Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422300 Na dažniausiai man skirdavo xanax/lexotanil pirmom 3-4 savaitėm, nes nerimas dažniausiai padidėja dar labiau. Aišku dar ir kvetiapinu ir mirtazapinu užkemša.
Parašė yonomelano
Viksiuke rašė:Sveiki, na ką įstojau ir aš į šį kubelį. Gavau ir aš paroxetin pagerti, šiandien 4 diena, tai atsikėliau su didžiuliu nerimu, visą dieną kūnas sustingęs, nerimas didžiulis, tai teko gerti xanax. Galvoje sukasi mintys gal nebegerti, nes toks vaisingas nerimas, išėjau į lauką atrodo visko bijau. :?

Labas,
jokiais budais nenutrauk! :)) 3-4 savaites yra tik laikotarpis salutiniams po truputi issivaikscioti. Po gero menesio gali po truputi stebeti gerejima.:))
Parašė Viksiuke
#422325 Vajei, kaip iškentėti tą laikotarpį :bloga Tikiuosi pagerės greitai, rankos rytais tai labai dreba, be xanax turbūt numirčiau :kaltas
Parašė Baran
#422372 Sveiki, kazkada vartojau Seroxat 20 mg apie metus su puse, depresija, nerimas, soc fobija, panikos atakos buvo, silpni bet buvo, nieko nesinorejo veikti. Gydytoja kazkodel nedidino, nes sake bus per daug. Pries savaite pradejau po 20 mg vartoti, nerimas stiprus, tuo tarpu visiska apatija, sirdi musa, susikaupt neeina, nieko veikt nesinori, paimi kazka daryti ir padedi.. Jeigu man nepadejo 20 mg praeita kart del soc fobijos panikos, tai kiek mazdaug mg reiketu gerti? Per kiek ta doze didinti? Visur kur skaiciau panikos atakom 40 mg rekomenduojama. Aisku suprantu, visiems skirtingai buna.
Parašė Baran
#422373 Pridedu dar plius tuo metu man jausmu ir emociju nera visiskai kai robotas kodel taip yra butent sis vaistas man taip padaro.
Parašė Baran
#422375 Visi vaistai isbandyti, gydytoja ir as jau nebezinom i ka keist, nevilty tokioj jauciuosi, gydytoja jau nebenori nieko daryt. :verkiu :verkiu :verkiu
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422377 Iki max kelt reik. Aš kėliau iki 50mg, poto nusispjoviau ir prašiausi kažko kito
Parašė Baran
#422378 Nezinau ka daryti ir gydytoja dabar skambino sake kad israse paroksetino po 20 mg, klausiau ka daryt guliu tik lovoj, nieko nesinori daryt, emociju nera visiskai, depresija didziausia net pasiklot lovos neeina, irzlumas, apatija, galvos skausmas, paklausiau gal reiketu didinti seroxat arba derinti du antidepresantus, sako tu ir taip daug gauni serotonino, reikia dideliu doziu neuroleptiku. Man su tais neuroleptikais dar blogiau, visus jau isbandes :verkiu :verkiu
Nezinau ko griebtis, viskas isbandyta. Sako reikia per prievarta eiti kazka daryti, bet as negaliu taip ir tysot lovoj negaliu :verkiu :verkiu :verkiu Kai pradejau vartoti paroksetina pirmas dvi dienas labai gerai suveikei, dabar kosmaras :verkiu
Parašė Baran
#422379 Jauciu kviesiu greitaja, taip blogai man kai perejau prie seroxato, bet bijau as to uzdaro skyrio, vel prisers haloperidoliu ir negalesiu prasneket, i atvira skyriu negali gydytoja guldyt, nes per daznai guldo
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#422380 Ech.. tikrai sudėtinga situacija, užjaučiu. Kažko radikalaus reikia, bet kad pas mus lietuvoj nelabai ką radikalaus gausi. Nei MAOI nei ketamine nėra. Na nebent tą "elektrošoką" norėtum išbandyt, man irgi jį siūlė. Kai kuriems labai padeda, bet irgi laikinai. Su kuo teko šnekėt tai padeda porai metų, poto vėl taspats.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Baran rašė:Jauciu kviesiu greitaja, taip blogai man kai perejau prie seroxato, bet bijau as to uzdaro skyrio, vel prisers haloperidoliu ir negalesiu prasneket, i atvira skyriu negali gydytoja guldyt, nes per daznai guldo

Kazkada suveike 60mg, kai 20mg nieko nedare. Tik nepirk arketis ar kokios ten firmos nes neprailgintas veikimas. Jei normalus paroxetinas, jo 75mg max, skirtumas yra nes truputi griebia norepinefrina labiau. Truputi paradoksas, bet sukeliant laikinai budruma ir fight-flight atsaka nureguliuojami adrenerginiai receptoriai ir sumazeja signalas is migdolinio kuno aktyvuoti streso asi. Greiciausiai todel SNRI vaistai didesnemis dozemis gali veikti geriau nei SSRI, kad ir kiek ju doze spausi. Beje, streso sistema pas vyrus siek tiek skiriasi nei pas moteris todel i adrenerginius vaistus vyrai reaguoja geriau, net i triciklius.
Parašė Ieva Mickutė
#423000 Sveiki, noriu paklausti tų kurie didnosi seroxato dozę vartojimo metu po kokių metų. Man seroxat labai padėjo geriau 15mg apie 8 mėnesius, dėl nerimo ir jis dingo. Tačiau įvyko gyvenime tam tikras įvykis ir nerimad grįžo. Ok bandau didintis iki 20mg, darosi belenkas.. bloga, nieko nenoriu valgyt, vėl atjungė emocijas ir nerimas nedingsta. Klausimas, ar man reikia dar daugiau? ar man reikia dabar tą padidintą dozę iškentėti ir išlaukti vėl kokį mėnesį, kad jis pradėtų veikti ir saveikauti su nerimu? nes nesuprantu. Kankinuosi atrodo ir nežinau ar gerai darau ar blogai.Gal išvis kūnas jau nebepriima? o gal tiesiog rreik išlaukti? padidinta dozę geriu jau apie 1.5 savvaitės. Ačiū
Vartotojo avataras
Parašė Deividas
#423002 Na dažniausiai keli dozę iki tol kol jauti kad padeda. Aš kėliau iki kažkur 50mg, poto nusprendžiau keist į kitus vaistus. Žiūrėk ką daktaras sako, gal pakels iki 30mg.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ieva Mickutė rašė:Sveiki, noriu paklausti tų kurie didnosi seroxato dozę vartojimo metu po kokių metų. Man seroxat labai padėjo geriau 15mg apie 8 mėnesius, dėl nerimo ir jis dingo. Tačiau įvyko gyvenime tam tikras įvykis ir nerimad grįžo. Ok bandau didintis iki 20mg, darosi belenkas.. bloga, nieko nenoriu valgyt, vėl atjungė emocijas ir nerimas nedingsta. Klausimas, ar man reikia dar daugiau? ar man reikia dabar tą padidintą dozę iškentėti ir išlaukti vėl kokį mėnesį, kad jis pradėtų veikti ir saveikauti su nerimu? nes nesuprantu. Kankinuosi atrodo ir nežinau ar gerai darau ar blogai.Gal išvis kūnas jau nebepriima? o gal tiesiog rreik išlaukti? padidinta dozę geriu jau apie 1.5 savvaitės. Ačiū

Greiciausiai reiks kazko papildomai nerimui. Paroxetinas issiskiria siek tiek geresniu veikimu nerimui nei kiti serotonina veikiantys antidepresantai, jei bent kazka duoda teigiamo kazin ar verta ji pati keisti.