Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė emar
#418665 Aš pagūglinau, ir mačiau, kad yra ilgo poveikio esketamino tyrimas, kuriame dalyvauja Romuvos klinika (bet pacientai nepriimami), bet kas liečia esketaminą, esu girdėjusi ir apie Neuromedos kliniką Kaune.
Parašė Graikas
#418674 Romuvos klinikoje nuo praeitu metu atliekami tyrimai su siuo medikametu.
Vartotojo avataras
Parašė DDarijus
#420114 Gal kas turite naujienų apie šį vaistą. Pagooglinus, viena aišku, kad jo kaina kosminė...
Parašė Graikas
DDarijus rašė:Gal kas turite naujienų apie šį vaistą. Pagooglinus, viena aišku, kad jo kaina kosminė...

Olanduose ziauriai pigus
Parašė Graikas
AuksinisVejas rašė:O kam nors Lietuvoje išrašo šitą vaistą? Jei taip, tai kur?

Zinau,jog bandymai su siuo medikamentu buvo vykdomi "Romuvoje". Ar juos israso,negaliu pasakyti. Bet sprendziant pagal ju poveiki,jie bus skiriami ligonineje,nes po panaudojimo yra reikalinga daktaru prieziura kelias valandas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#425888 Gal kas zino ar vis dar vyksta tyrimai su siuo vaistu?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#425930 Zodziu, tyrimai nevyksta, bet vaistas registruotas. Tai kaip supratau, užsakius galima gaut. Klausimas tik ar kompensuojamas, nes tokios info neradau. Nes siaip jis labai brangus
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426009 Nekompensuojamas. Ta maziausia doze 260euru (savaitei).
Tada doze dideja x2, x3 ir x4. Kas gaunasi 1000 euru savaitei :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426010 O Crazy vartojo kai dar buvo jis tiriamojoj stadijoj. Dabar jis patvirtintas
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426096 Nuo balandžio 1 greičiausiai bus kompensuojamas.
Parašė Amelia
#426105 Mano psichiatrė sakė neseniai, kad nuo kovo 1 bus kompensuojamas su rezistentiškos vaistam depresijai diagnoze.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Astro-Meška rašė:Bet irgi įdomu su kokiom diagnozėm bus kompensuojamas. Jaučiu su sunkiom depresijom.
O kaina tai nu na... :bloga

100% kompensacija bus