- 2021 10 21, 19:43
Edgaraskarma rašė:LBJ rašė:Vartoju 2 metus, problemų nėra
aš tai žinokit po to vieno karto pabandymo, daugiau jo ir nebegeriau, nes bijau to apsavaigimo. Jeigu sakai kad savaite tęsis, tai viskas kažkoks dealas yra ta savaitę kur nu negaliu būt apsavaigęs, bet jeigu 3-5 dienas, tai dar bandyčiau vėl pradėti. Aš bijau tiesiog to bukumo.. nors žmonės rašo kad geras jis, ir nuotaika gera.. o kaip tau po dviejų metų? ar nesumažėjo poveikis? kaip svoris? metabolizmas sustoja ar ne? ir jeigu gerčiau 1 diena alkoholi, ir ta diena jo neišgerčiau, tai čia nieko tokio?
Su alko aš geriu. Dabar nelabai stipriai vartoju alkoholį, bet praeitą vasarą stipriai gerdavau ir prieš miegą 600mg pregabalino. Tiesiog kai organizmas pripranta prie jo tai jokių tų šalutinių papildomų nebūna. Pregabalinas per inkstus eina, ne per kepenis, tai nekenkia su alko kaip koks paracetamolis ar agomelatinas.
Šiaip viskas ok su viskuo, jokių šalutinių nepastebėjau tiek mažindamas dozę, tiek per 2 metus. Svorio priaugau, bet nuo SSRI, ne nuo pregabalino.
Jeigu nuo 75mg pregabalino pradėt per stipru, gali pradėt nuo gabapentino 100mg - ten tas pats vaistas tik silpesnis tai ir šalutiniai lengvesni. Mano mama irgi bandė pregabaliną vakarais, bet ryte irgi per daug slopindavo, tai perėjo ant gabapentino 100mg ir viskas ok. Tada gali po biški didint dozę jei poveikis tinka iki 300mg (ekvivalentas 75mg pregabalino)
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."