Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#412289 As numeciau 4kg gerdamas ji.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#412532 Ar kas nors pirko neseniai? Kiek mg ir kokia jo tiksli kaina dabar? :heart
Parašė Graikas
Crazy rašė:Ar kas nors pirko neseniai? Kiek mg ir kokia jo tiksli kaina dabar? :heart

Vakar pirkau. Uz 10mg kaina apie 40. 80 cnt camelia vaistineje
Parašė Mersas
#414902 Gal yra gerianciu si vaista?ar nebuvo problemu su skrandziu? Man padidejo rugstingumas ir virskinimas pastrigo, galvoju ar gali nuo jo but?
Parašė Graikas
Mersas rašė:Gal yra gerianciu si vaista?ar nebuvo problemu su skrandziu? Man padidejo rugstingumas ir virskinimas pastrigo, galvoju ar gali nuo jo but?

Laba. Geriu treti metai ji. Su virskinimu problemu jokiu. Budavo pykindavo,kol apsipratau su 20mg doze.
Parašė Miglė
#415369 O gal kas gali paaiškinti, kodėl man išrašė brintellix turint maisto sutrikimų problemų? Nelabai suprantu prie ko tai, skaičiau, kad apetitą gerina, bet kiek skaičiau komentarų čia, kai kurie arba numetė, arba tiesiog neutraliai reagavo būtent tuo klausimu
Vartotojo avataras
Parašė signs
#415374 Nesiremk kas ka raso apie savo negatyvias patirtis :) arba neislauktas laikotarpis kol suveiks, arba dar tikisi kad vaistai padarys overly happy, standartai auksti. Arba dar vis skundziasi šalutiniais, ir nesupranta kad čia ne vitaminas c, o psichotropai.

Man buvo pagerines apetitą, ir vimdyma nueme, bet man jis per brangus, 88 eur per mėn buvo
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Miglė rašė:O gal kas gali paaiškinti, kodėl man išrašė brintellix turint maisto sutrikimų problemų? Nelabai suprantu prie ko tai, skaičiau, kad apetitą gerina, bet kiek skaičiau komentarų čia, kai kurie arba numetė, arba tiesiog neutraliai reagavo būtent tuo klausimu

Na tai bandai ir žiuri po 3 mėnesių kaip kas. Kol neišbandysi nesužinosi visiškai nieko, nes vaistų poveikis visiems skirtingas, todėl kitų žmonių patirtys visiškai neturi jokios reikšmės. Nes kokia išvadą galima padaryti jei vienam geriau, kitam blogiau o treciam nieko. Arba vienam augino svorį kitam krito svoris, o trečias išvis pamiršo pavalgyt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415495 Kaip panikai šitas "gėris" veikia? Kas nors su ilgamete patirtim pasidalinkit kaip tas brintellix? Jau teko išgirst iš daktarės naują pasiūlymą vietoj paroksetino. Vis niekas nepadeda tai va pradėjo minėt šitą ssri.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415498 Cia ne ssri.

Man nepadejo, o tik sustiprino panikos atakas ir nerimą.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415499 Jis nerimui siaip nera indikuojamas, tik nuo depresijos