Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Dievybe37 rašė:
Astronautė-Myška rašė:Aš pirkau elektroninę knygų skaityklę, bo seną sulaužiau...

Tau gerai. As jauciu susirasiu kazkur kampe gulinti Galaxy Tab 3, kuris jau guli gal metus, nes baterija reiktu pakeist, tai naudosiu kaip skaitykle.. :)))

Planšetės su mobiliais bišk per akis kerta... :bloga
Šiaip būna pigu.lt papigiai kartais skaityklių tipo su pažeista pakuote... Mačiau buvo skaityklė už 85 €, kai jos kaina 170 kažkur. pocketbook touch HD 3... Bet nespėjau nusipirkt... Kažkas nupirko. Tai pirkau naują už 94 €. Paprastutę tokią. Man svarbu buvo kad būtų naktinis apšvietimas, nes senoj nebuvo. Tai visai gerai, nereik man tų pribumbasų, labiau genda tik. :) Nors kad tos touch HD 3 nespėjau paimt, tai bišk vistiek gaila, nors ten ir pribumbasinė jau. :D
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
Astronautė-Myška rašė:
Dievybe37 rašė:
Astronautė-Myška rašė:Aš pirkau elektroninę knygų skaityklę, bo seną sulaužiau...

Tau gerai. As jauciu susirasiu kazkur kampe gulinti Galaxy Tab 3, kuris jau guli gal metus, nes baterija reiktu pakeist, tai naudosiu kaip skaitykle.. :)))

Planšetės su mobiliais bišk per akis kerta... :bloga
Šiaip būna pigu.lt papigiai kartais skaityklių tipo su pažeista pakuote... Mačiau buvo skaityklė už 85 €, kai jos kaina 170 kažkur. pocketbook touch HD 3... Bet nespėjau nusipirkt... Kažkas nupirko. Tai pirkau naują už 94 €. Paprastutę tokią. Man svarbu buvo kad būtų naktinis apšvietimas, nes senoj nebuvo. Tai visai gerai, nereik man tų pribumbasų, labiau genda tik. :) Nors kad tos touch HD 3 nespėjau paimt, tai bišk vistiek gaila, nors ten ir pribumbasinė jau. :D

Tai sutinku, skaitykle tikrai geriau. Bet as paprastai be pertrauku paskaitau tik max 1h. Plius ten yra skaitymo rezimas, kuris svelnina spalvas, kaip ant Win10 kompe. Tai ka beskaitytum, net ir paprasta knyga, vistiek akys vargsta.
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#423567 Šiandien beveik už dyką gavau knygų. Giminės dalino už simbolinę kainą biblioteką. Pavadinimų nerašysiu, nes RU kalba. Aš apart lietuvių kalbos, dar rusiškai moku
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Dievybe37 rašė:Tai sutinku, skaitykle tikrai geriau. Bet as paprastai be pertrauku paskaitau tik max 1h. Plius ten yra skaitymo rezimas, kuris svelnina spalvas, kaip ant Win10 kompe. Tai ka beskaitytum, net ir paprasta knyga, vistiek akys vargsta.

O blem, aš galvojau tik kompe tas skaitymo režimas yra. Dar stebėjausi kaip mano psichologė knygas skaito telefe. :bloga Nes man jau po 15 min akyse raibsta. :D O kad paieškot apšvietimo? Nu aišku nedašuto man. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Aldona Julita rašė:Šiandien beveik už dyką gavau knygų. Giminės dalino už simbolinę kainą biblioteką. Pavadinimų nerašysiu, nes RU kalba. Aš apart lietuvių kalbos, dar rusiškai moku

Knygos papigiai yra super. :))) Nors namuose yra nemažai tų knygų, bet vistiek papigiai imčiau dar. :D
Kalbas mokėt irgi liuks. :) Ir ypač originalo kalba skaityt. Aš ru tik Čechovą turbūt skaičiau. :o iš grožinės...

Šiandien nieko nepirkau ir atsideda pirkaliojimai, nes reik bapkes taupyti. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#423734 Psichologas liepė išsikelti tikslą. Kaip pavyzdį pateikė žingsnių skaičiavimą. Užsisakiau išmanią apyrankę. Kiek rekomenduojama mažiausiai nužingsniuoti žingsnių per dieną? :aciu
Parašė Graikas
Aldona Julita rašė:Psichologas liepė išsikelti tikslą. Kaip pavyzdį pateikė žingsnių skaičiavimą. Užsisakiau išmanią apyrankę. Kiek rekomenduojama mažiausiai nužingsniuoti žingsnių per dieną? :aciu

Sweet point yra 10000 zingsniu. Ir nebutinai jus turite padaryti pirma diena ir kasdien. Su laiku. Didinkite po truputi.
As pradejau nuo 5km begimo. Praejo 15metu,siai dienai begu 4kartus po 10km ir 1 karta 45km
Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#423930 Šiandien anksti ryte prisiverčiau nueit į parduotuvę. Nusipirkau šokolado gabaliukų diskelio formos su 96% kakavos. Aišku kartūs. Tuo ir gerai, nes sveika ir daug neprivalgysi per dieną. Tinka tiems, kas mėgsta persivalgyt šokolado, kartumas išspręndžia šitą problemą.
Parašė Spartan
Astro-Meška rašė:Aš 11-10d. buvau pardėj, po dviejų mėn. ruošimosi. :bloga :relax:
O šiandien pirkau gold'us žaidime. :bloga

2 men nebuvai parduotuveje?
Vartotojo avataras
Parašė Dievybe37
Spartan rašė:
Astro-Meška rašė:Aš 11-10d. buvau pardėj, po dviejų mėn. ruošimosi. :bloga :relax:
O šiandien pirkau gold'us žaidime. :bloga

2 men nebuvai parduotuveje?

Cia, sakyciau, daugiau nei ispudinga :kompas
Parašė Spartan
Astro-Meška rašė:Na buvau "Droge" kartą per tuos du mėn. :D šiaip visos "maxima" ir "iki" ir pan... man iššūkis. :o Nueina kiti šeimos nariai į parduotuves. :roll:

Daug neprarandi nors man kartais smagu prasiblaskyti.