Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#41962 čia galite dėkoti bet kam ir už bet ką: dievui, mamai, draugui/-ei, saulei, gėlei, šuniukui...

taigi pirmiausiai noriu padėkoti erai... ji žino už ką, ane? :angel
Parašė Perla
#41963 As tai sau noriu padekoti :D Stai kokia as savanaude .Aciu tau Perla,kad buvai drasi,daug dirbai ir pasiekei ko troskai . Nors ir klupai bet buvai stipri,keleisi ir ejai pirmyn. :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#41977 Net susinepatoginau... Bet džiugu, kad sugebu tau padėti, DoubleMama. O juk dar tik ~3dienas stengiamės.
Bet kaip jau minėjau, dėkok ne man, o sau. Perla, beje, labai teisingai padėkojo. Juk viskas, kas vyksta, vyksta būtent paties žmogaus pastangomis. Tad, esi šaunuolė. Taip ir toliau.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#41979 na taip, darau viską pati- ačiū ir sau. bet be tokių pastūmimų kolkas negaliu nieko padaryti pati...
ParašėZeroDivide
#41980 Noriu padėkoti Euforijai. Už ką? Ji manau pati žinos :)
Parašė Perla
#41981 Noriu padekoti Agni uz foruma,man jis labai brangus,dekui uz pastangas uz sugaista laika :flo
Paveikslėlis
Paveikslėlis
ParašėGabs
#42015 Aš padėkosiu savo draugėms Raimonadai, u- tai, akd mane išsitempė iš namų, atitraukė nuo mokslų, praskaidrino nuotaiką.

Dar padėkosiu Brigitai, kad parodė kokai draugystė gali būti neįkainojama.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#42138 Agni, Sandrai ir Linui uz nuosirdu nesavanaudiska rupesti manimi, kai buna blogi laikai.
Ir mano draugei Elenai su jos vaikinu, kad atnesa man valgyt, kai nebeturiu ko, uz visapusiska psichologini ir ne tik palaikyma bet kada... Ir siaip uz draugyste, tai man svarbus zmones :heart
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#42140 ačiū :flo
Vartotojo avataras
Parašė era
#42875 Noriu padėkoti DM, kad taip noriai priima mano pastangas.
ParašėTomash
#42917 Noriu padekoti Justei uz iniacitiva surengti meet'a..
Manigrivette'i uz tai kad yra tokia nuostabi drauge
Agni uz nuostabu foruma, kuriames ne tik esu savas, taciau ir uz tai jog susipazinau su labai nuostabiais zmonem
Ir visiem likusiems uz tai jog jie yra draugiski ir nuosirdus, beveik visada
Vartotojo avataras
Parašė Justė
#43066 As tai noriu padekot tiems, kurie apskriati si foruma sukure, tikrai puikus kampelis pokalbiaims ir issiliejimui :)
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#44589 noriu padekoti farmacijos kompanijai, kuri sukure nervus raminancia arbata...po 9 puodeliu poveikis tikraj atsiranda...einu 10 taisytis...

p.s. o uz ka man dekot - nesuprantu.
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#45016 noriu padėkoti savo tėčiui,nes jis mane myli.
noriu padėkoti kambariokei/draugei,nes ji tikras mielumas. :jap
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#45141 Noriu padekoti savo dedei uz pagalba. Visokeriopa - dvasine, finansine... Netgi uz tai, kad padeda man slepti atkryti nuo kitu artimuju. :heart

Noriu padekoti Tomui. Jis mane net i ligonines laiku pristato, o ka jau kalbeti apie visa kita... Dekui, draugeli. :)))

Dar noriu padekoti ZNS uz iniciatyva bendrauti. :flo

Agni, Medejai, Aumbai, Linjurgai dekoju uz stiprybes pavyzdi, irodyma, kad ir sergant depresija galima isgyventi. :jap :flo