Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418142 Tai bet matai.. tendencija kaip ir ta pati. Tiek visko vartojai, tai va ir pats turi psichinę ligą. Pora metų praėjo nuo 16 ir atsirado depresija. Man panašiai. Po ganjos praėjo pora metų ir išlindo pirmas epizodas.
Parašė Graikas
#418143 Mano gimineje yra daug psichinemis ligomis serganciu. Be to,depresija neatsirado be priezasties. Pirma karta buvo epizodas del to,jog kotas nepasistodavo reikiamu metu. 2 epizodas,kai suzinojau,jog sergu hepatitu b ir vaikai gime 3 menesiais per anksti. Plius,vartojau anabolinius steroidus,kurie stipriai veikia neigiamai neurotransmiteriu darba.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418144 Hmm na ok. Kiekvienam gal skirtingai. Vieni gali vartot ir nesuserga. Kiti vos tik pavartoja ir psichozė :D Na nežinau, tada priežasčių nerandu jokių, genetika tuomet 100%. Tik kad giminėj nėra visiškai psichinių ligų. O dėl koto ką darei? Man nuo SSRI su laiku irgi žiūriu kad libido susivaręs, net nesinori mergų vienodai šviečia. Hormonų terapijas dareisi? Pas mane testosteronas gan ant ribos.
Parašė Graikas
#418145 Deividai,esminis skirtumas tu nenori panu,nes libido uzpresuotas,o as norejau panu,bet negalejau. Erekcijos sutrikimas del nervines itampos,nemigos ir pervargimo. Erekcija lengviau sutvarkyti,nei libido. Kol nekeisi vaistu,nelauk pagerejimo sitoje srityje. Vienintelis zinomas vaistas pakeliantis libido yra pt141 bromenalotide.
Mane pasodino ant mirtazapino ir terapiju. Ir ka,po 2 men kotas stiebesi kaip turi buti. Aciu gydytojai Denisenko :da
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418147 Na vartoju aš tą mirtazapiną, bet libido tikrai netvarko jis. Tai ką praktiškai kol vartosiu SSRI ir visus kitus vaistus tol libido nebus? Nes man ir prieš ligą iš tikro jo nebuvo, gal net ir nuo pačios ligos libido dingsta. Kas liečia erekciją tai ir pas mane ne 100%, pati erekcija ir libido pažeisti. Tik va nežinau ar dėl hormonų ar dėl nervų ar dėl vaistų. Norėjau pasidaryt testosterono terapijas kažkokias, gal tas padėtų.
Parašė Graikas
Deividas rašė:Na vartoju aš tą mirtazapiną, bet libido tikrai netvarko jis. Tai ką praktiškai kol vartosiu SSRI ir visus kitus vaistus tol libido nebus? Nes man ir prieš ligą iš tikro jo nebuvo, gal net ir nuo pačios ligos libido dingsta. Kas liečia erekciją tai ir pas mane ne 100%, pati erekcija ir libido pažeisti. Tik va nežinau ar dėl hormonų ar dėl nervų ar dėl vaistų. Norėjau pasidaryt testosterono terapijas kažkokias, gal tas padėtų.

Anglu kalba sarini? Parasyk TRT arba lietuviu testosterono pakeitimo terapija. Bet turi testosteronas buti zemiau ribos,kad gautum kompensuojama. Pas tave libido supresintas,nes nera noro. O tai itakija psichine busena,poilsis,mityba,fizinis aktyvumas ir t.t
As nenorejau pasakyti,kad mirtazapin gydo libido,o tik tai,jog man skyre depresijai gydyti ji
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418149 Šarinu. O tau jos padėjo? Ar dareisi? Pas mane nežemiau ribos deja, bet netoli ribos. Nežinau dėl ko supresintas, sakau, gal dėl hormonų, gal dėl nervų, gal dėl vaistų. O gal dėl visų šitų priežasčių. Reikės pasidomėt kokios kainos jeigu nekompensuos
Parašė Graikas
#418150 Jei dsrysies tyrimus,daryk:
Testosterona
Progesterona. Pagal si matysime kiek isvarges esi.
Parašė Graikas
Deividas rašė:Šarinu. O tau jos padėjo? Ar dareisi? Pas mane nežemiau ribos deja, bet netoli ribos. Nežinau dėl ko supresintas, sakau, gal dėl hormonų, gal dėl nervų, gal dėl vaistų. O gal dėl visų šitų priežasčių. Reikės pasidomėt kokios kainos jeigu nekompensuos

Ssri,nervine busena ... bandei brintelix? Neutralus libido :da
Nesidariau trt,nes man nereikejo. Pastate psichiatre ant koju
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418152 Nebandžiau. Bet žinok aš manau čia labiau gal nervai negu SSRI. Nes man ir prieš SSRI įvedimą buvo nekas jau. Plius aš prieš tai paroksetiną vartojau 8 metus, tai sakau gal jis mane iškastravo. Nors šiaip su juo viskas gerai buvo kažkodėl tuos 8 metus. Poto jį metus išryškėjo tiek bėdos su nervais tiek libido. Man neduoda jokių wellbutrinų ir t.t. nes man negerai stimuliavimas, daktarė stengias tik tokios vaistus duot kurie ramina, o ne aktyvuoja.
Parašė Graikas
Deividas rašė:Nebandžiau. Bet žinok aš manau čia labiau gal nervai negu SSRI. Nes man ir prieš SSRI įvedimą buvo nekas jau. Plius aš prieš tai paroksetiną vartojau 8 metus, tai sakau gal jis mane iškastravo. Nors šiaip su juo viskas gerai buvo kažkodėl tuos 8 metus. Poto jį metus išryškėjo tiek bėdos su nervais tiek libido. Man neduoda jokių wellbutrinų ir t.t. nes man negerai stimuliavimas, daktarė stengias tik tokios vaistus duot kurie ramina, o ne aktyvuoja.

Man prozakas iskastraves buvo 2 men,nutraukus viskas ok,kai atitaike vaistus ir stabilizavosi psychine sveikata
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418154 Na reikės žiūrėt, galbūt kai nerimas įtampa depresūxa visiškai pasitrauks, gal ir libido atsiras. Čia jau mano default būsena tokia. Visąlaiką įsitempęs visąlaiką su nerimu. Ir niekas realiai nepadeda iki galo nuramint manęs :D jau kiek vaistų pereita. Dabar labiau į sportą remiuos ir į laiką. Tiesiog laikas gal sutvarkys nervus.
Parašė Graikas
Deividas rašė:Na reikės žiūrėt, galbūt kai nerimas įtampa depresūxa visiškai pasitrauks, gal ir libido atsiras. Čia jau mano default būsena tokia. Visąlaiką įsitempęs visąlaiką su nerimu. Ir niekas realiai nepadeda iki galo nuramint manęs :D jau kiek vaistų pereita. Dabar labiau į sportą remiuos ir į laiką. Tiesiog laikas gal sutvarkys nervus.

Nesutvarkys. Investuok i sveikata. Privatus daktarai,sportas,meditacijos,mityba ...
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418157 Tai pas mane ir taip yra šiti dalykai. Privatūs daktarai, sportas, mityba. Kas iš tų privačių daktarų. Jie libido nesutvarkys.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418159 Na nebent paprašysiu kokio wellbutrin :D gal tada ir padės