- 2021 11 29, 15:21
Sveiki, notėjau paklausti ar šiuo metu yra kas vartoja šį vaistą? Jei taip, kaip jums sekasi ar jaučiate jo poveikį, ar sutvarkė nerimą?
Moderatorius: signs
- 2021 12 06, 22:22
Na, dėl nerimo tai man jis padeda nemažai.
- 2021 12 06, 22:40
O kokią dozę geriat ir papildomai prie jų dar kokius kitus vaistus vartojat?
Mmdzhey rašė:Na, dėl nerimo tai man jis padeda nemažai.
O kokią dozę geriat ir papildomai prie jų dar kokius kitus vaistus vartojat?
- 2021 12 18, 17:59
60mg cymbaltos ir vakare 50mg triticco miegui. Visai pusėtinai man veikia, bent jau nerimo dienom mažiau.
- 2021 12 18, 22:01
Sveiki, norėjau paklausti, kaip veikia tritico Jums? Ar įvedant nebuvo pašalinių? Kaip ilgai vartojate? Kaip savijauta būna atsikėlus ryte ir aplamai neslopina? Nesiryztu pradėti vartoti, o turiu receptą
tuoj baigs galioti. Naudinga kitų patirtis.
Mmdzhey rašė:60mg cymbaltos ir vakare 50mg triticco miegui. Visai pusėtinai man veikia, bent jau nerimo dienom mažiau.
Sveiki, norėjau paklausti, kaip veikia tritico Jums? Ar įvedant nebuvo pašalinių? Kaip ilgai vartojate? Kaip savijauta būna atsikėlus ryte ir aplamai neslopina? Nesiryztu pradėti vartoti, o turiu receptą
tuoj baigs galioti. Naudinga kitų patirtis.
- 2021 12 20, 13:35
Galvoju gal reiktu sito isbandyt vietoj zolofto,gal kas vartojes savuosius +- papasakos? kaip miegas,nerimas,libido.
- 2021 12 20, 14:55
Aš esu abu vartojęs. Tai pradžioj su duloxetinu daugiau šalutinių, nuotaika prastesnė, nes adaptuotis turi ne tik prie serotonino bet ir prie noradrenalino transmisijos pakitusios. Tai gan stiprus pablogėjimas pradžioj. Miegas prastesnis nei ant zolofto. Aktyvavimas stipresnis, man per stiprus - raudavo stogą, norėdavosi gert alko, tūsint labai, kad nuimt tą aktyvavimą. Kita vertus, daugiau aktyvios veiklos norėdavosi - bendraut su žmonėm, išeit kažkur ir pan.
Libido panašiai veikia. Nerimą šiaip irgi panašiai veikė.
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2021 12 23, 01:58
Zodziu sudas kitaip sakant. Jau uztenka miegas blogesnis nei zolofto. Aisku visiem kitaip...Bet del aktyvinimo visiem jis toks pats ir jei didesnis nei zolofto tai naciort,delto ir nemiegi del to aktyvinimo.
LBJ rašė:Aš esu abu vartojęs. Tai pradžioj su duloxetinu daugiau šalutinių, nuotaika prastesnė, nes adaptuotis turi ne tik prie serotonino bet ir prie noradrenalino transmisijos pakitusios. Tai gan stiprus pablogėjimas pradžioj. Miegas prastesnis nei ant zolofto. Aktyvavimas stipresnis, man per stiprus - raudavo stogą, norėdavosi gert alko, tūsint labai, kad nuimt tą aktyvavimą. Kita vertus, daugiau aktyvios veiklos norėdavosi - bendraut su žmonėm, išeit kažkur ir pan.
Zodziu sudas kitaip sakant. Jau uztenka miegas blogesnis nei zolofto. Aisku visiem kitaip...Bet del aktyvinimo visiem jis toks pats ir jei didesnis nei zolofto tai naciort,delto ir nemiegi del to aktyvinimo.
- 2022 01 09, 17:10
Sveiki, kaip šis vaistas reguoja emocijom? Geriu paroxetine, bet jaučiuosi kaip robotas, darau nes reikia, bet niekuom negaliu džiaugtis, nerimas išjungtas, bet su juo kartu ir kito emocijos.
Gal šis vaistas duoda daugiau seratonino ar kažkas panašaus? gal noras gyvent bent nuo jo yra?
ar jaučiat apatija taip pat?
Gal šis vaistas duoda daugiau seratonino ar kažkas panašaus? gal noras gyvent bent nuo jo yra?
- 2022 01 17, 14:58
Apatijos turėtų mažiau jaustis nes duloxetinas veikia noradrenalina. Jei pagrindinė problema nuovargis ir apatija tada gali tikti elontrilio, bet jis gali didinti nerimą. Iš patirties galiu pasakyti kad elontrilio ir benzodiazepino kombinacija yra lb gera. Emocijos ir darbingumas geras o nerimas nekankina lb
- 2022 01 18, 02:16
Benzai yra paskutine stotele, jei nieks neveikia. Nesvarstyciau tokio varianto pries tai neisbandzius visko
"The key to being happy isn't a search for meaning. It's to just keep yourself busy with unimportant nonsense, and eventually, you'll be dead."
- 2022 03 30, 21:59
Viskas butent taip pat ir su cymbalta
Ieva Mickutė rašė:Sveiki, kaip šis vaistas reguoja emocijom? Geriu paroxetine, bet jaučiuosi kaip robotas, darau nes reikia, bet niekuom negaliu džiaugtis, nerimas išjungtas, bet su juo kartu ir kito emocijos.
Viskas butent taip pat ir su cymbalta
- 2022 04 12, 19:00
Ar šitas vaistas gerai aktyvina, suteikia energijos?
- 2022 06 09, 06:50
Žiauriai miegą gadina man :/ šiaip geras vaistas, bet nežinau ką daryti. Nuolatos pabudinėju. Nors ir agomelatino ir raminamųjų prieš miegą geriu
- 2022 06 16, 15:07
Man nebuvo aktyvinantis, bet nebuvo ir slopinantis, tiesa tik 60mg. Aktyvumo tikeciausi 90-120mg, bet neteko tiek gerti paciam.
AuksinisVejas rašė:Ar šitas vaistas gerai aktyvina, suteikia energijos?
Man nebuvo aktyvinantis, bet nebuvo ir slopinantis, tiesa tik 60mg. Aktyvumo tikeciausi 90-120mg, bet neteko tiek gerti paciam.
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam