Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422376 Tai aš irgi sunkiai, jei nebūtų kvetiapino tai jaučiu nemiegočiau. Bet visvien pastebėjau kad kelt daugiau nei 15mg nėra tolko, nemigdo labiau tik šiaip kaip girtas kažkoks
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#422383 Tik ties 45-60mg pakankamai pradeda skleisti norepinefrina, daznai pramusa ir mieguistuma. As geriau jokio antidepresanto netoleruoju ir beveik niekas kitas taip neveikia kaip mirtazapinas. SSRI sujaukia streso asi kol receptoriai neprisitaiko, tada grizta i siek tiek mazesne padeti, nei buvo. Mirtazapinas iskart prispaudzia streso asi, veliau ji siek tiek aktyvuojasi, bet irgi maziau, nei buvo pries vaista
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422393 Verta dar žaist ir mažint nuo 3.75mg? Ar iškart nutraukt? Žinau kad dozė jau visiškai juokinga, bet praeitą kartą kai bandžiau nutraukt nuo 3.75mg.. negerai buvo, visiškai dėmesys susikniso ir nerimas išlindo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Deividas rašė:Verta dar žaist ir mažint nuo 3.75mg? Ar iškart nutraukt? Žinau kad dozė jau visiškai juokinga, bet praeitą kartą kai bandžiau nutraukt nuo 3.75mg.. negerai buvo, visiškai dėmesys susikniso ir nerimas išlindo.

Jo jis kazka turi idomaus. Turbut ne antagonistas o inverse agonistas ties keliais receptoriais, prilipus ne blokuoja nuo neuromediatoriaus, o siuncia priesinga signala.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422395 Keistas vaistas nžn. Dauguma sako kad jį lengva numest, bet man asmeniškai tai net ir labai mažytės dozės kažką daro. Na.. buvau gal 3mėnesius ant 3.75mg, tikiuosi pavyks nutraukt, nes jau laužyt iki 1mg tai ką žinau, visiškai jau trupiniai būtų :D. Šiandien jau neėmiau, bus matyt..
Vartotojo avataras
Parašė signs
#422396 Ir aš pradėjau vėl jį vartoti. Nutarėm, kaf mirtazapinas būtų gerai, kad susimažinti quetiapino dozę. Dabar 3 dieną ant 30 mg.

Ryte lamictalis 200, sertralinas 250, popiet 150mg sertralino ir nakčiai 100mg quetiapino ir 30 mg mortazapino.

Na ką, susimažinus iki 100 mg ir plius dar murtazapinas, jaučiu sertralino ar abiejų antidepresinį poveikį :) Sertraliną gan senai vartoju, tik pasididinau iki 250mg.

Keista,nes anksčiau su antidepresantais nejaučiau jokio poveikio. Tai yra kaip ir gyd sakė, kad antipsichotikas slopina AD poveikį, ir pasirodo tiesa. Susimažinsiu kuo daugiau per ateinantį mėnesį.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422399 Na o aš atvirkščiai.. bandysiu mest mirtazapiną ir biškį pasikėliau kvetiapiną. Kvetiapinas biškį labiau man reikalingas, nuo įkyrių minčių ir labai prislėgtos nuotaikos irgi padeda. Nebūna man bipoliškumo, bet be kvetiapino būna žiauuurus "down". Labai jau blogas ir suicidal nuotaikos būnu.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#422414 Gaila tai girdėti... Jis turi tą užgožimo pojūtį, bet depresijos negydo jis. Tai tik labai trumpalaikis efektas... Jei depresijai nerandi vaistų, keisk gydytoją
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422415 Tai man ir nereik kad gydytų depresiją, svarbu laikinai kad užgožtų, poto kai nerimas susitvarko ir depresija mano susitvarko. Pas mane viskas pagrinde per nerimą eina. Gydytojos nekeisiu nes jau praėjęs gal 4 gydytojus per 14 metų ir viskas jau išbandyta, naujas gydytojas naujų vaistų neišras. Čia ne vaistuose esmė, o ligoj. Kas anksčiau padėdavo, dabar jau nebepadeda. Per pirmus epizodus beveik visi vaistai padėdavo. O dabar 14 years later... sunkiai įveikia mane vaistai :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Gaila tai girdėti... Jis turi tą užgožimo pojūtį, bet depresijos negydo jis. Tai tik labai trumpalaikis efektas... Jei depresijai nerandi vaistų, keisk gydytoją

Gydo depresija. Net gi 1-4 vietoj is visu AD pagal statistines studiju suvestines.
Parašė Mersas
#422419 Man asmeniskai kvetiapinas netinka, nes uzmigdo gerai, bet duoda darzoves efekta, jokiu emociju, apatija ir tt
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mersas rašė:Man asmeniskai kvetiapinas netinka, nes uzmigdo gerai, bet duoda darzoves efekta, jokiu emociju, apatija ir tt

Abilify?
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422421 Kartais man atrodo geriau apatija negu nuolatinis nerimas. Bet šiaip kvetiapinas mane visiškai zombiu nepdaro. Vat abilify ir risperidone net mažiausios dozės visus jausmus užblokuoja/daržove padaro, kvetiapinas visai good man. Gal dideles dozes ėmei mersas.
Parašė Mersas
#422422 Ne, kaip tik maza, arba prie ju nepritaiko nieko, kazkaip sunkiai su rais vaistais. Kazi ar viena kvetiapina galima tik gert nakciai, gal reikia dienai dar, tada ir neslopintu.
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422423 Na aš anksčiau imdavau 200mg nakčiai, 25mg ryte. Šiaip nepatariu dieną, geriausia nakčiai kokie 50-100mg. Bet aišku jei tikrai tau netinka jis ir nerimo nenuima tai neverta kankintis tada..