- 2021 02 15, 14:58
Bandysiu mest Flupentiksoli, gal nebus jokiu salutiniu nutraukimo sindromo, ji vartojau apie ~ 11 dienu, taciau negaliu pakesti kai niekaip negaliu nuo ju susikoncentruot, visiskai negaliu, nei TV ziureti, nei skaityti ir protaut sunku su juo, zodziu neiskentejau tokios busenos ir meciau, eisiu pas gydytoja 17 diena ( privaciai uzsirasiau, nes nedalauksiu iki 22 dienos su tokia busena), mane visi neuroleptikai bukina stipriai, per mastyma duoda, protas atsisako veikt, visus esu isbandes vaistus - tampu darzove, niekas nedomina tada, lovoj norisi tik guleti, net tingysi telefona laikyt rankuose, o ka kalbet apie televizoriu, tai va tiek.
Baran rašė:Bandysiu mest Flupentiksoli, gal nebus jokiu salutiniu nutraukimo sindromo, ji vartojau apie ~ 11 dienu, taciau negaliu pakesti kai niekaip negaliu nuo ju susikoncentruot, visiskai negaliu, nei TV ziureti, nei skaityti ir protaut sunku su juo, zodziu neiskentejau tokios busenos ir meciau, eisiu pas gydytoja 17 diena ( privaciai uzsirasiau, nes nedalauksiu iki 22 dienos su tokia busena), mane visi neuroleptikai bukina stipriai, per mastyma duoda, protas atsisako veikt, visus esu isbandes vaistus - tampu darzove, niekas nedomina tada, lovoj norisi tik guleti, net tingysi telefona laikyt rankuose, o ka kalbet apie televizoriu, tai va tiek.
Sveiki, AD Zoloft vartoju jau 3 mėn. plius Tiapridal 3k dienoje po 1/4. Galiu pasidalinti, kad toks dėmesio negebėjimas sukoncentruoti man buvo pradžioje kurį laiką, truputuką erzino, nes negalėjau nei TV žiūrėti, nei internete naršyti, bet tai praėjo savaime. Net nepamačiau kada. Tai sieju su vaistų pradiniu poveikiu ty prisisotinimu ar pradėjimo pilnai veikti. Gerai, kad iskenciau pirmą mėn. nes nuėjus pas psichiatrę antrai konsultacijai taip ir pasakiau, jei būčiau žinojusi kokia bus pradžia būčiau nepradėjus vartoti vaistų. Bet labai džiaugiuosi, kad bendrom jėgom atradome tai kas dabar tinka ir daugiau ir mažiau tenkina. Nežinau ar savavališkas vaistų nutraukimas yra geriausias sprendimas, gal Junnnnnms reikia bent mėn padraugauti su parinktu gydymu ir 22 d. Prijungt gal kitąn dar vaistuką ar koreguoti dozę, bet man sugrįžo ir dėmesio koncentracija ir atmintis, negaliu teigti dėl atminties , kad pilnai, bet jau nervina. Gal tai pasikeistų ir Jums. Čia mano nuomonė, bet aš labai labai džiaugiuosi , kad nemeciau vaistų, kad įsitikinau, laikas sustato viską į vietas, nes nauji vaistai nauji pašaliniai , kaip pagalvoju tai net nupirkti. Gerai, kad pralaukiau aš asmeniškai. Bet čia mano pasirinkimas,gal Jūs atrasite geresnį gydymą sau kitu bandymu. Sėkmės Jums! Ir kantrybės.

dar 4 sueit gali.