- 2021 09 07, 16:52
Tai man vakar israse gydytojas terapeutas nuo skausmu, tik po 400 mg, tik nakciai ( 20 tableciu ), bet as negaliu Pregabalino mesti iskart, nes gal apie menesi ar daugiau vartuoju, tai tenka po truputi mesti, gerdavau 600 mg ( 8 tabletes po 75 mg per diena ), tai man nepavyksta iskart mesti, lomkes psichologiskos ir fiziskos.
LBJ rašė:Jei vartoji gabapentina, tai pregabalino nera tikslo vartoti. Tai tas pats vaistas tik mg kiti.
Tai man vakar israse gydytojas terapeutas nuo skausmu, tik po 400 mg, tik nakciai ( 20 tableciu ), bet as negaliu Pregabalino mesti iskart, nes gal apie menesi ar daugiau vartuoju, tai tenka po truputi mesti, gerdavau 600 mg ( 8 tabletes po 75 mg per diena ), tai man nepavyksta iskart mesti, lomkes psichologiskos ir fiziskos.

kazkokio stebuklo vis tikiesi tobulo. As suprantu, kad cia visai ne tu ir tavo obsesinis kompulsinis sutrikimas kalba, bet gaila, kad tu pats to nematai ir nesupranti. Okupave tavo prota netobulumas, pastovus noras kazka keisti, padaryti "tinkamai" ir tada bus gerai. Tikrai abejoju, kad nuo pregabalino metimo cia tau tas nerimas, greiciau isitikinimas, kad neisgerei jo, ir todel tau turi buti blogai. Kitaip sakant, pats sau ta nerima uzkeli.