Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Graikas rašė:As nezinau kokia tavo simptomatika,bet man didziausiau problema mieguistumas. Uzmiges prie vairo,viena karta tragiskai,buvo avarija. Uzmiegu aktyvu darba dirbdamas ... as su tokias simptomatika nesitaikysiu ir nesipratinsiu gyventi. Laimei yra modafinilas. Sekantis taikinyje pabandymui polisant (waxik),tik brangus velniskai 400eu menesiui.

As cymbalta jungiau prie brintellix. Iskarto pradejau nuo 120mg. Galiu pasakyti pfff,jokio efekto.

Pavydžiu :D Pas mane jau kokie metai kaip nėra visiškai jokio noro miegot, vos prisiverčiu naktym užmigt. Nors judu daug, bet akys stulpu ir viskas. Galbūt nerimas iš savęs mane užaktyvuoja.
Parašė Graikas
Deividas rašė:
Graikas rašė:As nezinau kokia tavo simptomatika,bet man didziausiau problema mieguistumas. Uzmiges prie vairo,viena karta tragiskai,buvo avarija. Uzmiegu aktyvu darba dirbdamas ... as su tokias simptomatika nesitaikysiu ir nesipratinsiu gyventi. Laimei yra modafinilas. Sekantis taikinyje pabandymui polisant (waxik),tik brangus velniskai 400eu menesiui.

As cymbalta jungiau prie brintellix. Iskarto pradejau nuo 120mg. Galiu pasakyti pfff,jokio efekto.

Pavydžiu :D Pas mane jau kokie metai kaip nėra visiškai jokio noro miegot, vos prisiverčiu naktym užmigt. Nors judu daug, bet akys stulpu ir viskas. Galbūt nerimas iš savęs mane užaktyvuoja.

Mirtazapin nepadeda? Ar negeri?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418761 Geriu zoloft + kvetiapiną + mirtazapiną. Net ir šitie sunkiai atjungia mane. Sakau aš nuo nerimo tarsi užsistimuliavęs visąlaiką. Pervargimas gal
Parašė Graikas
Deividas rašė:Geriu zoloft + kvetiapiną + mirtazapiną. Net ir šitie sunkiai atjungia mane. Sakau aš nuo nerimo tarsi užsistimuliavęs visąlaiką. Pervargimas gal

Cns pasedus,turbut. Blemba,kaip skirtingai mus veikia sitos psichines ligos. As viska darau,jog neuzmigciau,o tu-priesingai. Sunkiausiu metu,kada nerimas buvo lubose,geriau agomelatin 50mg+mirtazapin 60mg+zolpidem. Nujungdavo kaip malka. Bet kita diena,kaip robocopas vaiksciodavau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418763 Kas tas Cns? Aš nežinau realiai ką aš prisidariau, bet nuo to karto kada pavartojau Ashwangadha iki dabar nesumerkiu akių. Užaktyvino kažkokia žolė mane, o poto dar nerimas dasidėjo tai va ir nenoriu miegot iki dabar :D nors jau metai praėjo. Jau pasiilgau to jausmo kai norisi miegot, nuovargio kažkokio. :D Pabandyk ir tu gal ashwagandha, užaktyvuos gal irgi. Mirtazapino 30mg tai jo, nujungdavo mane. Bet ne tai kad užsimanai miegot, o labiau kaip girtas pradedi jaustis, kūnas pasidaro sunkus, kažkoks kaip bulvių maišas :D 60mg neteko bandyt
Parašė Graikas
#418764 Isbandziau visus,man zinomus nootropus,tame tarpe ir tavo mineta zole. Modafinil numeris 1
Parašė Graikas
Graikas rašė:Isbandziau visus,man zinomus nootropus,tame tarpe ir tavo mineta zole. Modafinil numeris 1

CNS yra centrine nervu sistema.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418766 Na pas tave matyt kitokia visai tada simptomatika. Galbūt pas tave labiau vangumas, depresija, tingumas, mieguistumas. Pas mane atvirkščiai :D toks neurotikas, nerimas, stimuliacija, ocd ir pnšiai. O dėl CNS tai nežinau, bet matyt nerimas ir įtampa sodina nervų sistemą.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418767 Įsivaizduok ant kiek man mažai reikia, net jeigu tribestan vartojau ir užaktyvavo nesveikai. Nors tribestan tikrai neturėtų stipriai stimuliuot. Kavos irgi negeriu jau metai laiko, nes irgi užstimuliuoja visai parai. Nu žodžiu, viskas stimuliuoja mane :D
Parašė Noryte
#419267 Pabaigiau vartot Cymbaltą ir nusipirkau Dulsevią, nežinau ar tik sutapimas, bet šiandien labai galvą skaudėjo, teko Ibumą gert. Ar tai tik sutapimas, ar tai kad generinis Dulsevia vaistas ir kitaip veikia?
Parašė Noryte
#419268 Sakykit prašau, kas vartojo šiuos vaistus ar jie padeda sumažinti nerimą. Nes man paaštrėjo nerimas, baimė išvykti kur toliau nuo namų. Išvykus kur į kelionę aš visada esu įsitempus, neatsipalaiduoju, vis mintyse kad kas man atsitiks, ar arti kur yra ligoninė. Kai pradedu galvoti apie tai, tai ir panikos priepuoliai kai kada užeina. Neišeina man nuekaip su tuo susitvarkyt, todėl nenoriu kur ir keliaut, nes ne poilsis o tik įtampa. Anksčiau esu daug visokių vaistų vartojus (nes daug metų turiu depresiją). Jei kas turėjo ar turi tokias fobijas, kas jums padėjo?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#419270 Paroksetinas, zoloftas, kvetiapinas, mirtazapinas. Kartais mažos dozės rispolepto. Va šitie vaistai pagrinde man padeda kažkiek.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Noryte rašė:Sakykit prašau, kas vartojo šiuos vaistus ar jie padeda sumažinti nerimą. Nes man paaštrėjo nerimas, baimė išvykti kur toliau nuo namų. Išvykus kur į kelionę aš visada esu įsitempus, neatsipalaiduoju, vis mintyse kad kas man atsitiks, ar arti kur yra ligoninė. Kai pradedu galvoti apie tai, tai ir panikos priepuoliai kai kada užeina. Neišeina man nuekaip su tuo susitvarkyt, todėl nenoriu kur ir keliaut, nes ne poilsis o tik įtampa. Anksčiau esu daug visokių vaistų vartojus (nes daug metų turiu depresiją). Jei kas turėjo ar turi tokias fobijas, kas jums padėjo?

Pradzioj tikrai gali sukelti tokias baimes, nes didina noradrenalina. Jeigu jau kuri laika vartoji juos ir niekas nesikeicia (pora men), tai reiškia, tau jis netinka
Parašė observeris
Graikas rašė:Isbandziau visus,man zinomus nootropus,tame tarpe ir tavo mineta zole. Modafinil numeris 1

O is kur tu gauni ta modafinila? :kompas