Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#415501 Dzin, bandysiu 45mg seroxat'o, gal kažką vistiek padarys. Plius gulu į ligoninę tai gal dar kokių vaistų duos išbandyt. Tikiuosi vasaryne pasikeitus strategija, nes anksčiau tai vien haloperidolį kaldavo visiems iš eilės ir vaikščioja visi su akatizijom iš kampo į kampą :D
Parašė zickuteju
#418891 Sveiki,

pirmą kartą lankausi šiame puslapyje, tad nežinau, kaip reikia sukurti temą, bet turiu aktualų klausimą, galbūt galėsite man pagelbėti.

Ar kas nors esatę gėrę antidepresantus Brintellix (Trintellix)? Vartoju juos 3 mėn., jaučiu teigiamą poveikį, bet priaugau 5 kg, nepasaint to, kad valgau, judu taip pat. Psichiatrė sakė, kad nuo šių vaistų svoris neauga, bet aš nematau kito varianto, dėl ko galėtų padidėti mano svoris.

Ar esate susidurę su šia situacija? Kaip elgėtės?

Labai lauksiu atsakymų, dėkui!
Parašė Graikas
zickuteju rašė:Sveiki,

pirmą kartą lankausi šiame puslapyje, tad nežinau, kaip reikia sukurti temą, bet turiu aktualų klausimą, galbūt galėsite man pagelbėti.

Ar kas nors esatę gėrę antidepresantus Brintellix (Trintellix)? Vartoju juos 3 mėn., jaučiu teigiamą poveikį, bet priaugau 5 kg, nepasaint to, kad valgau, judu taip pat. Psichiatrė sakė, kad nuo šių vaistų svoris neauga, bet aš nematau kito varianto, dėl ko galėtų padidėti mano svoris.

Ar esate susidurę su šia situacija? Kaip elgėtės?

Labai lauksiu atsakymų, dėkui!

Labas. As geriu po 20mg per diena sito ad. Man svorio nei trupucio neitakojo.
Parašė zickuteju
#418907 Supratau. O kaip pasikeitė savijauta perėjus nuo 10 iki 20 mg? Geriu kol kas 10 mg ir jaučiu, kad nebėra tokio efekto kaip pirmaisiais mėnesiais, galvoju didinti dozę.
Parašė Graikas
zickuteju rašė:Supratau. O kaip pasikeitė savijauta perėjus nuo 10 iki 20 mg? Geriu kol kas 10 mg ir jaučiu, kad nebėra tokio efekto kaip pirmaisiais mėnesiais, galvoju didinti dozę.

Energingesnis pasidariau,pakilesne nuotaika,bet mieguistumo nenueme. Tik negerk vienu kartu 20mg,gali apsivemti. As geriu ryte 10mg ir vakare 10mg. Butinai pavalgius,nes kitaip labai pykina.
Ko gero jungsiu venlafaxina su daktares leidimu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Graikas rašė:
zickuteju rašė:Supratau. O kaip pasikeitė savijauta perėjus nuo 10 iki 20 mg? Geriu kol kas 10 mg ir jaučiu, kad nebėra tokio efekto kaip pirmaisiais mėnesiais, galvoju didinti dozę.

Energingesnis pasidariau,pakilesne nuotaika,bet mieguistumo nenueme. Tik negerk vienu kartu 20mg,gali apsivemti. As geriu ryte 10mg ir vakare 10mg. Butinai pavalgius,nes kitaip labai pykina.

:super turėtų tikt tau jei moda nebe variantas
Parašė Graikas
LBJ rašė:
Graikas rašė:

:super turėtų tikt tau jei moda nebe variantas

Po 6metu vartojimo,nebeuztenka 200mg dozes modos,tai tenka kelti iki 400-500 per diena,o tai gaunasi brangu
Parašė Ramunyte
Graikas rašė:
DeepCoffee rašė:Nu nera vartojanciu si? As po 3 sav nutraukiau nes buvo sventes. Ir nepradejau gert daugiau nes man jis isvis nerimo nenueme. Ir dabar visa laika su nerimu esu. Vel pradejau gert. Nes ir nuotaikow nebuvo ir jegu. Bet cia kaltas oras, delto nereiketu gert vaistu. Nes drauge irgi taip jautesi nors yra visiskai sveika. Bet man tas nerimas baime zudo mane. Bet kazkaip manau cia ir vaistai nepades kol priezasciu nerimui neliks. O tam priezastis sveikata. Uzburtas ratas. Noriu vaistu kurie sureguliuotu mano jautruma nes jis begalinis. O ir isitempes esu. Bet nenoriu pasaliniu. Sis vaistas tik pykina ir tiek. Kai isgeri po kazkiek laiko. Bet nera baisiu blogumu. Noreciau ji gert bet kad nesijaucia. Aisku as tio 1 tablete dar geriau. Sako nuo 2 prasideda gydimas. Na nzn. Ka jus apie si vaista? Isbande?

As ji geriu puse metu. Jei pykina,pabandyk gerti pries miega. Arba pavalgius. Man nerima puikiai sutvarko aripiprazole (neuroleptikas). Jeigu yra oadidejes jautrumas,nerimas,tai visiomet bus del ko nerimauti. Zinau,nes tai praejau. Atrodo,jog nera siuo metu del ko jaudintis,pradedi jaudintis del ateities ir dalyku,kurie galbut ivyks (nors jiems rastis nera pagrindo) isijungia vaizduote ir t.t lankyk psichoterapijas.
O vartioxetinas priduoda man jegu,nuotaika.

O kiek mg geri ariprazolio?
Parašė Edgaraskarma
#419554 Sveiki,

radau internete, kad geras šis vaistas, tvarko būtent tą vietą dėl kurios jį ir geri.
Mano problema įtampa, stresas prieš miegą. Žinau kad menesi gali būti su miegu dar blogiau, bet galbūt kažkam padėjo jis su miegu? pagerino jo kokybę, jaučiatės pailsėja? kunas atsipalaiduoja ir nejaučiate itampos? gal kas atkreipė dėmesį į tai. Ačiū
Parašė observeris
Edgaraskarma rašė:Sveiki,

radau internete, kad geras šis vaistas, tvarko būtent tą vietą dėl kurios jį ir geri.
Mano problema įtampa, stresas prieš miegą. Žinau kad menesi gali būti su miegu dar blogiau, bet galbūt kažkam padėjo jis su miegu? pagerino jo kokybę, jaučiatės pailsėja? kunas atsipalaiduoja ir nejaučiate itampos? gal kas atkreipė dėmesį į tai. Ačiū

Kadangi isties gydausi nemazai laiko, tai isbandyt teko nemazai visko, iskaitant ir Brintellix. Siaip vilciu buvo daug po to, kai nustojo veikt escitalopramas. Bet man nuo sio vaisto nebuvo absoliuciai jokio poveikio, vartojau 10-20 mg apie 6 men., kainavo gana brangiai, ypac sudejus konsultacijas ir viska. Raso, kad jis ta kognityva gerina, tai irgi nezinau, cia ne taip lengvai ismatuojami dalykai, bet nelabai ka ir pastebejau. Zodziu, nepajutau jokio poveikio, labai gaila pinigu. Turejau uzsilikusia dezute, tai tiesiog ismeciau, nebuvo kam atiduoti. Teko dar guglinti apie tyrimus jo, tai ten isaiskina dalim visa jo ta procesas ir rezultate buvo taip, kad efektyvesnis uz placeba, statistiskai reiksmingas, bet tas skirtumas juokingas.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#419611 Visi vaistai taip tiriami. SSRI efektyvus 45proc zmoniu kazkur. O del kognityvo - teoriskai gerina, nes didina acetilcholino veikla. Tai jei yra neurodegeneraciniu pozymiu - atmintis prasts, tai turetu padet. Jei sunku susikaupt del nerimo - turbut veiks priesingai. Man taip ir buvo. Nuo sito vaisto tapau hiperaktyvus, sukele stipru nerima, oro dusima, kad variau i priimamaji. Zodziu, jis gerai, kai reik aktyvinimo, tokioj katatoninej fazej, bet nerimui mazinti tai prastas pasirinkimas
Parašė observeris
LBJ rašė:Visi vaistai taip tiriami. SSRI efektyvus 45proc zmoniu kazkur. O del kognityvo - teoriskai gerina, nes didina acetilcholino veikla. Tai jei yra neurodegeneraciniu pozymiu - atmintis prasts, tai turetu padet. Jei sunku susikaupt del nerimo - turbut veiks priesingai. Man taip ir buvo. Nuo sito vaisto tapau hiperaktyvus, sukele stipru nerima, oro dusima, kad variau i priimamaji. Zodziu, jis gerai, kai reik aktyvinimo, tokioj katatoninej fazej, bet nerimui mazinti tai prastas pasirinkimas

Nu teoriskai didina ir histamino nezinau ar konc., ar receptoriu afiniteta jam, bet duomenys neaiskus. Teigiama, kad nebe konc. turi prasme neuromediatoriu veikloj, o receptoriu pasiskirstymas ir jautrumas ir butent ju konc. Anksti dar man turet neurodegeneraciniu pozymiu, nei amzius, nei vartoju ja skatinancias medziagas. Atminties pokyciai dazniau subjektyvus. Nezinau, ka turi omeny del katatonines fazes, nes tikriausiai ne tai, ka reiskia sis zodis. Kad toks # suveiktu katatonijai, tai labai neitiketina butu, nebent elektroimpulsine ir ’seni geri’ tricikliai. Siaip jei tik teoriskai, tai turetu buti geriausias vaistas on the market. :D Kaip tiriami vaistai ir kaip atliekama ju statistine analize zinau
Parašė Mersas
#419690 Jis tikrai nenueme itampos ir nerimo nesumazino. Man netiko. Gal dar net didesne itampa prasidejo ir po to mieguistumas. Niegas buvo blogas nuo jo