Moderatorius: signs

Parašė asteroidas5
#425359 Ar pastebėjote, kad nuo kažkurių vaistų labiau pagerėja kūrybiškumas? Po elontril ir escitalopramo jaučiasi, kad labai sumažėjo kūrybiškumas, gebėjimas spręsti problemas, ar turėjote panašias patirtys? Ką darėtė, kokios vaistus keitė daktaras?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#425360 O negali būt nuo ligos, ne vaistų? Nebent vaistai labai slopina... Bet tada tiesiog reik išlaukt pagerėjimo kai galima bus mažinti dozes.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#425737 Idomiai, abu antidepresantai turi konkreciai atvirkscius mechanizmus. Nebent coaxil'is kazkoki opioidini poveiki turi papildoma.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
asteroidas5 rašė:Ar pastebėjote, kad nuo kažkurių vaistų labiau pagerėja kūrybiškumas? Po elontril ir escitalopramo jaučiasi, kad labai sumažėjo kūrybiškumas, gebėjimas spręsti problemas, ar turėjote panašias patirtys? Ką darėtė, kokios vaistus keitė daktaras?

Serotonina veikiantys antidepresantai (SSRI) daliai zmoniu sukelia kognityvini ir emocini skurduma, nesunku butu pritempt, kad ir kurybiskumui trukdytu. Elontrilis neturetu tokiu pasaliniu tureti.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
biggie rašė:Idomiai, abu antidepresantai turi konkreciai atvirkscius mechanizmus. Nebent coaxil'is kazkoki opioidini poveiki turi papildoma.

Dabar nerandu tu poros studiju, bet rase kad buvo geri rezultatai mdd su anxious component ir anxiety stipriai sumazino..
Gydytoja sake kad yra tame logikos, tai ziuresim... negaliu xanax visa gyvenima ryt :bloga
O daugiau man nieks nepadeda
P.s. kaip tik galvojau apie tave siryt :oops:
Parašė Hey
#425823 Labas, koks vaistu combination efektyviasias gydant labai jau lgai uzsitesencia
Ptsd, social anxiety generalizuota nerima, depresija, paranoja?
Nesu sizofrenikas ar autistas tiesiog turejau labai sunku gyvenimo etapa nuo kurio atsirado mental health su depresija garantuota. Finansiskai esu ubagas nes man darbas labai didziule baime, nerimas netgi pamatau is bendradarbiu zvilgsniu o kiti net paklause ar viskas gerai nusiramink. Po tokiu situaciju net i darbus sunku eiti, keiciu daznai darba jei jame man atsitinka nerimo priepolis ar kazkoks panasus yvikis. Tiesiog nebegaliu ten grysti, begu tolyn del gedos jausmo ar panasiai. Siuo metu vartoju clonazepam, jis mano isigelbijimas sek tiek socializuotis ir zinoma dedi skersa darbe ir ramiai sau dirbti. Meginau xanaxa,jis mane mygdo, kordinacija sutrigdo Maziau mazesnem dozem lyg ir padedavo bet man jo poveikis nepatiko arba tiesiog nemokejau vartoti. Vartojau diazepam jis toks man buvo happy drug, pregabalin irgi bet jie kartais neveikdavo ir galbut atsirado tolerancija. Benzodiazapinai tikrai gerai bet depresijos neisvaro, antidepresantu meginau mirtazapine praejus virs menesio visiskai nieko nepajutau del to nustojau. Buvau gaves sertraline lyg, meginau ir kankinausi nuo side effectu kurios nesustojo net 2 sav, neiskentejau ir nebevartojau. Tad su ad sustojau jau 2 metai. Keista bus bet nesu diagnozuotas, nei karta nebuvau pas daktara bet manau man truksta tinkamo anti depresanto. Beje gyvenu uk jau kita menesi
uzsorasiau pas daktara del mental health noriu vel pamegonti antidepresanta. Benzai tik uzgoze tavo visas problemas bet nepasalina.

Galvoju jusu vartojanciu patirtys ir tiesos kas geriausiai kombinuotusi? Mastau apie wellbutrin su pregabalinu arba diazepam, clonazepam? Nes mano vienas depresijos pozimys nieko nenorejimaa daryti, tik guleti lovoje o wellbutrin yra energesing anti depresantas, ji net gydo nuo adhd o man del sito tikrai bus anxiety. Siaip yra kita istorija ilgus metus net dabar galvoju kad turiu adhd nes nuo mokyklos laiku iki dabar daug adhd pozymiu turiu. Gal viskas kaltas ir del to bet cia jau diagnozes tikros reiktu.

Gal dar kas bandet lamotragine? Girdejau veniems jis stebuklas
Parašė Hey
#425824 Dar pamirsau pasakyti bet cia del social anxiety man sytas manai as bijau zmoniu, kalbejimo su jais, veidas gali kraipytis, darau creepy smile jei kas nors pasako kazko juokingo nes man sunku tai suprasti ar kas. Sitam reikalui padeda kazkokia xognitivine elgesio terapija? Ir vis gi koks medication butu sitam geriausias?
Parašė Spartan
Hey rašė:Labas, koks vaistu combination efektyviasias gydant labai jau lgai uzsitesencia
Ptsd, social anxiety generalizuota nerima, depresija, paranoja?
Nesu sizofrenikas ar autistas tiesiog turejau labai sunku gyvenimo etapa nuo kurio atsirado mental health su depresija garantuota. Finansiskai esu ubagas nes man darbas labai didziule baime, nerimas netgi pamatau is bendradarbiu zvilgsniu o kiti net paklause ar viskas gerai nusiramink. Po tokiu situaciju net i darbus sunku eiti, keiciu daznai darba jei jame man atsitinka nerimo priepolis ar kazkoks panasus yvikis. Tiesiog nebegaliu ten grysti, begu tolyn del gedos jausmo ar panasiai. Siuo metu vartoju clonazepam, jis mano isigelbijimas sek tiek socializuotis ir zinoma dedi skersa darbe ir ramiai sau dirbti. Meginau xanaxa,jis mane mygdo, kordinacija sutrigdo Maziau mazesnem dozem lyg ir padedavo bet man jo poveikis nepatiko arba tiesiog nemokejau vartoti. Vartojau diazepam jis toks man buvo happy drug, pregabalin irgi bet jie kartais neveikdavo ir galbut atsirado tolerancija. Benzodiazapinai tikrai gerai bet depresijos neisvaro, antidepresantu meginau mirtazapine praejus virs menesio visiskai nieko nepajutau del to nustojau. Buvau gaves sertraline lyg, meginau ir kankinausi nuo side effectu kurios nesustojo net 2 sav, neiskentejau ir nebevartojau. Tad su ad sustojau jau 2 metai. Keista bus bet nesu diagnozuotas, nei karta nebuvau pas daktara bet manau man truksta tinkamo anti depresanto. Beje gyvenu uk jau kita menesi
uzsorasiau pas daktara del mental health noriu vel pamegonti antidepresanta. Benzai tik uzgoze tavo visas problemas bet nepasalina.

Galvoju jusu vartojanciu patirtys ir tiesos kas geriausiai kombinuotusi? Mastau apie wellbutrin su pregabalinu arba diazepam, clonazepam? Nes mano vienas depresijos pozimys nieko nenorejimaa daryti, tik guleti lovoje o wellbutrin yra energesing anti depresantas, ji net gydo nuo adhd o man del sito tikrai bus anxiety. Siaip yra kita istorija ilgus metus net dabar galvoju kad turiu adhd nes nuo mokyklos laiku iki dabar daug adhd pozymiu turiu. Gal viskas kaltas ir del to bet cia jau diagnozes tikros reiktu.

Gal dar kas bandet lamotragine? Girdejau veniems jis stebuklas

Kaip miegi? Sakai pas daktarus nebuves, bet vaistu iskur gauni? Buciau atsargus su psichotropiniais vaistais jeigu gali gyvent su tuom tai as tavo vietoj isvis vaistu nevartociau, vaistai paskutiniu atveju kai niekas daugiau nebepadeda, mano nuomone.
Parašė Hey
#425844 miegu tikrai gerai, nera probemu su miegu. Gaunu vaistus [...] bet tik pagrindinius xanaz,clonazepam,diazepam,lorazepam ten kitokiu negausi. Taip kas ten zino ko ten gali buti primaisyta, del to uz menesio bus pirmas appointmentas anglijoje su psichiatru. vartotojau spartan tas ir yra kad negaliu gyventi normaliai, ypac del darbo buna uzeina nerimo ataka ar paranojos ir tiesiog puse pamainos atbuvus tu iseini is darbo netgi nieko bosui nepasakius. Tai atsakymas aisku kad negaliu normaliai gyventi del to vartoju benzus. Bet turiu dideli nora pasikeisti ir manau reikia antidepresantu kurso. Tiesiog noriu jusu paklausti kokia vaistu kombinacija butu efektyviausia mano atveju? rosiuosi pokalbiui su daktaru gal jusu patarimai pades. Zinau kad vaistai ne vien iseitis yra ir sportas, meditacija bet as esu lepsius, bandziau sportus bet as tinginys. Ir vengiu erdviu vietu, social anxiety reiskinys. Ateidavau i sporto sale istverdavau max 10minuciu ir mintys vien sukdavosi dingti is cia.

Aldona Julita aciu paklausiu del tiapridalio.
Parašė Spartan
Hey rašė:miegu tikrai gerai, nera probemu su miegu. Gaunu vaistus [...] bet tik pagrindinius xanaz,clonazepam,diazepam,lorazepam ten kitokiu negausi. Taip kas ten zino ko ten gali buti primaisyta, del to uz menesio bus pirmas appointmentas anglijoje su psichiatru. vartotojau spartan tas ir yra kad negaliu gyventi normaliai, ypac del darbo buna uzeina nerimo ataka ar paranojos ir tiesiog puse pamainos atbuvus tu iseini is darbo netgi nieko bosui nepasakius. Tai atsakymas aisku kad negaliu normaliai gyventi del to vartoju benzus. Bet turiu dideli nora pasikeisti ir manau reikia antidepresantu kurso. Tiesiog noriu jusu paklausti kokia vaistu kombinacija butu efektyviausia mano atveju? rosiuosi pokalbiui su daktaru gal jusu patarimai pades. Zinau kad vaistai ne vien iseitis yra ir sportas, meditacija bet as esu lepsius, bandziau sportus bet as tinginys. Ir vengiu erdviu vietu, social anxiety reiskinys. Ateidavau i sporto sale istverdavau max 10minuciu ir mintys vien sukdavosi dingti is cia.

Aldona Julita aciu paklausiu del tiapridalio.

Lorazepam labai stiprus benzo man jis nepadejo. Man irgi budavo nerimas pastovus del visko, bet kazkaip susitvarkydavau, sportas labiausiai padejo su itampa bei su stresu kovot. Nieko negeriau bei visados budavau pries chemija, kol neprasidejo nemiga tada jau teko gert. Tu juk nenori visa gyvenima ant vaistu sedet, o patikek prie ju prirpratus tai lomkes baisios buna bandant nutraukt. Tau visa gyvenima budavo tas nerimas? Nepastebejai, kad nerimas sustiprejo nustojus vaistus vartot? Ko daugiau save istumsi i nemalonias situacijas to su laiku bus lengviau juose isbuti. Bandyk ieskot kitu budu ypac jeigu jaunas esi. Kiek teko skaityt tai UK megsta vaistus kisti. Mano gydytojas ne karta yra sakes, kad vaistai gali buti tik kaip irankis trumpalaikiai pagalbai bei, kad siais laikais daugiau demesio skiriama terapijai, gyvenimo budui ir t.t. Zodziu cia tik patarimai mano as ne gydytojas tau nepatarsiu 100% teisingai kas tau geriausia, bet dar karta pasikartosiu, kad vaistai viena duoda kita atima. Del tos kombinacijos tai irgi tau gydytojas tik patars. Neaisku is kur tas nerimas. Gal koki neuroleptika skirs gal AD. Vaistu kruvos yra vienas tinka kitas ne reikia atsirinkt. Laikykis! Susitvarkysi! Visi mes nerimaujam del ko nors tik vieni labiau kiti maziau.