- 2021 06 01, 14:54
eiktu as gerdavau po puse tabletes ryte vakare savaite dvi nerimas nemiga viska sutvarke kaip kunigas ramus va cia tai vaistas ir gyditojai pasakoja uzdraudzia ojjjj kaip blogai raminantys,o 10 metu keitineti vaistus ir vis sedet kokiam sude ir vistiek ant galo gerti 3 vaistu kokteili kur ieina raminantys tik silpnesni tai zajabys

man patinka bananu valstybe sita. Nepateisinu kloniko gyvenimui vartojimo bet turetu but ir zmogaus teise rinktis,jeigu jis 5 metus gyvens ramus,miegos gerai tai koks skirtumas ta zala negu 5 metus keitinesi vaistus kankinsies,snekam apie gyvenima ir laika kurio niekas negrazins,o jie ta ka zaidzia daktaru zaidimus. Lorikas tau silpnei ir veiks nes klonikas veikia 100 valandu su virsum ir siaip jis bombinis o lorikas siektiek bombinis bet jis labai trumpo veikimo,man rodos 1mg kloniko yra 2mg loriko,tai jei noretum mazint manyciau tau reiktu pradzioj nusipirkti loriko ne mazytem tabletem kur buna 2.5mg o buna dideles baltos jas galima padoriai suskaldyti,ir tiesiog pradet nuo loriko dozes kuri butu panasi i kloniko kad nu jaustis kaip zmogui ne kaip tie daktarai pasako mesk nx ir kankintis vienodai ne mano gyvenimas,kazin su savo vaikais ar taip elgtusi,tada kai jau busi ramus ir gersi lorika 2 kartus ryte vakare,nuimk 1/4 ir vienos dienos puses,savaite kokia nuimk 1/4 nuo kitos puses,tada vel nuimk 1/4,tada nuimk kitos puses 1/4,tada liksi su po puse tabletes 2 kart dienoj,nu ir toliau taip pat,cia pyyp! yra 3-6 menesiu laikotarpio nutraikimas,o musu tie daktariuskciai nei skaito kaip uzsieni daro jei jiem rupi kaip jautiesi,mesk nx per 2 savaites klonika lorika ar ka nori,logikos nx nulis. butu diktatura nuskausminciau as daug gyvenimu tokiu kaip gyditoju prileisciau klonikos loriko ar betko ir tada sakyciau mesk pagal savo patarimus ir butu smagu ziuret kaip jam tai sekasi