Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#415061 Trys puodeliai per diena su stipriu nerimu kad raminamuju reikia :D nu tai ar jus protaujat?
Parašė Baran
#415151 As uzvakar ir vakar, ir dar siandien geriau tik zalia arbata, bet pastebejau, kad pykina man nuo jos ( arba ne del jos) ( gal del padidintos dozes Venlafaksino iki 150 mg + geriau daugiau Propranololio ir 2 tabletes Cyclodolio ( per diena)), tai visa diena vakar nieko nevalgiau.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Baran rašė:As uzvakar ir vakar, ir dar siandien geriau tik zalia arbata, bet pastebejau, kad pykina man nuo jos ( arba ne del jos) ( gal del padidintos dozes Venlafaksino iki 150 mg + geriau daugiau Propranololio ir 2 tabletes Cyclodolio ( per diena)), tai visa diena vakar nieko nevalgiau.

Tikrai ne nuo arbatos
ParašėRajoninis
#415176 VISKAS KA RASOT YRA DEL CYCLODOLIO VARTOJIMO. NUO JO NEBENORI VALGYTI, NEBEMIEGI,PASKUI PSICHOZE. AS DABAR NUO TO PATS KENCIU, KAI JAU KURILAIKA NEVARTOJU JO. SIAUBAS CIA O NE VAISTAS.GERDAVAU I DIENA TIK 2 TAB. NUO KAUSTYMO, NUSIVAZIAVAU IKI PSICHOZES,KLIEDESIU IR PAN.,NORS NEUROLEPTIKA VARTOJAU.
Vartotojo avataras
Parašė Morpheus
Rajoninis rašė:VISKAS KA RASOT YRA DEL CYCLODOLIO VARTOJIMO. NUO JO NEBENORI VALGYTI, NEBEMIEGI,PASKUI PSICHOZE. AS DABAR NUO TO PATS KENCIU, KAI JAU KURILAIKA NEVARTOJU JO. SIAUBAS CIA O NE VAISTAS.GERDAVAU I DIENA TIK 2 TAB. NUO KAUSTYMO, NUSIVAZIAVAU IKI PSICHOZES,KLIEDESIU IR PAN.,NORS NEUROLEPTIKA VARTOJAU.

Daugiau nerašykite didžiosiomis raidėmis.

Ačiū admin.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Rajoninis rašė:VISKAS KA RASOT YRA DEL CYCLODOLIO VARTOJIMO. NUO JO NEBENORI VALGYTI, NEBEMIEGI,PASKUI PSICHOZE. AS DABAR NUO TO PATS KENCIU, KAI JAU KURILAIKA NEVARTOJU JO. SIAUBAS CIA O NE VAISTAS.GERDAVAU I DIENA TIK 2 TAB. NUO KAUSTYMO, NUSIVAZIAVAU IKI PSICHOZES,KLIEDESIU IR PAN.,NORS NEUROLEPTIKA VARTOJAU.

Cyclodolis is esmes net nera vaistas. Isvis acetylcholino receptoriu nuolatinis blokavimas gali stipriai padidinti Alzhaimerio rizika senatveje, nes butent sitas neuromediatorius turi labai didele reiksme atminties veiklai.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#417606 Sunku mest sita daikta?
Parašė Baran
#419717 Man su Cisordinoliu ji paskyre, bet nepasake po kiek gert. Geriu ryte ir per pietus po viena tablete. Siaip geriau pasidare, bet akatizija jauciasi, ypac vakare. Po kiek jo galima gerti? Be jo, tai ziaurus salutiniai, ekstrapiramidiniai simptomai.
Parašė Baran
#420097 Sveiki, geriu as tuos neuroleptikus, prislegtumas toks yra, nesinori veikt, tik gulet, kaip isgeriu Cyclodolio man iskart pagereja nuotaika ( ji prirase gerti su Cisordinoliu, bet negeriu, kartais ), norisi kazka paziureti, koki filma ir t. t., bet tuo paciu man sukelia baimes visokias, ypac kai praeina po kokiu 3 val., baisu bendrauti, socialine fobija tokia. Nezinau ka daryt, bandziau Cisordinolio 10 mg - zmoniu baime islieka, bandziau 15 mg ir gi tas pats, siuo metu 20 mg vartoju, tokia baime yra, bet gyventi galima, tik prislegta nuotaika. Man taip neuroleptikai sukelia visada toki nieko nenora.
Parašė Pacientas000
#420178 Labai blogas vaistas. Yra tik nedaug žmoniu kuriems jis tinka, o veliau vistiek ir tiems kuriems tinka pridaro žalos didelės. Jeigu idomu del vaistu eikit i Rxisk.org , ten aprasyta viskas apie vaistus, nuomones, komentarai is viso pasaulio apie vaistus.
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#420925 O galima cyclodol gerti, kai sergi šizofrenija? Vaistų lapelį rašo "Dėl euforinio ir haliucinogeninio poveikio gali sukelti priklausomybę". Tai čia suprast, kad gali sukelti haliucinacijas? Man išrašė šitą vaistą nuo rankų drebėjimo, nes tipo drebėjimas yra kaip šalutinis haloperidolio poveikis. Dar angliškai skaičiau internete, kad gali pablobint kažkokią hiperaktyvią distoniją, čia toks medicininis pavadinimas judesių sutrikimo sergant tam tikrom ligom, įskaitant cerebrinį paralyžių. O aš dar irgi sergu cerebriniu paralyžium. Nežinau ką dabar daryt, ar vartot šį vaistą ar ne...
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
Astronautė-Myška rašė:Haliucinogeninis poveikis, tai čia gal kur narkomanai "įsigudrinę" jį leistis, tai nuo to? :?

Radau nete, kad nuo perdozavimo gali kilt haliucinacijų.