- 2021 03 18, 18:47
Esu 26m mergina, noreciau pabendrauti su kuom nors
kam liudna, nesikuklink, parasyk, as nelabai maciau kas dabar aktyvesni is nariu, bet as senbuve cia.
Siuo metu depresija nera atsinaujinusi, bet jauciu poreiki bendrauti nes gyvenimas labai vienodas patapo per siuos karantinus.
kam liudna, nesikuklink, parasyk, as nelabai maciau kas dabar aktyvesni is nariu, bet as senbuve cia. Siuo metu depresija nera atsinaujinusi, bet jauciu poreiki bendrauti nes gyvenimas labai vienodas patapo per siuos karantinus.

na aš nemėgstu, kai kiti piktnaudžiauja valdžia ir galia, kaip tik noriu būt nepriklausoma ar vadovauti. o kiek pastebėjau keliuose tavo postuose, tai kritikuoji narcisizmą. o man kaip tik atrodo, kad tai geriausią, ką išmokė psichologė, nes buvo anksčiau tikslas pakelti savivertę ir tai kažkaip įvyko. ta savivertė ir su ribinio simptomais susijusi. na man tiesiog pasisekė susirasti gerą psichologę
Turiu klausos negalią, kuri atsirado dar prieš einant į mokyklą ir laikui bėgant sunkėjo, turėjau pati viena tvarkytis su tuo lankydama normalią mokyklą. Tiksliau sesuo padėjo, visiškai izoliuodama nuo aplinkos. Tėvai to irgi gėdyjosi (ir aš gėdyjausi).