- 2022 09 22, 15:01
Na ir kažkaip reik tą rūkymą stabdyt, bet valia pasikavojus ir šiaip įtariu, kad ji niekur neauga pas mane:D ..betbetbet bupropiono irgi nėr, kad labai drąsiai norėčiau, praeity ta patirtis buvo nekokia, bet dabar abejoju, kad ten jo kaltė buvo, bet nu kas čia žino, o gal su dabartiniu vaistų kokteilių jis būtų išvis jėga, o gal išvis tragedija, gaila, kad informaciniai lapeliai negali numanyti:D
Pavargau labai rašė:Aha, šitą skaičiau, bet skaičiau, kad ir quetiapinas su bupropionu didina traukulių riziką, o kai juos vartojau drauge, tai buvo quetiapino 800mg(po to pavyko stipriai sumažint.. Gal per stipriai sumažint:D) ir bupropiono 300mg.. Gal dar kokios info turi? Man tas bupropionas nei energijos ten labai kėlė, nei apetito mušė(o gaila, nors ir nekėlė dar didesnio, tai gal ir negaila), bet su rūkymu tikrai buvo poveikis.. Ir šiaip turbūt norisi vaisto, kuris neveiktų energijos neigiamai, ir nekeltų apetito dar labiau, buvo ideali kombinacija su coaxiliu, bet gydytoja pakeitė į amitriptiliną(dėl seilėtekio), bet man tas amitriptilinas niekad neveikė praeity, ir visas skirtumas su juo, tai kad viską gadina.. Bet vat, vis tiek, clozapinas ne quetiapinas, tad lygybės ženklo nededu, tad, nu bet koia info naudinga! Dėkui!
Bet kuris neuroleptikas gali didinti nora rukyti, gal dozuote per didele? Aripiprazolis, ziprasidonas maziau linke slopinti ar apetita kelti. Beje, amitriptilinas irgi gali didinti nora rukyti, tai gal naujesni SNRI (venlafaxinas/duloxetinas) geriau veiktu?
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam

Wellbutrin + Paxil.