Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414687 Taip, isties reiktu palaukti ir po 4-5sav didinti iki 40mg
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#414688 O del 2mg... Nu nemazai. Reik stengtis kuo maziau gerti ir visad viemoda doze, kad nepriprasti.
Parašė Baran
#415055 Labas vakaras, kiek per diena suvartojat Klonazepamo? Vartojau visa tablete ( 2 mg), bet manau cia jau yra didele doze, todel bandau mazinti, pereinu prie Lorazepamo, bet jis labai silpnai veikia po Klonazepamo.
Parašė vitamin9
#415178 eiktu as gerdavau po puse tabletes ryte vakare savaite dvi nerimas nemiga viska sutvarke kaip kunigas ramus va cia tai vaistas ir gyditojai pasakoja uzdraudzia ojjjj kaip blogai raminantys,o 10 metu keitineti vaistus ir vis sedet kokiam sude ir vistiek ant galo gerti 3 vaistu kokteili kur ieina raminantys tik silpnesni tai zajabys :D :D :D man patinka bananu valstybe sita. Nepateisinu kloniko gyvenimui vartojimo bet turetu but ir zmogaus teise rinktis,jeigu jis 5 metus gyvens ramus,miegos gerai tai koks skirtumas ta zala negu 5 metus keitinesi vaistus kankinsies,snekam apie gyvenima ir laika kurio niekas negrazins,o jie ta ka zaidzia daktaru zaidimus. Lorikas tau silpnei ir veiks nes klonikas veikia 100 valandu su virsum ir siaip jis bombinis o lorikas siektiek bombinis bet jis labai trumpo veikimo,man rodos 1mg kloniko yra 2mg loriko,tai jei noretum mazint manyciau tau reiktu pradzioj nusipirkti loriko ne mazytem tabletem kur buna 2.5mg o buna dideles baltos jas galima padoriai suskaldyti,ir tiesiog pradet nuo loriko dozes kuri butu panasi i kloniko kad nu jaustis kaip zmogui ne kaip tie daktarai pasako mesk nx ir kankintis vienodai ne mano gyvenimas,kazin su savo vaikais ar taip elgtusi,tada kai jau busi ramus ir gersi lorika 2 kartus ryte vakare,nuimk 1/4 ir vienos dienos puses,savaite kokia nuimk 1/4 nuo kitos puses,tada vel nuimk 1/4,tada nuimk kitos puses 1/4,tada liksi su po puse tabletes 2 kart dienoj,nu ir toliau taip pat,cia pyyp! yra 3-6 menesiu laikotarpio nutraikimas,o musu tie daktariuskciai nei skaito kaip uzsieni daro jei jiem rupi kaip jautiesi,mesk nx per 2 savaites klonika lorika ar ka nori,logikos nx nulis. butu diktatura nuskausminciau as daug gyvenimu tokiu kaip gyditoju prileisciau klonikos loriko ar betko ir tada sakyciau mesk pagal savo patarimus ir butu smagu ziuret kaip jam tai sekasi :D
Parašė Mersas
#415186 Patys gydytojai pripazista, kad nera kuom jo pakeist ir kitiems jis vienintelis isigelbejimas.
Vartotojo avataras
Parašė T3xo
#415284 Gal zinot koks psichiatras vilniuje israsineja clonazepam stipriam nerimui?
Parašė Pacientas000
#420491 O tai dar klonazepama išrašo psichiatrai? Ir jeigu išrašo kiek max per mėnesį tablečių?
Parašė vitamin9
Astronautė-Myška rašė:Man išrašė dėžutę dviems mėnesiams.

Kokia diagnoze? kad uzdrausta ji rasyt nebent ima traukuliai ar kas ten ir tai dar ne taip lengvai raso tipo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Man jau iš vis psichiatrė neišrašo Clonazepamo. Anksčiau rašydavo 2 mėn. , o dabar pakeitė į kitus brangesnius.
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
maingirdas rašė:
Man jau iš vis psichiatrė neišrašo Clonazepamo. Anksčiau rašydavo 2 mėn. , o dabar pakeitė į kitus brangesnius.

Labuk. O ka dabar geri? As nuo clonozepamo senai nusokau, po to nuo lexo, xanax. Dabar uzsiroviau ant diazepeks ( gulint lig). Tai karts nuo karto kaip SOS tablete. Bet gi nieko gero.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#423389 Labukas Mellisa , geriu dabar Zolpidemą. Visai be vaistų nepalieka .Diazepeks ir
xanax tokių vaistų neteko gerti .
Parašė Vaidabal
signs rašė:AD poveikio palaukti reikia :) Matai, būna kad poveikis pasireiškia po mėnesio, vieniems po 2. Man sertralinas poveikį davė tik po 2 mėn, bet buvo verta laukti

Sveiki, o kokia doze setralino jum dave gera poveiki, po dvieju menesiu? Aciu
Parašė vitamin9
#428158 Klonika duoda paprastiem zmonem sergantiem ar dar like tie suvarzymai verygos jei tik turi traukulius ir pan?