Moderatorius: signs

Parašė Koo
#408652 Man tiko Risperidon activis vaistas, geriau po 2mg jokiu salutiniu. Nei svorio, nei padidinto miego poreikio.
Parašė Ethan
#411979 Geriu nuo šizofrenijos pasireiškiančios daugiausiai mąstymo sutrikimais. 2-4 mg dienai. Padeda labai, net jaučiu, pavyzdžiui, kitą dieną po tabletės, kad emociškai ir protinė veikla atsistačiusi. Bet kai tik išgeri būna sunku pakelti tą nuotaikos nuslopinimą, ypač jei 2 mg ar daugiau išgeri. Sėkmės!
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415393 Gal kas susidure su pilnumo jausmu? Jauciuosi kaip balionas. Ar praejo?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415394 Nežinau ar nuo jo ar nuo mirtazapino, bet jo. Toks kaip maišas vaikštau aš nuo jo, apslopintas ir kažkoks kaip ištinęs, kojos ištinę, pilvas išsipūtęs, bet dar gal ir dėl to kad svorio labai priaugau nuo vaistų. Su laiku lygtais apmažėjo, bet aš geriu 1mg tai nežinau kaip su didesnėm dozėm.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416972 Jau mėnesis po risperidono nutraukimo galvą kasdien skauda :/ buvę kam taip?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416974 Hmm. Nea. Nebuvo nei pradedant nei numetus. Man vienintelis dalykas buvo tai kad nustojau tint jį numetus. Su juo kažkoks išsipūtęs buvau, tarsi skysčius kauptų ar kažkas tokio.. gal nuo kažko kitko galvą skauda?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#416977 Manau,kad nueme itampa, o grizus itampai atejo ir galvos skausmai
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416981 Gali būt. Nes man numetus irgi įtampa, nerimas sugrįžo, bet bent akatizijos atsikračiau
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#422172 Nutraukiau, nes buvo pagerėjimas. Kai gulėjau ligoninėje gydytojas sakė, kad pusę metų reiks gerti. Po pusmečio mečiau gerti. Po kurio laiko buvo pablogėjimas, ir tada jau kitus vaistus paskyrė.
Parašė Ramunyte
Aldona Julita rašė:Nutraukiau, nes buvo pagerėjimas. Kai gulėjau ligoninėje gydytojas sakė, kad pusę metų reiks gerti. Po pusmečio mečiau gerti. Po kurio laiko buvo pablogėjimas, ir tada jau kitus vaistus paskyrė.

O Kokius paskyrė po kurio laiko?ir nuo kokios ligos ?
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#422427 Po 2 metų nuo tos pačios ligos paskyrė stipresnius vaistus. (Šizoefektinis sutrikimas depresinio tipo). Haloperidolį 1 ampulė per menesį, kvetiapiną 200 mg ir parkopaną 2 tabletes. Beveik 5 metus vartoju