Moderatorius: signs

Parašė Baran
#414639 Tu biski nuciuozes esi, tu jauti ka tu rasai ir siulai? 600 mg per viena karta? Baik juokus, zmogau. Ir dar benzodiazepinu " varyt kiek lis". Nusokes nuo proto matomai esi.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414640 Žmogau, tu gali tiek sau pakenkti, kad ne tas žodis. Jeigu jau reikia tokių dozių ir vaistų maišymo, tai jau 100% stacionaro reikia
Parašė ciaupas
#414641 Sorry nenorėjau nieko įžeisti. Aš nesakau kad db tu eik imt kalt lygiai tokia dozę kaip rašau. Aš rašau schemų variantus kurie būna taikomi gydytojų.
Nuo proto tikrai nušokęs arba protas nuo manęs...
Parašė DeepCoffee
#414647 Blemba skaitau as apie si vaista, raso nuima nervinius skausmus, stuburo skausmus, o as nebezinau ka reiskia buti be skausmo. Kakle nerva spaudzia ir t.t. O itampa isisenejusi, raumenis dar isitempe, dar blogima visa tai. Tai atrodo pagal aprasyma sis vaistas man skirtas. Bet priaugti svorio tikrai neboriu, nes ir taip metu ji ir sekmingai, sportuoju ir pan. Del stuburo, del visko metu svori. O raso, kad nuo sio priaugama. Ir ar sis vaistas keicia kazka, kad paskui imanoma pagyti nuo perdegimo ir itampos letines del kurios spaudzia galva? Ar cia vaistas su kuriuo gerai tik kol geri. Nes siaip tikslas mano isvis gyventi be vaistu. Dabar pusantro menesio buvo kaip issivaliau nuo xanax, dingo jautrumas tas nezmoniskas ir blogi dalykai su sirdim. Viskas gerai, tik ta itampa ir galvos uzspaudimas virsugalvio nedingsta. Galvoju gal vis dėlto gerti vaistus, nes del tos itampos negaluoja visas organizmas.
Parašė AlgirdasDan
#414649 Nezinau kaip jums, bet man Lyrica isvis nelipo. Pradejus gerti Lyrica prasidejo viso kuno itampa, nerimas ir pan, nezmoniskas galvos skausmas. Atrodo kad suveike atvirksciai nei rasoma :D O isgeriau tik 75mg. Iskentejau 5 dienas bandydmas, bet teko nuktraukti.
Parašė Baran
#414840 Labas rytas. Situacija tokia: meciau vartuoti: Citaloprama ( antidepresanta), neuroleptikus: Respiredon ir Kveatepina. Siuo metu vartoju: Lyrica ( 375 mg) per diena, Propranololi ( 40 mg) per diena, Cyclodol 8 mg ( kai buna stiprus mieguistumas diena, kai nepadeda kava, zalioji arbata ir energetiniai), kai uzeina nerimas, isgeriu ( ne visus, kartais kazka is situ raminanciu): Clonazepam ( nuo 0.5 mg iki 1 mg per diena), Xanax ( trumpo veikimo, iki 1 mg per diena), Lorazepam ( iki 7.5 mg per diena), nakciai, kai nesimiega ( pas mane pastoviai nemiga, blogas miegas, anksti prabundu ir negaliu uzmigti), suvartoju: Melatonina ( 6 mg). Dabar man yra labai blogai, nes pastoviai pykina ( iki vemimo), sleikstulis. Vartoju nuo pykinimo: Cerucal, bet ir tas nelabai padeda. Pastoviai skauda galva, nepraeina, truputi lengviau pasidaro isgerus: Ibuprofeno ( trys kartus per diena), skaiciau, kad Cerucal ir Ibuprofeno ilgai vartoti negalima, Cerucal tik 5 dienas, o as jau geriu ji zymiai ilgiau, nes kitaip negaliu ( smarkiai pykina), nuo galvos skausmo ir gi ilgai vartuoju ( kitaip plysta galva), pastoviai sala kojos. Kas galite pakomentuoti, ar, tai gali buti nuo Lyricos? Gal nuo Melatonino taip blogai? Gal del, to, kad nutraukiau antidepresantus su neuroleptikais, o gal nuo Cyclodolio? Gal " nutraukimo sindromas"? Jeigu nutraukimo sindromas, per kiek laiko tai praeina? As jau nebegaliu, nervai nelaiko, dar pries trys dienas prasidejo niezulis, tai ten niezti, tai ten ( bandau vartoti: Claritine, mazai ka padeda). Ka Jus manote, nuo ko cia viskas vyksta?
Parašė Mersas
#414857 Man atrodo per daug visko, varyk pas gydytoja, kad biski apmazintu ir sureguliuotu tavo vaistus
Parašė Baran
#414895 Laba diena, niekur nerandu internete ar yra nutraukimo sindromas Pregabalino? Kokie pozymiai, simptomai? Jeigu iskart nutraukt ~ 450 mg, tai kokie nutraukimo simptomai butu? Gal yra zinanciu, apsisviecianciu?
Aciu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Laba diena, niekur nerandu internete ar yra nutraukimo sindromas Pregabalino? Kokie pozymiai, simptomai? Jeigu iskart nutraukt ~ 450 mg, tai kokie nutraukimo simptomai butu? Gal yra zinanciu, apsisviecianciu?
Aciu.

Esu visaip, ir mazines, ir iskart 600mg nutraukes. Kazko labai nepastebejau, bet dabar nusipirkes esu 75mg kapsuliu, nenoriu vistiek iskart numest. Tiesa, pas mane dar yra vienas antiepileptikas ir raminantis, tai gal del to numetimai gan svelnus jaucias
Vartotojo avataras
Parašė signs
#414925 Gal ne vien dėl to. Žinok ir man nėra problemų su nutraukimu, nejaučiu kad labai baisu, nemalonumas yra šioks toks, bet praeina. Kažkaip galvojau, kad praeityj daug vaistų teko vartoti, receptoriai gal atbuko, ar smegenys tiesiog apsiprato prie psich vaistų, na nežinau
Parašė Baran
#414943 Labas, siaip man sunku ji is karto mesti vartoti, prasideda nervingumas, nerimas, vienoj vietoj sunku isbuti, tada nervinuosi, nieko veikti nesinori, aplamai man, tai nuo jo yra abstinencija, vistiek yra nutraukimo sindromas, kaip bebutu. Depresija uzpuola kai Pregabalina nutraukiu arba sumazinu dvigubai.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#414957 Tai faktas, kad yra kazkokia abstinencija, ypac kas vartoja 450-600mg. Man pasirodo nervingumas, itampa ir panasiai. Vartojant net sunku pasakyt ar jis ka daro, ypac po pirmu keliu kartu, kada tikrai jauciasi raminantis poveikis.
Parašė Baran
#414963 Taip, man ir gi taip pat, as ilgokai vartoju ir jau nejauciu, kad jis ramintu, tiesiogiai palaikyt vaisto doze organizme, priprantama prie jo, todel reikia vis ji didint, kaip ir prie raminanciu, todel as bandau ji nutraukti ir del svorio - nekrenta svoris, nors ir mazai labai valgau, gydytoja sake, kad jis pries epileptinis vaistas ir dazniausiai augina svori. Siaip sake, kad nuo situ visu vaistu, kuriuos vartojame ( mazai tikimybes, kad numesi svori, tik prilaikyt, kad nedidetu svoris, laikytusi vietoj), uzburtas ratas, per, apie 10 metu vaistu vartojimo priaugau mazdaug 50 - 60 kg ( nuo siu visu neuroleptiku, antidepresantu, pries epileptiniu vaistu, normotimiku ir t. t.).