Moderatorius: signs

Parašė Vardauskas
Astronautė-Myška rašė:Kavą lakdavau. :achtung Bet kadangi su juo daug svorio priaugau, tai pakeitė į kitus vaistus... :)

Galbut kava iprastas gerimas rytais, net iki siol? Nes as kavos nemegstu, bet ka gert rytais, kad atciciuhint? Galit siulyt viska
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
Astronautė-Myška rašė:Kavą lakdavau. :achtung Bet kadangi su juo daug svorio priaugau, tai pakeitė į kitus vaistus... :)

Į ką pakeitė? Nes aš ir bandau mirtazapino atsisakyt, kad nusimest svorio, bet nežinau alternatyvų gerų. Galvoju gal buspironas/agomelatinas/trazodonas.
Parašė Edita z
Vardauskas rašė:

Galbut kava iprastas gerimas rytais, net iki siol? Nes as kavos nemegstu, bet ka gert rytais, kad atciciuhint? Galit siulyt viska

Siūlau pabandyti žalią arbatą su zenceniu ir imbiero šaknies tarkuotos Žiupsnelis- viską verdančiu vandeniu. Mane isbudina ir jėgų suteikia, juoda arbata earl grey ir pienas augalinis + stevijos tabl.- padeda taip pat. Gal kas patiks iš pasiūlytų :)))
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Deividas rašė:

Į ką pakeitė? Nes aš ir bandau mirtazapino atsisakyt, kad nusimest svorio, bet nežinau alternatyvų gerų. Galvoju gal buspironas/agomelatinas/trazodonas.

Nepamenu į ką tada pakeitė, bet ilgą laiką sertraliną gėriau.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420549 Ech.. na aišku. Sertraliną tai jo, aš irgi geriu. Bet matyt keisiu į kažką kito, nelabai aš jaučiu kažką nuo jo, nerimas vistiek yra.
Parašė Kavianskas
#420801 Sveiki, ar yra kam nors buve priklausomybe mirtazapinui, ar cia tik man galvoj taip?

Vartoju 7,5mg miegui - veikia gerai.
Bet kada neisgeriu - sunkiau uzmiegu, ir prabudineju kas pusvalandi su keista savijauta ir buna labai kosmariski trumpi sapnai tarp prabudimu.
Jei trumpai - neiseina mesti.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420802 Na man ne tai kad sunkiau būna miegot (nes dar imu kvetiapiną), bet man nerimas padidėja. Kai visiškai nutraukiu mirtazapiną praeina keleta dienų ir išlenda vėl visi ligos simptomai. Ir tuomet vėl grįžtu ant 7.5mg. Nežinau ar čia priklausomybė ar tiesiog dar sveikata gan ūmi. Net baisu pagalvot jeigu čia iš tikro priklausomybė ir visada taip bus.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420803 Gali banduot kažkuom pakeist. Aš pvz kai rispoleptą bandžiausi tai nutraukiau tiek mirtazapiną tiek kvetiapiną. Ir žinok visiškai viskas ok buvo, jokių lomkių nuo mirtazapino nebuvo nes rispoleptas mane užglušino konkrečiai. Tai aš labiau linkęs manyt kad čia tiesiog padidėja nerimas, liga sugrįžta kažkiek ir dėl to blogiau pasidaro.
Parašė Kavianskas
#420804 Na as pradedu itarineti kad mano bloga fizine sveikata palaiko vaistai. Jeigu butu atvirksciai - manau per 3 metus ju bandymu butu atsiradus iseitis.
Todel manau reiketu bent kazkuriam laikui nutraukti visus cheminius vaistus ir paziureti kas bus.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#420854 Kavianskas, vienas tik to nedaryk... Turiu omeny, jei yra galimybė bent į dienos stacionarą pavaikščiok, kol nutrauksi, kad turėtum pagalbą greitą, jei kas. :bloga
Parašė Kavianskas
Astronautė-Myška rašė:Kavianskas, vienas tik to nedaryk... Turiu omeny, jei yra galimybė bent į dienos stacionarą pavaikščiok, kol nutrauksi, kad turėtum pagalbą greitą, jei kas. :bloga

Na, vaistu turiu namie pakankamai, tad jeigu pajusiu koki pablogejima is psichines puses - visada galiu vaistus atnaujinti.

Pradedu nuo betablokatoriu - juos vartoju 3 metus - skyre del per auksto pulso (ramybej 100+).
Kazkaip sutapo, kad su ju vartojimu sveikata pradejo labai is leto ciuozti zemyn.
Siai dienai nusprendziau pasidometi isssamiau, kas gi cia per vaistai.
Jie labai gerus atsiliepimus turi, tik maza dalis zmoniu patyre salutinius. Labai gerai nuima nerimo, panikos ataku fizinius simptomus, bet pagrindine ju funkcija yra kraujo spaudimo mazinimas, taip pat pulso retinimas.

Paskaitinejau ta dali neigiamu atsiliepimu, kas gali nuo ju buti - kazkaip keistai visus tokius simptomus as turiu. Jeigu galima - idesiu nuoroda:
https://www.drugs.com/comments/propranolol/
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#420871 Bet aš vistiek nesuprantu kodėl tu nori nusimest viską. Grynai dėl fiziologinių simptomų? Skausmai?
Parašė Kavianskas
Deividas rašė:Bet aš vistiek nesuprantu kodėl tu nori nusimest viską. Grynai dėl fiziologinių simptomų? Skausmai?

Taip, fizines problemos tik. As ir vaistus visus pradejau del ju. Bet kazkokio gero efekto negavau. Paroxetinas siek tiek duoda teigiamu dalyku - galbut. Mirtazapinas - konkreti priklausomybe.
Propranololi laikas mest - nes pulsas apsiramimo - daug metu jau praejo kai meciau stresini darba.
Daugiau chemijos nevartoju - tik daug visokiu papildu.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420875 Esu skaites pora case studies kai betablokatoriai sukelia depresija iki tol neturejusiems. Tai jeigu ciuozima sveikatos ta turi omeny, tai gali buti ir nuo to. Adrenerginiai receptoriai turi ir teigiamu savybiu