Moderatorius: signs

Parašė Noryte
#420199 Sveiki, notėjau paklausti ar šiuo metu yra kas vartoja šį vaistą? Jei taip, kaip jums sekasi ar jaučiate jo poveikį, ar sutvarkė nerimą?
Parašė Noryte
Mmdzhey rašė:Na, dėl nerimo tai man jis padeda nemažai.

O kokią dozę geriat ir papildomai prie jų dar kokius kitus vaistus vartojat?
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
#420599 60mg cymbaltos ir vakare 50mg triticco miegui. Visai pusėtinai man veikia, bent jau nerimo dienom mažiau.
Parašė Edita z
Mmdzhey rašė:60mg cymbaltos ir vakare 50mg triticco miegui. Visai pusėtinai man veikia, bent jau nerimo dienom mažiau.

Sveiki, norėjau paklausti, kaip veikia tritico Jums? Ar įvedant nebuvo pašalinių? Kaip ilgai vartojate? Kaip savijauta būna atsikėlus ryte ir aplamai neslopina? Nesiryztu pradėti vartoti, o turiu receptą :bloga tuoj baigs galioti. Naudinga kitų patirtis.
Parašė vitamin9
#420632 Galvoju gal reiktu sito isbandyt vietoj zolofto,gal kas vartojes savuosius +- papasakos? kaip miegas,nerimas,libido.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#420639 Aš esu abu vartojęs. Tai pradžioj su duloxetinu daugiau šalutinių, nuotaika prastesnė, nes adaptuotis turi ne tik prie serotonino bet ir prie noradrenalino transmisijos pakitusios. Tai gan stiprus pablogėjimas pradžioj. Miegas prastesnis nei ant zolofto. Aktyvavimas stipresnis, man per stiprus - raudavo stogą, norėdavosi gert alko, tūsint labai, kad nuimt tą aktyvavimą. Kita vertus, daugiau aktyvios veiklos norėdavosi - bendraut su žmonėm, išeit kažkur ir pan.

Libido panašiai veikia. Nerimą šiaip irgi panašiai veikė.
Parašė vitamin9
LBJ rašė:Aš esu abu vartojęs. Tai pradžioj su duloxetinu daugiau šalutinių, nuotaika prastesnė, nes adaptuotis turi ne tik prie serotonino bet ir prie noradrenalino transmisijos pakitusios. Tai gan stiprus pablogėjimas pradžioj. Miegas prastesnis nei ant zolofto. Aktyvavimas stipresnis, man per stiprus - raudavo stogą, norėdavosi gert alko, tūsint labai, kad nuimt tą aktyvavimą. Kita vertus, daugiau aktyvios veiklos norėdavosi - bendraut su žmonėm, išeit kažkur ir pan.

Libido panašiai veikia. Nerimą šiaip irgi panašiai veikė.

Zodziu sudas kitaip sakant. Jau uztenka miegas blogesnis nei zolofto. Aisku visiem kitaip...Bet del aktyvinimo visiem jis toks pats ir jei didesnis nei zolofto tai naciort,delto ir nemiegi del to aktyvinimo.
Parašė Ieva Mickutė
#420885 Sveiki, kaip šis vaistas reguoja emocijom? Geriu paroxetine, bet jaučiuosi kaip robotas, darau nes reikia, bet niekuom negaliu džiaugtis, nerimas išjungtas, bet su juo kartu ir kito emocijos.
Gal šis vaistas duoda daugiau seratonino ar kažkas panašaus? gal noras gyvent bent nuo jo yra?
ar jaučiat apatija taip pat?
Parašė ciaupas
#421132 Apatijos turėtų mažiau jaustis nes duloxetinas veikia noradrenalina. Jei pagrindinė problema nuovargis ir apatija tada gali tikti elontrilio, bet jis gali didinti nerimą. Iš patirties galiu pasakyti kad elontrilio ir benzodiazepino kombinacija yra lb gera. Emocijos ir darbingumas geras o nerimas nekankina lb
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#421143 Benzai yra paskutine stotele, jei nieks neveikia. Nesvarstyciau tokio varianto pries tai neisbandzius visko
Vartotojo avataras
Parašė Mmdzhey
Ieva Mickutė rašė:Sveiki, kaip šis vaistas reguoja emocijom? Geriu paroxetine, bet jaučiuosi kaip robotas, darau nes reikia, bet niekuom negaliu džiaugtis, nerimas išjungtas, bet su juo kartu ir kito emocijos.
Gal šis vaistas duoda daugiau seratonino ar kažkas panašaus? gal noras gyvent bent nuo jo yra?
ar jaučiat apatija taip pat?

Viskas butent taip pat ir su cymbalta
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#422766 Žiauriai miegą gadina man :/ šiaip geras vaistas, bet nežinau ką daryti. Nuolatos pabudinėju. Nors ir agomelatino ir raminamųjų prieš miegą geriu
Vartotojo avataras
Parašė biggie
AuksinisVejas rašė:Ar šitas vaistas gerai aktyvina, suteikia energijos?

Man nebuvo aktyvinantis, bet nebuvo ir slopinantis, tiesa tik 60mg. Aktyvumo tikeciausi 90-120mg, bet neteko tiek gerti paciam.