Moderatorius: Astro-Meška

Parašėmeskuteee
#419578 Sapnavau mokykla, kaip pavargau ja sapnuoti, nes visad kaip kosmaras man ta mokykla, nors seniai jau ja ir uzbaigiau, o ji vis manes nepalieka ramybeje :(
Parašė Vorelis
#419610 Dažnai mokyklą sapnuoji? Nes bent jau aš tai dažnai... Man visada joje taip baisu ir sunku. Klasiokai vis juokiasi iš manęs atstumia, ignoruoja ir mokytis labai būna sunku. Ir dažnai viskas ir vyksta labai panašiai jeigu sapnuoju mokyklą.
Parašėmeskuteee
#419628 Man lygiai tas pats buna tik dar prisideda lyg tai as kazko neatlikau, arba pazymi koki neigiama gavau ir del to negaliu uzbaigti mokyklos, tokia neviltis ir baime tada uzvaldo, zodziu labai tave suprantu warm
Parašė Vorelis
#419632 Grynai tas pats :D Neviltį jaučiu. Būna visada kažkokiu būdu niekada į lietuvių pamoka nenueinu. Ir ateina mokslo metų pabaiga aš nieko nepadaręs sėdžiu ir vėl sakau sau sapne. Kodėl aš ir vėl praleidau visas lietuvių kalbos pamokas... Ir man baisi baimė tada jaučiasi. Panašiai būna ir su matematika. Tiesiog kažkokia baisi baimė užeina ir nieko nesuprantu.
Parašė NOM
#419643 https://priekavos.lt/atgal-i-mokykla/
Atgal į mokyklą?!

Nieko konkretaus šiame straipsnyje lyg ir nėra, atsakymų nėra, tik motyvai, užuominos.
Kažkokios neišmoktos pamokos.
Neseniai sapnavau kompiuterį, kuris yra išjungtas, stovintis klasėje.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#423752 Sapnavau košmarą. Buvau dėdės namuose kai pradėjo pulti mus kaukolėnai. Jie bandė mums kąsti ir paversti zombiais. Pabudau kai mamai įkando... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#426609 Sapnavau kažkokią įstaigą ale psichiatrinę,bet pagalbos ne tik kad nebuvo, bet dar ir žemino. ir tyčiojosi. labai nemalonus jausmas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#426625 Sapnavau, kad paimu į ranką nerealiai karštą geležį ir mano ranka pradeda lydytis, o aš panikoj kad nebegalėsiu ta ranka groti jau niekada.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#434993 Sapnavau, kad su buvusia choro vadove einam apžiūrėt man pirkti namo ir sužinau, kad ten buvo įvykdyta žiauri žmogžudystė. Man pradeda rodyti nusikaltimo foto, bet aš jas nustumiu, nors spėju pamatyt klaikius vaizdus. Po to grįžtu namo ir galvoju reikėjo pasakyt, kad žmonėms nerodytų tų fotkių. :evil: Tada nusprendžiu paskambint ir taip pasakyt tiems kas rodė tas foto. Žodžiu, pasikoliot. :achtung Dar ten daug kažkokių marazmų buvo, kurių jau negaliu atgaminti...