Moderatorius: signs

Parašė Odiumfati
#416954 Aš 10 diena, galvojate dar laukti pagerėjimo ar kreipsiyltes į gydytoją, kad netinka vaistai? (Pati irgi svarstau ir nežinau dar ką daryt)..
Parašė Baran
Odiumfati rašė:
Baran rašė:Laba diena. Siaip visa laika pas mane nerimas, socialine fobija, generalizuotas nerimas, panikos atakos, depresija. Gydytoja israse Duloksetina po 30 mg, jau vartuoju 6 diena, labai sustiprejo nerimas ( gal del noradrenalininio poveikio ), nerimui malsinti vartuoju Lorazepama 2.5 mg ( 3 tabletes per diena ), labai silpnai nuima ta nerima ar cia psichomotorini sujaudinima. Prie to pacio vartuoju: Propranololi, Cyclodoli, Leponex.

Turbūt mūsų ligos panašios, nes aš taip pat turiu socialinė fobija :death

Tai va, gal mums prie socialines fobijos nelabai tinka Duloksetinas. As jau nebezinau kokius antidepresantus gerti, visus isbandem, galvojau sitie tiks, bet man dar labiau sublogejo, as ir gi negaliu iseiti i lauka, man baime stipri.
Parašė Baran
Odiumfati rašė:Aš 10 diena, galvojate dar laukti pagerėjimo ar kreipsiyltes į gydytoją, kad netinka vaistai? (Pati irgi svarstau ir nežinau dar ką daryt)..

Man gydytoja sake nebegert jeigu taip blogai, tai as nezinau ir norisi palaukt, ir norisi nebevartot ju.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#416957 Baran - su antidepresantais nebus taip greit. 11dienų čia kaip nieko. Jeigu turint kantrybės ir kentėt tai manau nuo visų antidepresantų anksčiau ar vėliau pajausi pagerėjimą. Bet tas pagerėjimas ateis labai lėtai ir gan ilgai laukt teks. Man tarkim paroksetinas nepatiko, tikėjausi žymiai daugiau iš to vaisto negu kad gavau, bet negaliu sakyt kad jis man nepadėjo. Pusę metų kankinaus, bet vistiek jaučiau kad esu ramesnis ir tikrai savijauta kažkiek buvo pagerėjus tik deja ne tiek kiek tikėjaus. Išsirink patį "geriausią" SSRI ir kantriai vartok. O pakol savijauta šūdina tai malšink nerimą neuroleptikais ar mirtazapinu ar raminamaisiais ar antiepileptikais... Tik aišku su raminamaisiais nereik prisižaist - daugiau nei mėnesį nevartok.
Parašė Baran
#416962 Nezinau kaip cia bus, siandien negeriau Duloksetino, siaip nerimas stiprus, pykinimas ir gi, sala kojos, tai ispyla veida karsciu, pilve baimes jausmas, baisu nuo nerimo net kalbeti, kazkaip surakina, drebulys, rankos dreba, tai visas drebu, Cyclodolio 2 mg isgeriau nepadejo, Pregabalinas truputi padeda, bet nevisai, Propranololis truputi padeda, bet jeigu ir be Duloksetino taip bus, tai ka zinau tada.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Nezinau kaip cia bus, siandien negeriau Duloksetino, siaip nerimas stiprus, pykinimas ir gi, sala kojos, tai ispyla veida karsciu, pilve baimes jausmas, baisu nuo nerimo net kalbeti, kazkaip surakina, drebulys, rankos dreba, tai visas drebu, Cyclodolio 2 mg isgeriau nepadejo, Pregabalinas truputi padeda, bet nevisai, Propranololis truputi padeda, bet jeigu ir be Duloksetino taip bus, tai ka zinau tada.

Last chance galetu buti alfa 1 antagonistas, uzsienyje naudoja prazosina, nezinau koks atitikmuo tarp LT registruotu vaistu. Zinau, kad kosmarus gerai nuima ir PTSD, turbut ir spaudima mazins, bet turi savybe sumazinti sympatetini tona, kad autonomine nervu sistema persijuntu i parasimpatine, t.y. restoracine, o ne fight or flight.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
biggie rašė:
Baran rašė:Nezinau kaip cia bus, siandien negeriau Duloksetino, siaip nerimas stiprus, pykinimas ir gi, sala kojos, tai ispyla veida karsciu, pilve baimes jausmas, baisu nuo nerimo net kalbeti, kazkaip surakina, drebulys, rankos dreba, tai visas drebu, Cyclodolio 2 mg isgeriau nepadejo, Pregabalinas truputi padeda, bet nevisai, Propranololis truputi padeda, bet jeigu ir be Duloksetino taip bus, tai ka zinau tada.

Last chance galetu buti alfa 1 antagonistas, uzsienyje naudoja prazosina, nezinau koks atitikmuo tarp LT registruotu vaistu. Zinau, kad kosmarus gerai nuima ir PTSD, turbut ir spaudima mazins, bet turi savybe sumazinti sympatetini tona, kad autonomine nervu sistema persijuntu i parasimpatine, t.y. restoracine, o ne fight or flight.

Kiek pamenu nera Lt atitikmens. Nebent kokiam neuroleptike ar tricikliam bus sitas veikimas, bet svaraus vaisto nera. O siaip kiek pamenu jis nustojo clomipramina del negalejimo slapintis, rai alfa 1 antagonistas netiks
Parašė Baran
LBJ rašė:
biggie rašė:

Kiek pamenu nera Lt atitikmens. Nebent kokiam neuroleptike ar tricikliam bus sitas veikimas, bet svaraus vaisto nera. O siaip kiek pamenu jis nustojo clomipramina del negalejimo slapintis, rai alfa 1 antagonistas netiks

As ir gi pastebejau, kad sunkiai slapintis man, siaip Anafranilis man tokiu ziauriu salutiniu nesukeldavo. Nors veikdavo ir noradrenalina, bet man tokio stipraus nerimo, panikos iseit i lauka nesukeldavo kaip Duloksetinas.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
LBJ rašė:
biggie rašė:

Yra, doxazosin
Vartotojo avataras
Parašė LBJ

Esi skydliauke tyresis?
Parašė Baran
LBJ rašė:

Esi skydliauke tyresis?

Tyre gal pries 13 metu, kazkas tokio, buvo viskas gerai, nezinau ar verta vel tirtis, manau ne skydliaukej esme. Zodziu as esu ant tiek nusiviles, prasta nuotaika, beveik visiskai jos nera. Norisi siuo metu verkti, nes ant tiek prastai jauciuosi. Baime, nerimas i lauka iseiti, reikia dantys taisytis, o as bijau iseiti kur nors, ant tiek stipri baime negaliu apsakyt zodziais..
Parašė Odiumfati
#416986 Aš Jus puikiai suprantu... Visad ta pati jaučiu... Buvau beveik įveikus tas baimės, visur eidavau ir gana gerai jausdavausi,taciau dabar kas čia pasidarė nesuvokiu
. Atrodo ligos pradinė stadija grįžo. Ar čia rudens įtaką, ar čia to vaisto įtaką.. Gal per daug namuos uzsisedejau.
Parašė Baran
#417007 Sveiki, nebegeriu antidepresantu, siandien antra diena, panikos atakos uzeina, socialine fobija, nerimas, zmoniu bijau, baime sneketi, drebulys, obsesijos siokios tokios, nesinori beveik nieko veikti. Ar verta laukti dar be antidepresantu? Geriu dar Propranololi, Pregabalina, Xanaxa, Leponex. Siaip turiu ir galvoju gal dar karta vertetu pabandyti Escitaloprama? Turiu Escitalopram-Actavis po 10 mg. Nezinau ka daryti. Gal padetu?