- 2021 08 12, 12:16
7 dienos mazokai, asmeniskai duociau dvi savaites esamai dozei, turetu viskas nuslugti. Jei jokio pagerejimo, megink 60mg, turek omenyje, kad kai kur naudojami ir 120mg, mane 90mg uzaktyvino taip, kad reikejo hospitalizuotis ir ten keite i escitaloprama, kurio veliau atsisakiau. Mirtazapinas pagreitintu ir pastiprintu veikima, tik reik isitikinti, kad uz esamos busenos nera polinkio i manijas, nes sis derinys vadinamas "Limerick rocket fuel", viena stipriau esamu AD kombinaciju.
Baran rašė:biggie rašė:Baran rašė:Laba diena. Siaip visa laika pas mane nerimas, socialine fobija, generalizuotas nerimas, panikos atakos, depresija. Gydytoja israse Duloksetina po 30 mg, jau vartuoju 6 diena, labai sustiprejo nerimas ( gal del noradrenalininio poveikio ), nerimui malsinti vartuoju Lorazepama 2.5 mg ( 3 tabletes per diena ), labai silpnai nuima ta nerima ar cia psichomotorini sujaudinima. Prie to pacio vartuoju: Propranololi, Cyclodoli, Leponex.
30mg noradrenerginis poveikis duloxetino labai silpnas, 30mg paroxetino turbut daugiau blokuoja NET nei cymbalta. SNRI antidepresantus siek tiek sunkiau pradeti, nes, be padidejusio serotonino, padideja ir noradrenalinas, tai prireikia laiko kol susinormalizuos ne viena, o dvi sistemos. Man paciam visai nieko buvo duloxetinas, tokia svaresne paroxetino versija.
O kiek mazdaug laukti kol 30 mg Duloksetino prades veikti? As 7 diena vartuoju, bet siandien nerimas nesveikas ir Xanax 0.5 mg isgeriau, nes Lorazepamas pasibaige. Viduje kazkokia baime ( baimes jausmas ) ar tai nerimas, nezinau kaip aprasyti. 0.5 mg Xanax tik truputi ta jausma nueme, vistiek viduje nerimas, baime, negalejimas susikaupti, susikoncentruotis ir t. t..
7 dienos mazokai, asmeniskai duociau dvi savaites esamai dozei, turetu viskas nuslugti. Jei jokio pagerejimo, megink 60mg, turek omenyje, kad kai kur naudojami ir 120mg, mane 90mg uzaktyvino taip, kad reikejo hospitalizuotis ir ten keite i escitaloprama, kurio veliau atsisakiau. Mirtazapinas pagreitintu ir pastiprintu veikima, tik reik isitikinti, kad uz esamos busenos nera polinkio i manijas, nes sis derinys vadinamas "Limerick rocket fuel", viena stipriau esamu AD kombinaciju.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam