- 2022 01 15, 12:37
Deividas rašė:Kartais visai nesvarbu kas protingesnis buvo, kaip kas nugyveno, kokiu keliu nuėjo ir t.t. Kiti žmonės dar labiau svaiginasi ir prievartauja savo sveikatą ir kas iš to, jie nesuserga šitom ligom. Aš gal protingesnis buvau, o gal ir ne, jokio skirtumo. Tiesiog vat kai kuriems duota kitiems neduota. Čia kaip kokia gyvenimo bauda, nežinau net kaip įvardint. Biologinis defektas, gimiai tam kad kentėtum kančią. Gali gyvent sveikiausią gyvenimą ir vistiek sirgsi.
Pavydžiu tau, kad tau taip padeda ir mažos dozės slopina. Aš vienu metu ryjau mirtazapino 30mg, kvetiapino 225mg, paroxetino 50mg, poto bandžiaus risperidoną, abilify. Ir nieko. Vistiek nerimas stiprus, depresija stipri. Risperidonas va vienintelis slopino stipriai iš pradžių, o poto atvirkščiai pradėjo stimuliuot. Dabar irgi gan neblogą kokteilį ryju, bet tikrai nesijaučiu užslopintas, anaiptol - vistiek gan aktyvus ir daug nerimo. Jau daugiau nei metai praėjo kaip gydausi ir "sveikai" gyvenu ir iki remisijos dar toli gražu. Dar kaip durnius tikiuos kad padės vaistai, bet realiai suvokiu kad vėl reikės vaistus keist/kelt dozes. Žodžiu.. kaip jau duota taip duota ir tenka susitaikyt su tuo. Padarei klaidą su raminamaisiais, nu ir dzin, ėjo ir praėjo, žinosi dabar, svarbu kad SSRI tau padeda

net atsimenu kai pradejau dometis jogos filosofija, ten daznai uzsimindavo apie visokias vibracijas, tai galvoju va cia tai man tiks kadangi visas vibruoju nuo apstinencijos ir nerimo, tai ten isvarto kad cia kaip dovana net, jausti aplinkini pasauli