- 2023 03 06, 10:44
Opaque rašė:Aš pati esu įklimpus į kelias angliškas knygas:
Cognitive Psychology vadovėlis ?
The Complete Vocal Technique dainavimo vadovėlis +
Piano For Dummies apie grojimą pianinu
The Death Cure, James Dashner +
The Da Vinci Code, Dan Brown
Paprogresavau savo EN knygų skaityme. Jau baigiau pliusiuku pažymėtas. The Da Vinci Code liko mažesnė pusė. Skyriai trumpučiai, bet tingisi žodžius vertinėt... Tai niekaip neprisėdu

Piano For Dummies lygiai 240 puslapių liko ir čia jau skaitosi mažesnė pusė knygos, bet vis tiek, blemba, daug puslapių

Nežinau, ką daryt su Cognitive Psychology, skaitau ją jau keletas metų, vis pametu ir vėliau sugrįštu, nelabai žinau, kodėl skaitau ją... Iš tikro sunku skaityt ją, ypač dar kai numetu skyriaus vidury, tai sugrįžus sunkiai sekas sekt mintis, nes pasimiršę būna kas buvo skyriaus pradžioj. Ir šiaip sunkoka, daug terminologijos mokslinės ir reik būt pasikauščius logikoj ir ne šiaip tokioj 'common sense', bet mokslinėj/matematinėj, ir dar reik išmanyt statistikos, irgi kaip mokslo, pagrindus, kad diagramas, visokias lygtis suprast. Nežinau, kodėl taip įsikabinus į šitos knygos perskaitymą esu, gal noriu sau įrodyt, jog nedurna esu

Bet nežinau ar ne pamest man jos. Kažkaip prisiskaičius mokslo populiarinimo ir self help knygų, galvojau kad skaitysiu ir perskaitysiu šitą. Pervertinau savo sugebėjimus, manau
Ketipinor 300 mg, Haloperidol 1,5 mg, Artane 2 mg