- 2021 08 18, 15:13
Deividas rašė:Odiumfati rašė:Kodėl neskambinat gydytojui? Tokia saviveikla su vaistais prie gero neprives..
Po tam tikro laiko jei ilgai gydais žinok tie patys daktarai leidžia eksperimentuot, nes jie patys nežino kas padės kas nepadės plius jau stažą taip sakant turi, suvoki maždaug kas kaip veikia. Man dažnai pačiam leisdavo kai kurių vaistų dozes pasireguliuot. Bet vat su antidepresantais tai biškutį griežtokai. Su jais nereik žaist. Numest greit negalima, kelt dozių greit irgi negerai. Bet juk baran trumpai vartojo cymbalta tai dzin. Baran bet prieš įvedinėdamas cipralex pasitark gal vistiek su gydytoju, nebent tikrai žinai kad pritars. Ar bandei paroksetiną? Berods sakei kad 30mg bandei. Blem įtariu tau padėtų jis 45mg, netikiu kad paroksetino 45mg po kokio pusmečio vartojimo tavęs neatstatytų.
Vartojes as Paroksetina, atrodo 40 mg daugiausiai, bet neilgai, veliau 30 mg vartojau, gal apie metus, kartu su Fluanxoliu, man buvo nerimas toks, nezinau kaip paaiskinti, su zmonem buvo sunku bendrauti, socialine fobija, dar dirbau tuo metu, jegu trukdavo, rankos drebedavo, susikaupti normaliai negalejau, vaziavau i darba kaip i pragara. Po to pradejau vartoti alkoholi darbe, kad ne taip bijociau.. Zodziu nieko gero ir nuo to Paroksetino galiu pasakyti. Siuo metu nedirbu, nes labai prastai. Jau metai su puse nedirbu del blogos sveikatos. Dar nenoriu bandyti Paroksetino del svorio augimo, nes netelpu nei i vienus drabuzius nuo situ visu vaistu, nors mazai is viso valgau.. Svoris auga, todel noreciau pabandyti vel Escitaloprama, sako ir raso, kad jis " gal " nedidina svorio. Man gydytoja leisdavo ir gi paciam truputi reguliuoti vaistus pagal savo savijauta, bet nevisada, gal pagal gydytojos nuotaika, kai buna nuotaikoj leidzia, kai nenuotakoj - parekauja. Siaip nezinau ka daryti, galvoju iki pirmadienio nelabai istversiu be antidepresanto, o gal pavyktu, Pregabalinas, Xanaxas, Propranololis ir Leponexas truputi gal padeda del nerimo ir panikos, bet dabar pradejo suktis galva, bijau iseit is namu ir su sitais vaistais. Nezinau kaip bus. Siaip nenoriu trukdyti ir paciam skambinti dabar gydytojai, nes juodai ja turbut uzknises. Ji sake nezino pati ka skirti, nes visus vaistus esu isbandes.