Vietoj rašymo, kad aš šantažuoju, pasitraukiu, žalojuosi, mirštu ar t.t., rašom čia ir informuojam, kad šią akimirką jaučiamės labai vieniši ir mums labai trūksta kitų žmonių dėmesio.

Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#406143 kaip man bloga, as nebegaliu, taip uzkniso viskas, uzkniso taip jaustis, noriu kad viskas pasibaigtu..
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Crazy rašė:kaip man bloga, as nebegaliu, taip uzkniso viskas, uzkniso taip jaustis, noriu kad viskas pasibaigtu..

Uzkniso kas?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#406183 istisinis nerimas, negalejimas miegot per nerima, bijojimas kur nors iseiti kad neuzeitu panikos ataka, spaudimo sokinejimas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#416619 Vel bloga, bijau kad relapsinsiu su SH. Parodykit man demesi, pls :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
emar rašė:kas yra SH?

Self Harm - savižala.
Vartotojo avataras
Parašė emar
#416622 O kas dabar vyksta? Kodėl nerimsti? Čia draugišku ir neutraliu tonu klausiu.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Crazy rašė:Vel bloga, bijau kad relapsinsiu su SH. Parodykit man demesi, pls :heart

Laikykis, Crazy. :heart
Nepadeda tau stacionarai? :bloga Ar padeda tik trumpam?
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#416639 @Emar, nezmoniskas nerimas kankina, atrodi nori issinert is savo kailio, arba pro langa sokt :bloga
@astronaute, padeda labai trumpam, geriausiu atveju, porai menesiu :bloga dabar pradejau nauja darba, tai negaliu i ligonine :? Kita savaite eisiu pas nauja psichiatre..
Dar pradejau lankyt oro joga :DD
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
emar rašė:O apie ką oro joga?

Ten visokie pratimai tempimo, atsipalaidavimo, kvepavimo, tokiam kaip hamake. Dar mano mokytoja su visokiais eteriniais praeina, kad butu terapine nauda. Ir suniuka atsiveda :heart
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Crazy rašė:...Ir suniuka atsiveda :heart

mmm...ciūciką... :))) Patys geriausi psichoterapeutai. :heart

O tiesa, tu psichoterapiją kokią nors lankai? Sorry, nepamenu. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#416652 Ne, dabar nelankau...