Moderatorius: signs

Parašė Pavargau labai
#423883 Na ir kažkaip reik tą rūkymą stabdyt, bet valia pasikavojus ir šiaip įtariu, kad ji niekur neauga pas mane:D ..betbetbet bupropiono irgi nėr, kad labai drąsiai norėčiau, praeity ta patirtis buvo nekokia, bet dabar abejoju, kad ten jo kaltė buvo, bet nu kas čia žino, o gal su dabartiniu vaistų kokteilių jis būtų išvis jėga, o gal išvis tragedija, gaila, kad informaciniai lapeliai negali numanyti:D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Pavargau labai rašė:Aha, šitą skaičiau, bet skaičiau, kad ir quetiapinas su bupropionu didina traukulių riziką, o kai juos vartojau drauge, tai buvo quetiapino 800mg(po to pavyko stipriai sumažint.. Gal per stipriai sumažint:D) ir bupropiono 300mg.. Gal dar kokios info turi? Man tas bupropionas nei energijos ten labai kėlė, nei apetito mušė(o gaila, nors ir nekėlė dar didesnio, tai gal ir negaila), bet su rūkymu tikrai buvo poveikis.. Ir šiaip turbūt norisi vaisto, kuris neveiktų energijos neigiamai, ir nekeltų apetito dar labiau, buvo ideali kombinacija su coaxiliu, bet gydytoja pakeitė į amitriptiliną(dėl seilėtekio), bet man tas amitriptilinas niekad neveikė praeity, ir visas skirtumas su juo, tai kad viską gadina.. Bet vat, vis tiek, clozapinas ne quetiapinas, tad lygybės ženklo nededu, tad, nu bet koia info naudinga! Dėkui!

Bet kuris neuroleptikas gali didinti nora rukyti, gal dozuote per didele? Aripiprazolis, ziprasidonas maziau linke slopinti ar apetita kelti. Beje, amitriptilinas irgi gali didinti nora rukyti, tai gal naujesni SNRI (venlafaxinas/duloxetinas) geriau veiktu?
Parašė Pavargau labai
#423885 Hm.. Dozė net nežinau, ar per didelė, kad lygtais nėr ji didelė, 200mg, ir buvo poreikis dar kelti, bet neutrofilai mažėjo(dabar stabilizavos daugmaž), tad pridėjo aripripazolį 20mg,kas tikrai puikiai sulošė.. Bet tikrai negaliu pasakyt, ar man neuroleptikai kelia poreikį rūkyt, ar mano priklausomybė čia tiesiog bujoja, nes rūkau beveik pusę savo gyvenimo.. Kita vertus, gydaus jau irgi netrumpai, tad bala žino:D
Aha, šitų AD nebandžius, berods..reiks pažiūrėt dėl šalutinių, nes dėka amitriptilino va, dvi savaitės, du kilogramai, labai banalus grafikas gautųsi.. tai, turbūt, ir dėl to dar žvilgnis krypsta į bupropioną, arba siųst pasivaikščiot amitriptiliną ir grįžt prie coaxilio, o su rūkymu tada, na tada savom jėgom teks, bet gal pavyks
Ačiū labai!
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Pavargau labai rašė:Hm.. Dozė net nežinau, ar per didelė, kad lygtais nėr ji didelė, 200mg, ir buvo poreikis dar kelti, bet neutrofilai mažėjo(dabar stabilizavos daugmaž), tad pridėjo aripripazolį 20mg,kas tikrai puikiai sulošė.. Bet tikrai negaliu pasakyt, ar man neuroleptikai kelia poreikį rūkyt, ar mano priklausomybė čia tiesiog bujoja, nes rūkau beveik pusę savo gyvenimo.. Kita vertus, gydaus jau irgi netrumpai, tad bala žino:D
Aha, šitų AD nebandžius, berods..reiks pažiūrėt dėl šalutinių, nes dėka amitriptilino va, dvi savaitės, du kilogramai, labai banalus grafikas gautųsi.. tai, turbūt, ir dėl to dar žvilgnis krypsta į bupropioną, arba siųst pasivaikščiot amitriptiliną ir grįžt prie coaxilio, o su rūkymu tada, na tada savom jėgom teks, bet gal pavyks
Ačiū labai!

As irgi kaip kaminas varau. Siaip ka pastebejau, tai kad kai neturejau kelis kartus cigareciu issitraukiau atiduotu nikotino pleistru stipriu, ne 100% geriau, bet tikrai jautesi mazesnis poreikis ir imanoma truputi lengviau prakenteti. Teko taip pat skaityt studiju, kad perejus prie elektroniniu (jei pavyksta) zmones zenkliai lengviau meta. Kaip tau suveiktu sunku pasakyti, bet yra tam tikru budu kaip is leto mazinti ta nikotino poreiki, net jei 5-10% pamazetu diskomfortas butu vis sis tas.
Parašė Graikas
#423890 Meciau su tabex pagalba. Surukydavau marlboro raudono 1.5-2 pakelius per diena :da
Parašė Pavargau labai
#423898 Dėkui už patarimus! Rūkantis rūkantį užjaučia:D ir tikrai 5-10procentų jaaaau būtų šis tas, nicorettę kramsnoju, reiks tabex pasidomėt! O elektroninės..kai buvau su elontriliu metus, net nicorettės nesinorėjo, tai buvo didelė klaida, nes tom elektroninėm susidomėjau, ir vėl patekau į rūkymo pančias:D šįsyk gal būtų kitaip, reiks nusipirkt, bent sumažins paprastų cigarečių kiekį, fingers crossed! Šiaip dabar bandau veikla užsiimt, kad bent kažkiek pauzė būtų tarp cizų, bet bėda, kad tas amitriptilinas man nuotaiką ir motyvaciją, ir energiją numušė,(gal ne tiek jis, kiek tiesiog, kad AD dar galima sakyt nėr, nes veikimui dar anksti) , bet jau buvau kažkaip užsikabliavus padirbėt, net šiokį tokį pasitenkinimą teikė ir bam! viskas sugriuvo:D tad žinoma, kad noris rūkyt, nes nieko jau veikt nebesugebu, aišku,kaip sakiau, gal jis dar neveikia, gal anksti čia jį linčiuoti, bet nu.. Be apetito ir širdies permušinėjimų, kokius turėjau tik tada, kai quetiapino 800mg vartojau, tai nieko daugiau nepastebiu.. Žinau, kad tema bupropionas, bet jeigu ne jis, tai Biggie, sakei venlafaxinas arba duloxetinas, kuris, manai, labiau vertas dėmesio su clozapino, aripripazolo ir lamotrigino trejybe? Esmė, kaip ir visiems: nekeltų apetito ir neveiktų libido? Skaičiau kažkiek, abu atrodo panašūs, (kad galėčiau išsirinkt per daug panašūs) , kokie ten pas juos niuansai, ar burtų keliu bandyt?:D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#423899 Bet kuris antidepresantas, keliantis serotonino lygi sinapsese, kazkiek paveiks libido. Gal escitalopramas/vortioxetinas maziau. Bupropionas turetu jei ne pagerinti sita reikala, tai bent jau nepadaryti blogiau.
Parašė Pavargau labai
#423900 Vava, ir dėl to žiūriu į Bupropioną.. Vortioxetinas bandytas, brangus ir 10mg neturėjo poveikio, o kelt jau tiesiog piniginė neleido:/ o escitalopramas, irgi bandytas, nuotaiką visai veikė pozityviai, negaliu sakyt, kad visai netiko, tik reiškės tam tikri nemalonūs šalutiniai, na beeet,suprantu, kad tų šalutinių visi turi, ir išvengt pilnai nėr taip lengva, tai gal reik susiprastint:D reiks pakalbėt su daktare dėl 4AD, bupropiono ir tuos, kur išvardinai, ir bus matyt. blyn kaip jau niežti nagus greičiau keist tą AD, reik kantrybės:D Ačiū darsyk už patarimus ir apšvietimą ties vaistais!
Vartotojo avataras
Parašė signs
#423910 Bupropionas liuks. Praėjo 3 savaites, ir jau jaučiu natūralų aktyvumą. Geras derinys prie Zolofto. Gaila, kad anksčiau nebandžiau
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#423911 Ne siaip toki derini vadina "Well-oft" (Wellbutrin+Zoloft). Abu siek tiek boostin'a dopamina, sudedamasis efektas gautusi jau kliniskai reiksmingas
Parašė Graikas
biggie rašė:Ne siaip toki derini vadina "Well-oft" (Wellbutrin+Zoloft). Abu siek tiek boostin'a dopamina, sudedamasis efektas gautusi jau kliniskai reiksmingas

As,kai uzmigdavau vaikstant,tai dariau toki derini:
Vartioxetine 20mg bupropion 300mg modos 200mg kofeinas+nikotinas. Pirmas
2 sav ok buvo,veliau spaudimas soktelejo iki 170
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#423917 4 gan stiprus stimuliantai, nieko nuostabaus del spaudimo.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#423926 Nenuostabu. Na, as dar pastebejau, kad galiu per diena 2 puodelius kavos max. Jei daugiau, ir drebulys, agitacija, nerimas ir visa kita. O pries tai galejau. Na, prie stimuliantu nereikia dar daugiau dadeti :D
Vartotojo avataras
Parašė biggie
signs rašė:Nenuostabu. Na, as dar pastebejau, kad galiu per diena 2 puodelius kavos max. Jei daugiau, ir drebulys, agitacija, nerimas ir visa kita. O pries tai galejau. Na, prie stimuliantu nereikia dar daugiau dadeti :D

Antrinu. Nuo kavos padreba man irgi rankos, taip pat daugiau 2 i diena negeriu