Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė dvv
#418987 Nerimauju ar tą DC pasirinkau. Nerimauju ar galėsiu kalbėti grupėje ir ką reiks sakyti. Ar tai kas buvo ? Ar tai kas dabar vyksta ?
Parašėmeskuteee
meskuteee rašė:Nerimauju ar netgi bijau del pirmadienio ivykstancio darbo pokalbio :oops: kai prades klausineti visko, kodel tiek ilgai nedirbau ir panasiai :o

Na ka pokalbis buvo labai awkward, bet sako priimsim, dave popieriu pasirasyti, mano medicinineje prirase, o po to paskambino pasake, kad laikinai sustabdom viska ir taip daugiau ir nepaskambino.. :achtung o as vis mastau ka ne taip padariau...
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
meskuteee rašė:Na ka pokalbis buvo labai awkward, bet sako priimsim, dave popieriu pasirasyti, mano medicinineje prirase, o po to paskambino pasake, kad laikinai sustabdom viska ir taip daugiau ir nepaskambino.. :achtung o as vis mastau ka ne taip padariau...

Tu padarei viską gerai, čia darbdavys šūdą sumalė :), tau skirtas darbas šiam gyvenimo laikotarpiui tikrai atsiras :), jautrūs žmonės linkę viską prisiimti sau, net ir tai kas ne tavo :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
vicyokz rašė:Šią akimirką nerimauju dėl visko netgi dėl pačio nerimo :)

Jo... man irgi taip būna... šūdinas reikalas. Taip iki panikos kartais dasivarau. :bloga
Parašėmeskuteee
#421566 Sia akimirka nerimauju del rytojaus, vel reikes buti tarp burio zmoniu ir taip visa savaite vel iki savaitgalio :verkiu Damn you sociofobija :(
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
meskuteee rašė:Sia akimirka nerimauju del rytojaus, vel reikes buti tarp burio zmoniu ir taip visa savaite vel iki savaitgalio :verkiu Damn you sociofobija :(

Man irgi sunku tarp žmonių būna kai kada. Būna, kad nusišneku. Sukandu dantis ir į priekį :run: stengiuosi kuo greičiau išvalyti parduotuvę. Užjaučiu :flo
Parašė vicyokz
Aldona Julita rašė:
meskuteee rašė:Sia akimirka nerimauju del rytojaus, vel reikes buti tarp burio zmoniu ir taip visa savaite vel iki savaitgalio :verkiu Damn you sociofobija :(

Man irgi sunku tarp žmonių būna kai kada. Būna, kad nusišneku. Sukandu dantis ir į priekį :run: stengiuosi kuo greičiau išvalyti parduotuvę. Užjaučiu :flo

Gerai, kad bent kai kada, o net visad :D
Parašėmeskuteee
Aldona Julita rašė:

Aciu B) na dvi dienas istveriau, dar trys liko :D
Parašėmeskuteee
vicyokz rašė:Tik šią savaitę trys liko o per visą gyvenimą kiek dar tokių dienų bus ;D dešimtis tūkstančių :?

Tai taip, taip ir gyvenam :DD viena diena geriau, kita blogiau, o cia ziurek ir savaitgalis :roll: