Moderatorius: signs

Parašė Baran
Odiumfati rašė:Kodėl neskambinat gydytojui? Tokia saviveikla su vaistais prie gero neprives..

Uzsirasiau pas gydytoja pirmadieniui, skambinsiu, bet jeigu neistversiu iki pirmadienio, tai ir paklausiau, patykek, as geriau zinau savo organizma ir kaip ant manes veikia antidepresantai, neuroleptikai ir pan..
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Odiumfati rašė:Kodėl neskambinat gydytojui? Tokia saviveikla su vaistais prie gero neprives..

Po tam tikro laiko jei ilgai gydais žinok tie patys daktarai leidžia eksperimentuot, nes jie patys nežino kas padės kas nepadės plius jau stažą taip sakant turi, suvoki maždaug kas kaip veikia. Man dažnai pačiam leisdavo kai kurių vaistų dozes pasireguliuot. Bet vat su antidepresantais tai biškutį griežtokai. Su jais nereik žaist. Numest greit negalima, kelt dozių greit irgi negerai. Bet juk baran trumpai vartojo cymbalta tai dzin. Baran bet prieš įvedinėdamas cipralex pasitark gal vistiek su gydytoju, nebent tikrai žinai kad pritars. Ar bandei paroksetiną? Berods sakei kad 30mg bandei. Blem įtariu tau padėtų jis 45mg, netikiu kad paroksetino 45mg po kokio pusmečio vartojimo tavęs neatstatytų.
Parašė Baran
Deividas rašė:

Po tam tikro laiko jei ilgai gydais žinok tie patys daktarai leidžia eksperimentuot, nes jie patys nežino kas padės kas nepadės plius jau stažą taip sakant turi, suvoki maždaug kas kaip veikia. Man dažnai pačiam leisdavo kai kurių vaistų dozes pasireguliuot. Bet vat su antidepresantais tai biškutį griežtokai. Su jais nereik žaist. Numest greit negalima, kelt dozių greit irgi negerai. Bet juk baran trumpai vartojo cymbalta tai dzin. Baran bet prieš įvedinėdamas cipralex pasitark gal vistiek su gydytoju, nebent tikrai žinai kad pritars. Ar bandei paroksetiną? Berods sakei kad 30mg bandei. Blem įtariu tau padėtų jis 45mg, netikiu kad paroksetino 45mg po kokio pusmečio vartojimo tavęs neatstatytų.

Vartojes as Paroksetina, atrodo 40 mg daugiausiai, bet neilgai, veliau 30 mg vartojau, gal apie metus, kartu su Fluanxoliu, man buvo nerimas toks, nezinau kaip paaiskinti, su zmonem buvo sunku bendrauti, socialine fobija, dar dirbau tuo metu, jegu trukdavo, rankos drebedavo, susikaupti normaliai negalejau, vaziavau i darba kaip i pragara. Po to pradejau vartoti alkoholi darbe, kad ne taip bijociau.. Zodziu nieko gero ir nuo to Paroksetino galiu pasakyti. Siuo metu nedirbu, nes labai prastai. Jau metai su puse nedirbu del blogos sveikatos. Dar nenoriu bandyti Paroksetino del svorio augimo, nes netelpu nei i vienus drabuzius nuo situ visu vaistu, nors mazai is viso valgau.. Svoris auga, todel noreciau pabandyti vel Escitaloprama, sako ir raso, kad jis " gal " nedidina svorio. Man gydytoja leisdavo ir gi paciam truputi reguliuoti vaistus pagal savo savijauta, bet nevisada, gal pagal gydytojos nuotaika, kai buna nuotaikoj leidzia, kai nenuotakoj - parekauja. Siaip nezinau ka daryti, galvoju iki pirmadienio nelabai istversiu be antidepresanto, o gal pavyktu, Pregabalinas, Xanaxas, Propranololis ir Leponexas truputi gal padeda del nerimo ir panikos, bet dabar pradejo suktis galva, bijau iseit is namu ir su sitais vaistais. Nezinau kaip bus. Siaip nenoriu trukdyti ir paciam skambinti dabar gydytojai, nes juodai ja turbut uzknises. Ji sake nezino pati ka skirti, nes visus vaistus esu isbandes.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417015 Net jei ir pradėsi imt cipralex'ą, tai jis tau tikrai niekuo nepadės per keleta dienų. Jei nori greito efekto tai arba didinčiau Leponex'ą arba Xanax'ą. Juk pats žinai kad su Cipralex'u nieko greito nebus. Po mėnesio ar dviejų gal pajusi pagerėjimą nuo jų. Nežinau ką ir patart.. man panaši savijauta buvo, bet kažkaip vat per pusę metų kažkiek pagerėjo. Bet daug teko kentėt ir gerėjo labai labai pamažu. Jei reikia greito sprendimo tai man tik rispoleptas labai greit nerimą nuėmė. Padaro zombiu, bet nerimą tikrai nuima. Tai manau leponex'as turėtų dar geriau veikt, stipresnis vaistas.
Parašė Baran
Deividas rašė:Net jei ir pradėsi imt cipralex'ą, tai jis tau tikrai niekuo nepadės per keleta dienų. Jei nori greito efekto tai arba didinčiau Leponex'ą arba Xanax'ą. Juk pats žinai kad su Cipralex'u nieko greito nebus. Po mėnesio ar dviejų gal pajusi pagerėjimą nuo jų. Nežinau ką ir patart.. man panaši savijauta buvo, bet kažkaip vat per pusę metų kažkiek pagerėjo. Bet daug teko kentėt ir gerėjo labai labai pamažu. Jei reikia greito sprendimo tai man tik rispoleptas labai greit nerimą nuėmė. Padaro zombiu, bet nerimą tikrai nuima. Tai manau leponex'as turėtų dar geriau veikt, stipresnis vaistas.

Prie raminanciu ( Xanaxo, Lorazepamo ) esi jau priprates, vartuoju jau ilgai, daugiau nei du menesius.., noriu po truputi ju atsikratyti, bet neiseina, Xanaxo vartuoju po 1 mg, buna ir 1.5 mg. Leponexo nuo vakar geriu 150 mg nakciai, visada geriau po 100 mg, gydytoja anksciau sake padidinti ant 50 mg, tai tik dabar padidinau. Ziauriai depresija tokia uzejo, nuovargis, niekas nedomina, uzzombina gerai, gal kai ilgiau gersiu praeis, bet taip nieko neidomu, darzove tokia pasidariau. Negaliu pakesti tokio pojucio, tik gulet reiskia? Gulet ir gi neidomu ir nieko neveikt. Kazkas kalba, tai normaliai nesuprantu, koordinacija, susikoncentravimo visiskai nera. Susikoncentruoti neimanoma. Dar priedo agresyvumas ant visko, bet nestipri agresija ( dar gali buti, kad negeriu Duloksetino ), serotanino negaunu visiskai, nezinau, negaliu pasakyt nuo ko. Galiu pasakyti, kad neuroleptikai bukina kaip reikalas.
Parašė Odiumfati
#417020 Šiandien jau 13 diena kai geriu cymbalta, šiek tiek geriau nuotaikos atžvilgiu.. Ir nerimas tik kartais užeina stiprus... Tikiuosi, kad dar po kiek laiko visai jis dings.. Man nuo nerimo padeda lexatonil.. Kažkaip kai jo išgeriu iškart viskas lyg gražiau tampa.. Aš anksčiausiai konsultacijai gavau rugsėjo 13d ir anksčiau nėra vietos.. Užknisa tokia tvarka kai reik skubios pagalbos ir negali jos gaut
Parašė Baran
Odiumfati rašė:Šiandien jau 13 diena kai geriu cymbalta, šiek tiek geriau nuotaikos atžvilgiu.. Ir nerimas tik kartais užeina stiprus... Tikiuosi, kad dar po kiek laiko visai jis dings.. Man nuo nerimo padeda lexatonil.. Kažkaip kai jo išgeriu iškart viskas lyg gražiau tampa.. Aš anksčiausiai konsultacijai gavau rugsėjo 13d ir anksčiau nėra vietos.. Užknisa tokia tvarka kai reik skubios pagalbos ir negali jos gaut

Tai bandyk gerti Duloksetina, jeigu gali kenteti, as kai neistveriau nebegeriu, jeigu man Xanax nepadeda nuo nerimo, tai ka galima sakyti apie Lexotanili, jis silpniausias is raminanciu. Siulyciau vartoti tau Cymbalta ir toliau, galbut viskas susitvarkys.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Baran rašė:
Deividas rašė:Net jei ir pradėsi imt cipralex'ą, tai jis tau tikrai niekuo nepadės per keleta dienų. Jei nori greito efekto tai arba didinčiau Leponex'ą arba Xanax'ą. Juk pats žinai kad su Cipralex'u nieko greito nebus. Po mėnesio ar dviejų gal pajusi pagerėjimą nuo jų. Nežinau ką ir patart.. man panaši savijauta buvo, bet kažkaip vat per pusę metų kažkiek pagerėjo. Bet daug teko kentėt ir gerėjo labai labai pamažu. Jei reikia greito sprendimo tai man tik rispoleptas labai greit nerimą nuėmė. Padaro zombiu, bet nerimą tikrai nuima. Tai manau leponex'as turėtų dar geriau veikt, stipresnis vaistas.

Prie raminanciu ( Xanaxo, Lorazepamo ) esi jau priprates, vartuoju jau ilgai, daugiau nei du menesius.., noriu po truputi ju atsikratyti, bet neiseina, Xanaxo vartuoju po 1 mg, buna ir 1.5 mg. Leponexo nuo vakar geriu 150 mg nakciai, visada geriau po 100 mg, gydytoja anksciau sake padidinti ant 50 mg, tai tik dabar padidinau. Ziauriai depresija tokia uzejo, nuovargis, niekas nedomina, uzzombina gerai, gal kai ilgiau gersiu praeis, bet taip nieko neidomu, darzove tokia pasidariau. Negaliu pakesti tokio pojucio, tik gulet reiskia? Gulet ir gi neidomu ir nieko neveikt. Kazkas kalba, tai normaliai nesuprantu, koordinacija, susikoncentravimo visiskai nera. Susikoncentruoti neimanoma. Dar priedo agresyvumas ant visko, bet nestipri agresija ( dar gali buti, kad negeriu Duloksetino ), serotanino negaunu visiskai, nezinau, negaliu pasakyt nuo ko. Galiu pasakyti, kad neuroleptikai bukina kaip reikalas.

Visi šitie simptomai man gerai pažįstami. Ir tikrai su laiku viskas sustos į vietas, svarbu tęst gydymą ir nesiblaškyt. Ir taip - geriau žinok zombiu jaustis, negu kad jaust nerimą ar panikos priepuolius. Svarbu dabar nerimą užgesint. O poto kiti reikalai. Na dar svarbu kad nebūtų akatizijos tau, nes man realiai vienintelis dalykas kas yra bjauriau už nerimą tai akatiziją. Jei tau jos nėra - super.
Parašė Baran
Deividas rašė:
Baran rašė:

Visi šitie simptomai man gerai pažįstami. Ir tikrai su laiku viskas sustos į vietas, svarbu tęst gydymą ir nesiblaškyt. Ir taip - geriau žinok zombiu jaustis, negu kad jaust nerimą ar panikos priepuolius. Svarbu dabar nerimą užgesint. O poto kiti reikalai. Na dar svarbu kad nebūtų akatizijos tau, nes man realiai vienintelis dalykas kas yra bjauriau už nerimą tai akatiziją. Jei tau jos nėra - super.

Siaip as nelabai visada suprantu ar nerimas, ar akatizija, man sitas nelabai suvokiamas dalykas, as dar ryte isgeriu Cyclodolio 2 mg tablete. Nerimo ir akatizijos simptomai labai panasus.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417024 Na ne.. akatizija tai daugiau nenustygimas vietoj, noras kažkur lėkt iš namų, negali susikaupt ties vienu dalyku, blaškaisi nuo vieno prie kito. Jokio nerimo tame nėra, jauties tiesiog kaip išgėręs energetinių gėrimų. Nei kraujospūdis aukštas nei pulsas, nesijaučia jokio nerimo. O nerimas.. na nerimas kas kita, manau gerai supranti kas yra nerimas.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#417025 Akatizija pvz kaip tik verčia lėkt iš namų. Sportuot daug, kažką veikt ir t.t. Non-stop varai vis. Tokia kaip manija kažkokia. O juk minėjai kad negali iš namų išeit.. tai manau tau labiau gal nerimas, baimė, panika nei akatizija.
Parašė Baran
#417027 Sveiki, nevartuoji Duloksetino ar tai 3, ar tai 4 diena, nera tokio baisaus nerimo, panikos, pastebejau, kad Pregabalino kai isgeriu dar labiau nerimas nuslugsta, 150 mg vartoju / diena, Leponexas vistiek nenuima man fobiju, ypac iseiti i lauka, bendrauti, bet kas yra blogiausia, kad Pregabalinas duoda stipru svorio augima, gal apie 5 dienas nebuvau tualete, geriu Duphalac, bet ir tas nepadeda. Zinau, kad prie Pregabalino priprantama ( t. y., kad doze vis reikia didinti, kad butu efektas ). Gal pavyks nevartoti antidepresantu kol kas. Gydytoja sake, kad organizme jau kokteilis nuo visu vaistu. Noreciau kol kas nebegerti AD, kad nors kazkiek organizmas issivalytu. Bet ar pavyks..
Parašė Baran
Deividas rašė:Akatizija pvz kaip tik verčia lėkt iš namų. Sportuot daug, kažką veikt ir t.t. Non-stop varai vis. Tokia kaip manija kažkokia. O juk minėjai kad negali iš namų išeit.. tai manau tau labiau gal nerimas, baimė, panika nei akatizija.

Turbut taip.