Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:Ir dar Atenololi. Kai stiprus nerimas: Xanax, Lorazepam, Propranololi.

Xanaxo su lorazepamu maisyti negalima.. arba vienas benzodiazepinas arba kitas. Efektyvumas ju praktiskai vienodas.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414545 Ir atenololio ir propanololiu maisyt negalima... Ir anafranilio su citalopramu. O, dangau. Keisk gydytoja greiciau, kol koju nepakratei nuo tokiu kokteiliu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#414555 Ne. SSRI abstinencija daugmaz yra noradrenerginiu neuronu veikimo perejimas atgal i fazine sklaida. Gal beta blokatoriai kazka nuveiktu, nzn
Parašė Baran
#414584 Sveiki, vartoju Cyclodoli, per diena isgeriu ~ 4 tabletes ( geriu kai man blogai, tai yra nera nuotaikos, depresija), kai baigiasi ju poveikis, tampa labai blogai, ypac su nuotaika, nors imk ir verk, nesinori nieko visiskai nieko veikti. Cyclodolio as turejau, todel ir vartojau, nes be jo man ziaamuriai bloga. Geriu ir antidepresantus ir neuroleptikus, gydytoja nepaskyre Cyclodolio, cia as savo noru vartoju, tas Cyclodolio poveikis greit praeina, bet atsiranda stiprus vidinis susijaudinimas kazkoks, baimes, depresija, negaliu zodziais paaiskinti. Tai va tokioje bedoje as esu. Be Cyclodolio as net nesuprantu normaliai teksto, negaliu susikaupti, susikoncentruoti demesi ir t. t.. Beda mano tokia. Kas ka galvojate, kas ka manote? Kaip elgtis?
Aciu.
Parašė ciaupas
#414592 Žmogau mesk tą cikladoli. Jis tau sukelia nerimą, nemiga, baimes ir daug kanciu. Taip sutinku momentinis jo poveikis yra geras nes uzkelia dopamina, išgerk 10 tabsu ir haliucinaciju turėsi.
Gali mėginti keisti ji į bupropiona.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414602 Su tokiom obsesinem tendencijom bupropiono nepatarciau... Tau man atrodo tuoj detoxo reiks nuo sitiek vaistu. Receptoriai issimuse. Rimtai pasvarstyk apie stacionara. Pastatytu tave ant koju
Parašė Baran
#414609 Kai suvartoju Cyclodolio, tai man pakyla noras ka nors veikti ir kai rytais esu labai mieguistas, jis man sutvarko ta mieguistuma, nesinori miegoti, bet tas jo poveikis labai trumpas ir veliau apima kazkokia baime stipri, nerimas, baimes viskam, nuotaikos visiskai nebebuna, nieko veikti nesinori, kaip ir depresija. Nerima ir baimes bandziau mazinti su Lorazepamu, bet kazkodel jos nedyngsta, tik atsiranda noras paguleti ramiai, o viduj baimes, nerimas pasilieka, kodel taip buna? Juk raminanciu isgeriu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414614 Geriau po saltu dusu nueik, dings visi miegai, kam vien del to gerti cycladoli... Jis visai ne tam yra skirtas. Cia kai kausto nuo dideliu doziu neuroleptiku, o ne kad jegu gauti. Bruda kisi i save... Viskam nori tabletes kazkokios.
Parašė Baran
#414842 Labas rytas. Situacija tokia: meciau vartuoti: Citaloprama ( antidepresanta), neuroleptikus: Respiredon ir Kveatepina. Siuo metu vartoju: Lyrica ( 375 mg) per diena, Propranololi ( 40 mg) per diena, Cyclodol 8 mg ( kai buna stiprus mieguistumas diena, kai nepadeda kava, zalioji arbata ir energetiniai), kai uzeina nerimas, isgeriu ( ne visus, kartais kazka is situ raminanciu): Clonazepam ( nuo 0.5 mg iki 1 mg per diena), Xanax ( trumpo veikimo, iki 1 mg per diena), Lorazepam ( iki 7.5 mg per diena), nakciai, kai nesimiega ( pas mane pastoviai nemiga, blogas miegas, anksti prabundu ir negaliu uzmigti), suvartoju: Melatonina ( 6 mg). Dabar man yra labai blogai, nes pastoviai pykina ( iki vemimo), sleikstulis. Vartoju nuo pykinimo: Cerucal, bet ir tas nelabai padeda. Pastoviai skauda galva, nepraeina, truputi lengviau pasidaro isgerus: Ibuprofeno ( trys kartus per diena), skaiciau, kad Cerucal ir Ibuprofeno ilgai vartoti negalima, Cerucal tik 5 dienas, o as jau geriu ji zymiai ilgiau, nes kitaip negaliu ( smarkiai pykina), nuo galvos skausmo ir gi ilgai vartuoju ( kitaip plysta galva), pastoviai sala kojos. Kas galite pakomentuoti, ar, tai gali buti nuo Lyricos? Gal nuo Melatonino taip blogai? Gal del, to, kad nutraukiau antidepresantus su neuroleptikais, o gal nuo Cyclodolio? Gal " nutraukimo sindromas"? Jeigu nutraukimo sindromas, per kiek laiko tai praeina? As jau nebegaliu, nervai nelaiko, dar pries trys dienas prasidejo niezulis, tai ten niezti, tai ten ( bandau vartoti: Claritine, mazai ka padeda). Ka Jus manote, nuo ko cia viskas vyksta?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414844 Labas, paskaičiau tavo situaciją. Kalbu is patirties :) tau nėra taip, kad vartoji daug kavos, energo? Žalia arbata viskas OK.

Aš mečiau kavą iškart, man taip sumažėjo nerimas :) piktnaudžiavau tikrai, kad žvalus būčiau. Galvoju gal tau kartais tas pats
Parašė Baran
signs rašė:Labas, paskaičiau tavo situaciją. Kalbu is patirties :) tau nėra taip, kad vartoji daug kavos, energo? Žalia arbata viskas OK.

Aš mečiau kavą iškart, man taip sumažėjo nerimas :) piktnaudžiavau tikrai, kad žvalus būčiau. Galvoju gal tau kartais tas pats

Taip, priprates kava gerti 2 - 3 kartus per diena, dabar ir as supratau: kai isgeriu kavos, prasideda nerimas ir gan nesilpnas, bet as be kavos negaliu normaliai susikaupti ir ilgai ka nors veikti, truksta energijos. Kazkaip reikti ta kava mest gert, kitaip bus tas nerimas. Kava kaip narkotikas, kaip cigaretes. Cigaretes man ir gi rytais nerima sukelia.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:
signs rašė:Labas, paskaičiau tavo situaciją. Kalbu is patirties :) tau nėra taip, kad vartoji daug kavos, energo? Žalia arbata viskas OK.

Taip, priprates kava gerti 2 - 3 kartus per diena, dabar ir as supratau: kai isgeriu kavos, prasideda nerimas ir gan nesilpnas, bet as be kavos negaliu normaliai susikaupti ir ilgai ka nors veikti, truksta energijos. Kazkaip reikti ta kava mest gert, kitaip bus tas nerimas. Kava kaip narkotikas, kaip cigaretes. Cigaretes man ir gi rytais nerima sukelia.

Nu tai meskit ta kava. Zalia arbata dar geriau tonizuoja nei kava.