Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415975 Pregabalinas nesuteikia priklausomybes
Parašė vicyokz
#415980 Na tai turbūt individualiai, nes girdėjau iš psichiatrų, jog kai kurie net vartodami didelės dozės lengvai meta, o kiti mažas ir atsisakant jaučia didelę abstinencija
Parašė vicyokz
#415981 AJ tiesa įdomu buvo paklaust jusu visų ar vakcinuojates ? Ar tikit tą kovidplandemija? Aš tai ne
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:O kodėl perėjai iš paroxetino prie zoloft ?

Ai man jis kažkaip nebepadėjo. 8 metus aš jį vartojau ir kai vėl liga atsinaujino nebepadėjo jis man taip gerai. Pusę metų pravartojau ir nieko ypatingo. Man gal labiau quetiapine padėjo su mirtazapinu nei tas paroksetinas. Galbūt imunitetas atsirado o gal tiesiog šiaip SSRI nustojo veikt. Zoloftas pakolkas nieko ypatingo irgi, bet įtampos gal kiek mažiau su juo. Minusas kad kažkodėl man zoloftas miegą sukniso, nebemiegu taip giliai kaip anksčiau. Bet gal praeis su laiku. Bandyk neuroleptikus mažom dozėm galbūt ir gali tuomet cipralex bandyt jei nenori zoloft. Tarkim quetiapino + cipralex. Arba mirtazapino + cipralex. Turėtų manau padėt.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
vicyokz rašė:AJ tiesa įdomu buvo paklaust jusu visų ar vakcinuojates ? Ar tikit tą kovidplandemija? Aš tai ne

Tikiu, nes pats sirgau. Ir nerviškai irgi labai prisidėjo, nes man kaiptik depresija atsinaujino kuomet covidu susirgau. Vasaros gatvėj net yra pacientų kurie visą gyvenimą buvo sveiki ir po covido atsigulė su sunkiausiom depresijom. Tad.. jo.. man asmeniškai gal net ir nervams pridarė nesamonių. O gal tiesiog sutapo. Pasiskiepijau pfizeriu, nes tikrai nenoriu tokio pragaro kęst kaip kad buvo kai susirgau.
Parašė vicyokz
#415989 Bet neuroleptikai tokie sunkus vaistai, prisibijau aš tokių manau man gal nereikia jų nerimui gydyti, negi juos išrašo nuo nerimo? :) aš netgi trankvilizatoriu nesu bandęs o tu vartoji juos? Priklausomybės nėra ?. O dėl vakcinos aš nesutikau nei vieno kuris sunkiai sirgtu, bet žinau jau kelis atvejus kai mirė po vakcinos.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415994 Na man pagrinde ir padeda neuroleptikai mažom dozėm nuo nerimo. SSRI+Neuroleptikai labai neblogai nerimą veikia. Bet sakau.. mažom dozėm nėr ten ko per daug bijot :D Aš su vienais SSRI niekada jaučiu nepagyčiau. O poto kai stabilizuojasi sveikata tai lieki tik ant SSRI. Dažniausiai pavartodavau neuroleptikus pusmetį kokį ir likdavau tik ant AD. Raminamuosius tai stengiuos irgi nevartot nes yra pripratimas, bet jeigu labai labai stipri panikos ataka tai tada tenka paimt. Šiaip nepamenu kada ėmiau aš juos, bet vistiek nešiojuosi visad su savim jeigu ką.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
vicyokz rašė:Bet neuroleptikai tokie sunkus vaistai, prisibijau aš tokių manau man gal nereikia jų nerimui gydyti, negi juos išrašo nuo nerimo? :) aš netgi trankvilizatoriu nesu bandęs o tu vartoji juos? Priklausomybės nėra ?. O dėl vakcinos aš nesutikau nei vieno kuris sunkiai sirgtu, bet žinau jau kelis atvejus kai mirė po vakcinos.

Man atrodo tie neuroleptikai tau nuo klaidingų isitikinimų, o ne nerimo. Čia kalbant apie kelis pažįstamus kurie mirė nuo skiepo
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415999 Na ne, pas mane su mąstymu viskas tvarkoj, gal net per daug tvarkoj nes nieko nemastau, nieko nejaučiu. Man neuroleptikai nuo įtampos, panikos, įkyrių minčių, miego. Ir pričiom čia skiepas? Man nuo skiepo nieko nebuvo, o nuo covido buvo. Jei jūs ponaiti kažkoks antivaccseris tai gal jums reikėtų neuroleptikų pagal jų tikrąją paskirtį? :D
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Deividas rašė:Na ne, pas mane su mąstymu viskas tvarkoj, gal net per daug tvarkoj nes nieko nemastau, nieko nejaučiu. Man neuroleptikai nuo įtampos, panikos, įkyrių minčių, miego. Ir pričiom čia skiepas? Man nuo skiepo nieko nebuvo, o nuo covido buvo. Jei jūs ponaiti kažkoks antivaccseris tai gal jums reikėtų neuroleptikų pagal jų tikrąją paskirtį? :D

Oi soriuką, miegodamas parašiau :D galvojau čia man buvo skirta. O šiaip jo.. nesuprantu kodėl žmonės netiki covidu ar vakcina. Kažkaip..kartais žmonės per daug nusivažiuoja su conspiracy theories. Kiekvienam savo matyt.. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416004 Bet šiaip gerai, kuo mažiau vaistų kuo mažiau skiepų. :) Svarbu tik kad covido nepasigautum ir viskas čiki
Parašė vicyokz
#416007 Nebijau viruso nuo kurio mirtingumas 1%, ir 90% yra besimptomiai, ir dėl tokio zlugdomas smulkus verslas:) apie izraely domejotes kur daugiausiai pasaulyje paskiepytu žmonių % šalyje, kas ten DB vyksta ? AJ gal čia ne visai vieta apie tai kalbėti ;D vakar taip skaudejo kojas nuo AD, jog vos užmigau, šiandien jau negeriau ir zn, kad ryt jau nebus skausmų, bandysiu šian prašyti kad išrašytų escitolopramą, na jeigu ir nuo jo skaudės tada nežinau, nes šiaip tas šalutinis poveikis (dėl kojų) blogiau negu nerimas, kuris pas man gal stiprus, būtent fizinis pojūtis
Vartotojo avataras
Parašė emar
#416009 O kas tam Izraely vyksta?

Šiaip per neskiepytus ir toliau liksim uždaryti :) Gal skiepyti ir nesirgs, bet neskiepyti užsikrėtinės ir sirgs.