- 2021 04 08, 14:24
Pats savaime. As esu perdeges. Nerimas ir itampa perilgai buvo uzsitesusi nemazai metu ir dabar perdegiau. Eisiu i psichoterapija, bet mazai tikiu ja, nes man nedpresija, mano organizme sutrikimai manau.
Moderatorius: signs
- 2021 04 09, 20:01
Lyrica kas antroje vaistineje be recepto parduoda, nera grieztai kontroliuojama
- 2021 04 10, 16:39
Pirma kart pabandziau lyricos 150mg. Ziauriai nustebino sitas vaistas. Geriu zolofta, deziapam ir kartais klonozepamo. Budavo kad ir 4mg kloniko paimi, ar ten zolpidemo didesne doze kad uzmigt, tai nieko, nuslopina ir tiek. Dabar apie lyrica. Isgerus taip svelniai pradzioj nueme nerima, nu bet paskui kazkoks kosmoselis. Pradejo svaigt galva, uzspaude krutine, ant maisto labai patrauke. Priguliau pagulet, uzsimerkus kazkokios vos ne haliucinacijos. Dabar vis dar kazkoks kaip zoles parukes. Taip ir nesuprantu ar cia kad pirma kart vartoju ar kas cia isvis. Baisu dabar rytoj gert, nes tokio nesamoningo trip'o nesinori visai. Gaila, paskaicius tiek geru atsiliepimu, o suveike visai atvirksciai.
- 2021 04 10, 18:44
Vertetu nuo 75mg pradet
corvo rašė:Pirma kart pabandziau lyricos 150mg. Ziauriai nustebino sitas vaistas. Geriu zolofta, deziapam ir kartais klonozepamo. Budavo kad ir 4mg kloniko paimi, ar ten zolpidemo didesne doze kad uzmigt, tai nieko, nuslopina ir tiek. Dabar apie lyrica. Isgerus taip svelniai pradzioj nueme nerima, nu bet paskui kazkoks kosmoselis. Pradejo svaigt galva, uzspaude krutine, ant maisto labai patrauke. Priguliau pagulet, uzsimerkus kazkokios vos ne haliucinacijos. Dabar vis dar kazkoks kaip zoles parukes. Taip ir nesuprantu ar cia kad pirma kart vartoju ar kas cia isvis. Baisu dabar rytoj gert, nes tokio nesamoningo trip'o nesinori visai. Gaila, paskaicius tiek geru atsiliepimu, o suveike visai atvirksciai.
Vertetu nuo 75mg pradet
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 04 16, 08:53
Sveiki. Per kiek laiko geriausiai didinti Lyrica? Vartoju ryte 75 mg, per pietus 75 mg, vakare 75 mg. Ryte ir vakare vartoju jau nemazai laiko, o per pietus siandien 6 diena, rytoj bus 7. Ar galima didinti vaisto doze ryte? Per kiek laiko praejus geriausia?
- 2021 04 19, 21:56
Mano rezimas 3x150mg i diena. Buvo teke mesti truputi per greitai, pasijaute labai pyktis pakiles, irzlumas. Kad ir ka vaistas daro savo salutiniais, bet sociofobijas ir visur lydinti nerima isgyventi galima daug kartu lengviau.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2021 04 21, 15:33
Biggie, kokius salutinius jutai? As jau apsipratau, padeda tikrai kazkiek, tik nezinau ar cia sutapimas toks, bet permusa sirdis kartais.
- 2021 04 21, 17:10
Pagrindiniai butu slopinimas ir truputi sunkiau mastyt, bet kai nerimas didelis, tai kazkaip man i nauda. Siaip 450mg ilgai nesiruosiu laikyt, gal 75+75+150 geriau butu
corvo rašė:Biggie, kokius salutinius jutai? As jau apsipratau, padeda tikrai kazkiek, tik nezinau ar cia sutapimas toks, bet permusa sirdis kartais.
Pagrindiniai butu slopinimas ir truputi sunkiau mastyt, bet kai nerimas didelis, tai kazkaip man i nauda. Siaip 450mg ilgai nesiruosiu laikyt, gal 75+75+150 geriau butu
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2021 04 22, 10:00
Man pradzioj irgi buvo pakiles spaudimas, diskomfortas krutinej, ypac po cigaretes. Praeina
corvo rašė:Biggie, kokius salutinius jutai? As jau apsipratau, padeda tikrai kazkiek, tik nezinau ar cia sutapimas toks, bet permusa sirdis kartais.
Man pradzioj irgi buvo pakiles spaudimas, diskomfortas krutinej, ypac po cigaretes. Praeina
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 04 24, 21:13
Sutinku, pats gyvenu su GNS ir sociofobija + depresija, be vaistų daug sunkiau
biggie rašė:Mano rezimas 3x150mg i diena. Buvo teke mesti truputi per greitai, pasijaute labai pyktis pakiles, irzlumas. Kad ir ka vaistas daro savo salutiniais, bet sociofobijas ir visur lydinti nerima isgyventi galima daug kartu lengviau.
Sutinku, pats gyvenu su GNS ir sociofobija + depresija, be vaistų daug sunkiau
- 2021 05 04, 14:11
Sakykit, palaipsniui daejau iki 600 mg per diena Lyrikos, siuo metu kai isgeriu trys kartus per diena Lyricos - nebejauciu jokio nerimo sumazejimo, atrodo lyg, tai isgerei paprasta neveikiancia tablete, anksciau jausdavosi kai nuiminejo nerima, dabar nebe. Kaip suprast? Gal per didele doze 600 mg per diena? Ar normalu tiek vartoti?
- 2021 05 04, 14:15
Normalu paprasčiausiai atsirado tolerancija pregabalinui. As tai darau viena dieną on kita off
Ir pusė velnio
Ir pusė velnio
- 2021 05 04, 14:17
O tu tuos 600mg išdalini per visą dieną ar kali iškart?
- 2021 05 04, 14:38
Ryte, per pietus ir vakare. Isdalinu, bet gal man nuo jo salutiniai lenda ar cia liga, nesuprasi, bet greitai pradejo nebeveikti man, nenuima socialines fobijos, nerimas stiprus, negalejimas isbuti vienoj vietoj, vis traukia rukyt, nes daugiau neturiu ka veikt. Gal man sumazint iki 450 mg ir paziuret kaip bus? Jau su juo bijau i lauka iseit, agorafobija atsirado vel, anksciau buvo lengvesne, galejau iseiti, tai ten, tai, ten. Manau gal cia salutiniai dar Lyrikos man, ar gali buti? Per kiek laiko tie salutiniai praena uzkelus doze? Internete nerandu kada salutiniai praeina.
ciaupas rašė:O tu tuos 600mg išdalini per visą dieną ar kali iškart?
Ryte, per pietus ir vakare. Isdalinu, bet gal man nuo jo salutiniai lenda ar cia liga, nesuprasi, bet greitai pradejo nebeveikti man, nenuima socialines fobijos, nerimas stiprus, negalejimas isbuti vienoj vietoj, vis traukia rukyt, nes daugiau neturiu ka veikt. Gal man sumazint iki 450 mg ir paziuret kaip bus? Jau su juo bijau i lauka iseit, agorafobija atsirado vel, anksciau buvo lengvesne, galejau iseiti, tai ten, tai, ten. Manau gal cia salutiniai dar Lyrikos man, ar gali buti? Per kiek laiko tie salutiniai praena uzkelus doze? Internete nerandu kada salutiniai praeina.
- 2021 05 04, 14:55
Čia tikrai ne lyricos šalutiniai. Lyricos ryte 600mg išgerk iškart. Ir tada žiūri kiek lys nerimas panikos ir visas š į viršų. Jei reikia varai ant viršaus betkokiu benzu tiek kad tau viska apramintu