Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418861 Nu čia toks grynai kabinėjimasis prie žodžių. Niekam neįdomu niekas nesigilins į terminus. Ir taip suprantam ką žmonės turi omeny (šiuo atveju nesiskiepijimą nuo covid) :D O šiaip jo, kiekvienas elgiasi kaip nori, jei kažkuo šventai tiki tegul ir tiki. Šiuo atveju žmogelis įsivaizduoja kad mes narkomanai ir esam pripratę prie AD ir neuroleptikų. Na ir tegul jei jam nuo to geriau.
Parašė vicyokz
#418863 Nu jo biški lempa pasakė, ne iš geros savijautos ir ne tam, kad pakaifuot žmonės pradeda vartoti vaistus :D
Parašė Ieva Mickutė
#418866 Nežinau žmonės ka jūs čia šnekat, apie kažkokius kaifus, kai bent jau aš pvz noriu pyyp! išsimiegot, o ne apie kaiifuoti.
Ir klausiau ne to, nes priklausomybe kelia tada, kai va dabar geriu truxali kuri metus po menesio, nebeužmiegu išvis, tai to klausiu, AR LYRICA KELS PRIKLAUSOMYBE, kad ja metus, tu negalesi užmigti ir pan? Kai meciau tritico ar panašius vaistus, nebuvo kad parom į siena žiūrėčiau, nes jie nekėlė man priklausomybės.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Ieva Mickutė rašė:Nežinau žmonės ka jūs čia šnekat, apie kažkokius kaifus, kai bent jau aš pvz noriu pyyp! išsimiegot, o ne apie kaiifuoti.
Ir klausiau ne to, nes priklausomybe kelia tada, kai va dabar geriu truxali kuri metus po menesio, nebeužmiegu išvis, tai to klausiu, AR LYRICA KELS PRIKLAUSOMYBE, kad ja metus, tu negalesi užmigti ir pan? Kai meciau tritico ar panašius vaistus, nebuvo kad parom į siena žiūrėčiau, nes jie nekėlė man priklausomybės.

Trazodonas, kaip ir pregabalinas, nera stiprus vaistas miegui, todel vadinamos "rebound insomnia" sukelti neturetu. Cia dazniau pasitaiko kvetiapinui ir mirtazapinui.
Parašė Ieva Mickutė
#418869 nu va, ačiū labai, kad pagaliau kažkas atsake. Dar turiu klausima dėl pačio vartojimo, ar yra tikimybė, kad pavartojus ji metus ar du, jis sutvarkys tavo problema? ar jis yra skirtas tik tam tikram laikui? Čia gal tada klausimas ir apie AD, nes žmonės juos vartoja, juk tam, kad pasveiktu, bet kaip pasveikti nuo nerimo, ir būtent tik prieš miegą?
Esmė ta, kad ar kai mesiu gerti lyrica, prasidės vėl tos pačios miego problemos? įdomu, koks vaistas veiktų ne būtent tam tikru laiku, o sutvarkytu tave visam gyvenimui....
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Graikas rašė:Ziurekite,daktarai israso sintetini testosterona tik,kai jis nukrenta zemiau normu. Kodel? O jei zmogaus testosteronas yra 1nmol virs normu,bet jis jaucia visus zemo testosterono neigiamus padarinius depresija,nuotaiku kaitos,prastas lytinis potraukis,erekcijos sutrikimai,tai jis negali pretenduoti i trt (testosterone recovery theraphy)? Daktarai israso sintetinio testosterono 1ml 12 savaiciu,nors jau po 10 savaiciu jis akivaizdziai buna nukrites zemiau virsutines ribos. Tai irodo tyrimai. Na,ir pasikliauk aklai daktarais. Pamastymui. Amerikoje jau yra rekomenduojama pasirinktinai perkopus 45m riba naudoti trt del geresnes gyvenimo kokybes :da
B)

O kaip savijauta su steroidais, jei yra depresija, neiššaukia dar didesnės depresijos, nerimo? Aišku čia nuo dozės, manau, priklausys. Trt mane domina, bet dar normos ribose testas - 14, nors prieš porą metų ~ 24 buvo, bet čia savijauta dar savo padarė. Man drebėjimas kūno, ypač rankų atsirado prieš 1.5 metų, ir po truputį vis didėja, tai kai nuėjau pas daktarę, tai jos vienas iš pirmųjų klausimų buvo ar vartojęs steroidų. Bet nieko tokio nevartojęs. Dar jos teorija yra, kad proteine gali būti pridėta testosterono ir jis iššaukia drebėjimą. Bet atmečiau šitą variantą, nes buvau nutraukęs kuriam laikui, ir tas pats. Tai vat įdomu ar testosteronas turi įtakos tam drebėjimui. :?
Parašė vicyokz
Ieva Mickutė rašė:nu va, ačiū labai, kad pagaliau kažkas atsake. Dar turiu klausima dėl pačio vartojimo, ar yra tikimybė, kad pavartojus ji metus ar du, jis sutvarkys tavo problema? ar jis yra skirtas tik tam tikram laikui? Čia gal tada klausimas ir apie AD, nes žmonės juos vartoja, juk tam, kad pasveiktu, bet kaip pasveikti nuo nerimo, ir būtent tik prieš miegą?
Esmė ta, kad ar kai mesiu gerti lyrica, prasidės vėl tos pačios miego problemos? įdomu, koks vaistas veiktų ne būtent tam tikru laiku, o sutvarkytu tave visam gyvenimui....

Tokio vaisto, kuris sutvarkytų tave visam gyvenimui, aš dar nesutikau :)
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Ieva Mickutė rašė:nu va, ačiū labai, kad pagaliau kažkas atsake. Dar turiu klausima dėl pačio vartojimo, ar yra tikimybė, kad pavartojus ji metus ar du, jis sutvarkys tavo problema? ar jis yra skirtas tik tam tikram laikui? Čia gal tada klausimas ir apie AD, nes žmonės juos vartoja, juk tam, kad pasveiktu, bet kaip pasveikti nuo nerimo, ir būtent tik prieš miegą?

Čia viskas labai individualu, ir atsakysi tik pati į šituos klausimus bandymų ir klaidų metodu. Man viskas prasidėjo nuo nemigos ir iki šiol niekas jos nesutvarko, tik vaistai užmigdo. Draugas porą metų gėrė ketipinorą ir jam sutvarkė viską, jau kokie 3 metai viskas ok.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas

Niekas tau tiksliai nepasakys. Bet šiaip tiek AD tiek neuroleptikai yra GYDOMIEJI, o ne tik tam kartui, tai jei viskas laimingai tai turėtų pagydyt. Jei liga stipresnė tada gali būt kad ji ir vėl sugrįš. Dėl lyricos neįsivaizduoju ar ji gydo ar tik tuo metu veikia.
Parašė Graikas
Egidam rašė:
Graikas rašė:Ziurekite,daktarai israso sintetini testosterona tik,kai jis nukrenta zemiau normu. Kodel? O jei zmogaus testosteronas yra 1nmol virs normu,bet jis jaucia visus zemo testosterono neigiamus padarinius depresija,nuotaiku kaitos,prastas lytinis potraukis,erekcijos sutrikimai,tai jis negali pretenduoti i trt (testosterone recovery theraphy)? Daktarai israso sintetinio testosterono 1ml 12 savaiciu,nors jau po 10 savaiciu jis akivaizdziai buna nukrites zemiau virsutines ribos. Tai irodo tyrimai. Na,ir pasikliauk aklai daktarais. Pamastymui. Amerikoje jau yra rekomenduojama pasirinktinai perkopus 45m riba naudoti trt del geresnes gyvenimo kokybes :da
B)

O kaip savijauta su steroidais, jei yra depresija, neiššaukia dar didesnės depresijos, nerimo? Aišku čia nuo dozės, manau, priklausys. Trt mane domina, bet dar normos ribose testas - 14, nors prieš porą metų ~ 24 buvo, bet čia savijauta dar savo padarė. Man drebėjimas kūno, ypač rankų atsirado prieš 1.5 metų, ir po truputį vis didėja, tai kai nuėjau pas daktarę, tai jos vienas iš pirmųjų klausimų buvo ar vartojęs steroidų. Bet nieko tokio nevartojęs. Dar jos teorija yra, kad proteine gali būti pridėta testosterono ir jis iššaukia drebėjimą. Bet atmečiau šitą variantą, nes buvau nutraukęs kuriam laikui, ir tas pats. Tai vat įdomu ar testosteronas turi įtakos tam drebėjimui. :?

Kai kurie steroidai gali issaukti depresija. Keli ju trenbolone,boldenone. Seip,as labai patenkintas steroidu teikiama nauda. Juolab,kad as esu jegininkas-kulturistas,tai man jie duoda daug pliusu.
Beje,noriu nuimti rozinius akinius daug kam. Profesionalus sportas be stroidu ne krust. Net sachmatininkai naudoja :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Graikas rašė:Kai kurie steroidai gali issaukti depresija. Keli ju trenbolone,boldenone. Seip,as labai patenkintas steroidu teikiama nauda. Juolab,kad as esu jegininkas-kulturistas,tai man jie duoda daug pliusu.
Beje,noriu nuimti rozinius akinius daug kam. Profesionalus sportas be stroidu ne krust. Net sachmatininkai naudoja :achtung

Jo, profesionaliam sporte tai 99.9% naudoja. Pasitelkt turi viską, kad butum geresnis už kitus.
O kaži yra kur gerina depresiją? :DD
Širdį stebėk, nes daugiausia problemų jai nuo steroidų.
Parašė Graikas
Egidam rašė:
Graikas rašė:Kai kurie steroidai gali issaukti depresija. Keli ju trenbolone,boldenone. Seip,as labai patenkintas steroidu teikiama nauda. Juolab,kad as esu jegininkas-kulturistas,tai man jie duoda daug pliusu.

Jo, profesionaliam sporte tai 99.9% naudoja. Pasitelkt turi viską, kad butum geresnis už kitus.

Seip,vien TT (testosterono) atstatymas iki kokiu 25nmol duoda radikaliai geresne gyvenimo kokybe. Realiai,jei neasant sportininkui,rekomenduociau tik sintetini TT,aisku,jei naturalus yra netoli kritines ribos. Ir,kas be ko,sveikatos rodikliu stebejimas: estradiolis,cholesterolis,spaudimas ir sirdis apskritai,kartas nuo karto inkstu ir kepenu tyrimai.
Parašė Graikas
Graikas rašė:
Egidam rašė:

Seip,vien TT (testosterono) atstatymas iki kokiu 25nmol duoda radikaliai geresne gyvenimo kokybe. Realiai,jei neasant sportininkui,rekomenduociau tik sintetini TT,aisku,jei naturalus yra netoli kritines ribos. Ir,kas be ko,sveikatos rodikliu stebejimas: estradiolis,cholesterolis,spaudimas ir sirdis apskritai,kartas nuo karto inkstu ir kepenu tyrimai.

Somatropinas,liaudiskai,augimo hormonas. Jis taip pat stipriai mazina depresijos pozymius. Jis gan brangus
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#418909 O stresas/nerimas/panikos priepuoliai gali testosteroną sumažint? Nes pas mane tai irgi ant ribos. Tik shbg ir laisvieji androgenai tvarkoj. Ir jei nervai apsitvarko tai ir testas apsitvarko?
Vartotojo avataras
Parašė Egidam
Deividas rašė:O stresas/nerimas/panikos priepuoliai gali testosteroną sumažint? Nes pas mane tai irgi ant ribos. Tik shbg ir laisvieji androgenai tvarkoj. Ir jei nervai apsitvarko tai ir testas apsitvarko?

Gali, tikrai. Jau vien išsimiegojimas,poilsis prieš tyrimus daug ką reiškia rezultatams. Pas mane prieš 2 metus buvo labai gera savijauta, miegas ir kaip tik tuo momentu pasidariau tyrimus, tai 24 buvo, netoli max ribos. Ir pasidariau dabar, kai nekažką savijauta, tai 14, čia jau žemiau vidurio. Shbg kuo mažesnis, tuo geriau, aišku normos ribose. Vaistai shbg didina.