Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422811 Aaaa, aišku. Nustebau, galvojau tikrai keista kad tiek mažai žmonių
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
AuksinisVejas rašė:Galiu, kam reikia, atsakyti i klausimus apie pirmą skyrių, kątik iš ten grįžau :flo

O kodel pirmam? Bukle sunki ar kitur vietu nebuvo? :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#423207 Gal kas dabar ar per paskutinius menesius gulejot? Ar lankymai leidziami? Kokie pasikeitimai kai nebera ekstremalios padeties del koronos?
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#423220 Lankymai galimi, tik reikia but su kauke lygtais, nebedaro koronos tyrimo is nosiarykles, nebereik gulet izoliazineje palatoje
Parašė pingvinai
Crazy rašė:Skambinau i NV 9skyriu, tai labai malonus personalas. Gal visgi atsiras ten buvusiu? Girdejau gandus, kad ir seimunai ten gydosi :bloga

Aš ten daug kartų gulėjau, man patinka, kad aplinka jauki, personalas geras, išskyrus psichologę. Tai psichoterapijos mažokai ten išties, užsiėmimai daugiau su meno terapeute ir ergoterapeute. Dar maistas skanesnis, nei Vasaros g. Bet dabar mąstau gultis į Vasarą, nes reikia daugiau darbo įdėt į save, o ne tik gulėt ir filmukus per plančetę žiūrėt.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425593 Gal kas gulejo per paskutini menesi ar dabar gulit? Tikiuosi kad neprireiks, bet nezinau kiek dar pakelsiu stresa...
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#425750 Gal kas gulejo krizese dabar? Girdejau ten viskas pasikeite, ar daktarai irgi kiti?
Cia blogiausiam scenarijui ruosiuosi, tpfu tpfu, neprireiks..
Parašė Levanda
#425916 Sveiki, gal kas esate gulėję nesenai N. Vilnios Universitetiniame sk.? Kaip ten su personalu, aplinka? Ar gydymas parenkamas tinkamas sergantiems vidutinio sunkumo depresija?
Iš anksto ačiū pasisakiusiems :heart
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#426744 Gal kas zino kaip reikalai su ligoninemis panevezyje?...
Itariu kad nieko gero, o gal klystu?
Vartotojo avataras
Parašė signs
#426782 Nieko gero, geriausiu atveju kriziu centras o daugiau nelabai. Ligoninej stacionare buvau, tai ka ten, guli ir viskas, mazokqi pokalbiu su gyd
Parašė AuksinisVejas
Crazy rašė:Gal kas gulejo krizese dabar? Girdejau ten viskas pasikeite, ar daktarai irgi kiti?
Cia blogiausiam scenarijui ruosiuosi, tpfu tpfu, neprireiks..

Gulėjau, gali klausti visko :super
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#427945 Vis dar laukiu atsiliepimu apie panevezi...gal kriziu centre neblogai? Ar geriau iskart i kauno mariu depresijos skyriu vaziuot (man ten patiko)..