele doze, nes vaistai organizme akumuliuojasi - dideja ju koncentracija priklausomai nuo to, kiek laiko vartoji. Tai pabandyt 0.5mg irgi nebutu kvaila.
Parašė Baran
#413055 Bet juk visur rasoma, kad pati minimaliausia Fluanxolio doze 1 mg, niekur nesu mates, kad kur nors rasytu 0.5 mg.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Bet juk visur rasoma, kad pati minimaliausia Fluanxolio doze 1 mg, niekur nesu mates, kad kur nors rasytu 0.5 mg.

Sioje diskusijoje raso ne vienas zmogus, kad 1mg jiems per daug. Kai kuriems ir ketvircio uzteko.

Man kai skyre fluanxoli irgi liepe pradet nuo ketvircio, tada padidint iki po ketvirti du kartus(0.5mg).

Dozes yra individualis dalykas. Padidint visada spesi.
Parašė vitamin9
#413064 Nesamones darai kam ta klonika gerei tas klonikas ketvirtukas nieko nera tik kad veikia ilgai.parasai zmonem ka daryt sedi va dreba. tai jei jau isgerei kloniko ketvirti tai gerk ir kita ketvirti ir dar vakare puse isgerk o paskiau lorazepama normaliom dozem gerk.
Parašė vitamin9
#413065 lorikas greiciausia nuima nerima viena tablete butum isoves dabar viena vakare ir taip varytum ir atsigautum. gerk fluxanolio po puse ir pradek raminancius normaliom dozem gerk o ne kas antra diena 2.5mg isgert ir kazko tiketis. man 2.5mg 2 kart dienoj neuztenka o tu kas antra diena po viena geri jis veikia 8 valandas ko tu tikiesi is jo kas antra diena gerdamas arba ketvircio cloniko kuris yra taspats kas irgi kokie 2mg loriko. lorikas staigei nerima sutvarko gerai bent jau man,clonikas ilgalaikiui kazkaip kai reikejo kad clonikas greitai padetu jis man sunkei padejo butent momentu kai bloga.gal visiem kitaip.
Parašė Baran
LBJ rašė:
Baran rašė:Bet juk visur rasoma, kad pati minimaliausia Fluanxolio doze 1 mg, niekur nesu mates, kad kur nors rasytu 0.5 mg.

Sioje diskusijoje raso ne vienas zmogus, kad 1mg jiems per daug. Kai kuriems ir ketvircio uzteko.

Man kai skyre fluanxoli irgi liepe pradet nuo ketvircio, tada padidint iki po ketvirti du kartus(0.5mg).

Dozes yra individualis dalykas. Padidint visada spesi.

Zodziu as neiskentejau ir isgeriau dar viena tablete Fluanxolio, ryte 1 mg ir per pietus, tai ramiai pragulejau lovoje, kazkaip ar miegojau ar nemiegojau, nesupratau pats, bet nerimas zymiai sumazejo, tik kai va dabar atsiguliau paguleti po vakarienes, uzsimerkiau ir pradejo lysti mintys visokios, apie gyvenima, kas buvo ir taip toliau, bet man taip buvo ir pries pradedant isvis tik vartot Fluanxoli, ir gi sitos mintys nepalikdavo ramybej, nors ir geriu juk antidepresanta Anafranil 100 mg.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413074 ... sėkmės!
Parašė Baran
#413075 Nu blemba nespejau tavo komentaro persiskaityt, tik veliau pamaciau, dabar, tai gal man negerti tada tos tabletes rytoj, o 0.5 mg bandyti, tiesiog as neiskentejau tokios busenos blogos, as esu silpnos valios zmogus, del to saves nekenciu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#413076 As beveik isitikines,kad tu pasijautei geriau, nes kazka pakeitei ir del to patenkinai savo obsesijas, kas dave staigu nuraminimo efekta. Bet pamatysi, kad labai greit vel taip pat sudinai jausiesi. Paskutinis tavo sakinys tai tik irodo.

Neskubek ir busi pirmas. Jeigu nesedi stacionare isvis nerekomenduojama keisti gydymo dazniau nei 8sav. O tu cia makalyne dabar padarei visiska. Uzsiimi savigyda is panikos. Net clonika su lorazepamu maisai. Nu negalima taip, zmogau. Jeigu nepasitiki savo gydytoja - keisk gydytoja, bet nedaryk tokiu kardinaliu sprendimu pats neturedamas giliu farmakologiniu ziniu, nes receptoriai nera toks dalykas, kad 1mg daugiau ir jau bus geriau. Jiems reikia laiko, kad jie priprastu prie praparato, nusiregiuotu ir t.t.
Tau reikia ismokti paleisti tas paniskas mintis ir palikti gydyma gydytojams. Jei nepasitiki dabartine - keisk i kita. Pasiskaityk atsiliepimu forume. Yra Lietuvoj tikrai neblogu gydytoju ir tikrai labai sudinu.
Bet jeigu panikuosi, isvien galvosi kaip cia ka pakeitus ir ko isgerus, kad geriau pasijausti ir tenkinsi savo obsesijas - tik toliau sersi savo sutrikima. Geriau vietoj galvojimo kaip cia ka pakeitus isbek i salta ora prasibek, prapus tau smegenus ir bus maziau panikos, jeigu negali nusedeti su tom mintims ir kompulsiskai kazka darai.
Parašė vitamin9
#413105 Na po poroxetino impotencijos bandysiu gryzt prie sito kogero. Atsimenu kad uzmiegi kaip kudinis,nerima tvarko gerai su quetiapinu veikia? Libido lieka vietoj? Mielo pasaulio vaistas :D
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#413107 Geriu ligoninej fluanxoli dukart dienoj po 1mg. Pasaulis ne dienom, o valandom grazeja :da aisku kombinacijoj su kitais vaistais. Su quetiapinu jis tinka :da
Parašė vitamin9
Crazy rašė:Geriu ligoninej fluanxoli dukart dienoj po 1mg. Pasaulis ne dienom, o valandom grazeja :da aisku kombinacijoj su kitais vaistais. Su quetiapinu jis tinka :da

Jau mielas pasaulis darosi? :D Jis kaip koks narkotikas ant sito suveike nemaniau kad taip veikt idomiai gali. Nerima irgi dideli turejai gerai nuema?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
vitamin9 rašė:
Crazy rašė:Geriu ligoninej fluanxoli dukart dienoj po 1mg. Pasaulis ne dienom, o valandom grazeja :da aisku kombinacijoj su kitais vaistais. Su quetiapinu jis tinka :da

Jau mielas pasaulis darosi? :D Jis kaip koks narkotikas ant sito suveike nemaniau kad taip veikt idomiai gali. Nerima irgi dideli turejai gerai nuema?

Nerimas nezmoniskas buvo :bloga reikedavo 2diazepamo ir vieno lorafeno, dabar per diena uztenka puses diazepamo per pietus ir bromazepmo nakciai :heart
Parašė Baran
#413152 Laba diena, vartoju is viso Fluanxoli 11 dienu, zodziu pradejau nuo 1 mg per diena ir ji vartojau 6 dienas ir 5 dienas po 2 mg. Kai pradejau vartoti Fluanxoli ir 1 mg, ir 2 mg as niekaip negaliu susikaupti, susikoncentruoti demesi, labiausiai negaliu ziureti televizoriu, nes ziurint ji as matau tik paveikslelius, niekaip neiseina susikoncentruoti, praejus 1 sekundei viska uzmirstu, kaip skaitau ir gi negaliu susikaupti, nors ir 3 ar 4 kartus skaitau ta teksta, man niekaip neeina suprasti ( tik truputi suprantu ir, tai po kokio 3 karto perskaicius), naktimis pradejau labai prastai miegoti, atsikeliu anksti, normaliai negaliu issimiegoti, zodziu mane vargina svarbiausiai, tai kad atminties nera visiskai ir susikoncentruoti negaliu, pas gydytoja 22 diena ir tai nuotoliniu budu.... Nezinau ka daryti, ar kazko laukti, ar jau taip ir bus ir reikia nebevartoti to Fluanxolio? Man jau nebelaiko nervai.