Moderatorius: signs

Parašė ciaupas
#405780 Esu bandes 200mg tai pirma diena lygtais kazkas jautesi, o paskui nieko, dozes didinau iki 800mg jokio efekto. O beto db sunku ji gauti
Parašė Graikas
ciaupas rašė:Esu bandes 200mg tai pirma diena lygtais kazkas jautesi, o paskui nieko, dozes didinau iki 800mg jokio efekto. O beto db sunku ji gauti

Gerei modalert modafinila? Bandyti tada is vaistines provigilio uzsakyti,bet kaina apie 100 eu men.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
ciaupas rašė:Biggie ka manai ďel pramipeksolio?ar varta bandyt del dopa pakelimo?

Turi jis sekmingu trial'u bipolinei depresijai, bet jis visvien yra tik dalinis dopamino agonistas, pilnas agonistas butu pats dopaminas, todel paties dopamino boostinimas duos stipresni poveiki. Nereikia pamirsti ir norepinephrino. Jis taip pat atsakingas uz varomaja jega (gal netgi daugiau nei dopaminas), be to NRI veikimas boostina dopamina frontalinese smegenu dalyse todel, kad norapinephrinas ir dopaminas gali dalintis ta pacia atgalinio grazinimo pompa, todel dopaminas difusijos budu irgi buna paboostinamas. Jei vyrauja anhedonija, prie bupropiono deciau venlafaxina. Yra duomenu, kad situ dvieju kombinacija padidina dopamina daugiau, nei bet kuris vienas is ju atskirai:

https://www.nrcresearchpress.com/doi/abs/10.1139/y2012-045?journalCode=cjpp#.XdAG9tWxXcs

The co-administration of venlafaxine with bupropion resulted in a dramatic increase in extracellular dopamine, and this effect was significantly greater than that seen with bupropion alone.

Venlafaxino NRI veikimas prasideda nuo 150mg, tai nuo kazkur tiek ir reiketu pradeti. Visada galima kelti iki 375mg, bet tada jau jis prasciau toleruojamas, ypac pakiles spaudimas, del stipraus noradrenerginio poveikio.
Parašė ciaupas
#405789 Sakiau as daktarei del vanlafaksino tai sako kam ji gert jei elontrili geri. Efeksor cymbalta ir elontril cia tipo nuo silpniausio iki stipriausio. Keista kazkaip
Snd ivariau elontrilio 600mg trupinto, tramadol 250 lr lyricos 900mg tiesiog sirdis atsigavo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#405791 375mg elgiasi kiek kitaip nei 150mg, be to pats tramadolis yra SNRI. Legaliai nieko labiau dopaminerginio negausi, nebent kazkokiu budu itikinsi psichiatre israsyt metilfenidato. Man nepavyko.
Parašė Graikas
#406464 vaistus geriant,jokio alkoholio ne laso nevartoju daugiau nei metai.
Parašė Ramunyte
Phurriz rašė:
Diameil rašė:as viska suvokiu, ir suprantu kad taip reikia daryti, as taip ir dariau, po gimdymo lygiai taip pat svarios mitybos ir sporto pagalba numeciau tiek pat kg. Bet beda tame, kad as tuos vaistus ir pradejau gerti del to, kad man kale sirdi, uzeidavo paroksizmo priepoliai, todel dabar tiesiog bijau. bijau pradeti begioti, nes bijau kur nors laukuose nugriuti ir manes ten niekas neras

Jei negali sportuoti, tai mityba grieztai prizek. Skaiciuok kolorijas, jeigu reikia patarimo del mitybos, gali asmenine zinute man parasyt. Su svaria mityba svoris kris, net sporto nereiks.

Sveiki,kad ir senas pokalbis,bet gal mums galite dėl mitybos padeti ? :)))
Parašė vitamin9
#420720 Prozacas,2000 metu saugusiuju saldainiai. Kas sita geres palygnima so zoloftu? Kazkaip visada jauciau meile prozaco vardui ir populiarumui o jo nebandes. :D Sita reiktu siaip isbandyt net del viso to old school burbulo.