Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Kurama
#424377 pirkau puodelį ant kurio galima rašyti kreida. Bus kalėdinė dovana kam nors. :da
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#424407 Aš irgi pradėjau pirkti Kalėdines dovanas. :))) Tik ieškodama dovanų idėjų internete randu visokių š... kokių pati noriu. :D :D :D
Pvz., nupirkau smėlio laikrodukus. Na ir ką... Įtariu, kad kai gausiu, nenorėsiu su jais skirtis. :achtung Nes visada svajojau turėti smėlio laikrodį. :roll:
Po to sūnėnui radau manga (japoniški komiksai)... Na ir ką... Žinoma, pati užsimaniau jos. :achtung
Plius kažkokį skandinaviškų motyvų puoduką su dangteliu, kurio irgi labai prireikė... :achtung Kažkokį stalo žaidimą, japonišką katę maneki-neko, mineralų rinkinį. :achtung :achtung :achtung Na žodžiu... :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#425275 Aš džiaugiuosi, kad nieko šiandien nepirkau. :D Buvau caffeine Mažvyde susitikime ir nieko nepirkau. :DD Tiesiog Skrudžas. :D Tuoj eisiu Kalėdų vogti. :D
Vartotojo avataras
Parašė Aldona Julita
#426269 Pirkau ortopedinę pagalvę ir ortopedinį ritinėlį. Taip pat elektrinį kaklo masazuoklį. Pagerėjo kakl būklė. Ypač pagalvė patiko. :dukstam
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#430852 Ne siandien, vakar, Police kvepalus, buno branan ikuno purskikli roziu ir popkornu kvapo, ir duso zele.
Siandien vaziuoju i moters pasaulis paroda, tai irgi tusciom negrisiu :heart