Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 05 11, 08:04
geda bet prie kompo,susirasinejau su era
- 2008 05 11, 10:24
Kadangi vakar isgeriau siek tiek daugiau nei reikia vaistuku, siryt nubusti buvo sunku... Nulekiau i dusa. Atsigavau siek tiek. Isgeriau kazkokias ten morku ir obuoliu sultis. Dar pasisveriau... 50 kg. Dabar prisiminiau, kad AD pamirsau...
- 2008 05 11, 11:47
Ruošiausi miegoti iki dviejų ir tada sunkiai išsiridenti iš lovos, bet pusę pirmos paskambino tėvas paklausti, ar aš neturiu televizoriaus (lyg per du metus dar nežinotų), tai visi miegai išsilakstė.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.
- 2008 05 11, 13:32
baisiausioj ankstybej buvau atsikelus atsigerti ir parukyti, dar parasiau cia, paskui vel nuejau gult. dabar tik atsikeliau normaliai, susisukavau plaukus, ikaliau kavos, isgeriau antidepresanta (po ilgos pertraukos), pasileidau garsiai Tracy Chapman ir tvarkysiu namus - karo lauka
Так откуда взялась печаль?
- 2008 05 22, 10:54
atsibudau po nuostabaus sapno kuris atspindejo siuo metu mano dideli nora. =) atsikeliau ir nulekiau i dusa pries tai paklauses music
- 2008 05 22, 13:52
Vis prabudinėjau, kol galų gale apie antrą atsisėdau nusprendusi nebemiegoti.
Pagalvojau, kad sunkus rytas ir turiu labai daug šiandien padaryti. Įsijungiau paštą. Paskaičiau apie budėjimus. Išsigandau, kad praleidau vieną savo budėjimą. Į kalendorių ant sienos žvilgtelėjusi supratau, kad jis šiandien. Iki jo buvo likę pusantros valandos.
Reaktyviniu greičiu - parūkyt ir į dušą. Sušokau į drabužius ir dabar lėksiu į kitą miesto galą.
Erzina, šiandien norėjau rašyt kursinį.
Visiškai dingsta motyvacija ten dirbt.
Pagalvojau, kad sunkus rytas ir turiu labai daug šiandien padaryti. Įsijungiau paštą. Paskaičiau apie budėjimus. Išsigandau, kad praleidau vieną savo budėjimą. Į kalendorių ant sienos žvilgtelėjusi supratau, kad jis šiandien. Iki jo buvo likę pusantros valandos.
Reaktyviniu greičiu - parūkyt ir į dušą. Sušokau į drabužius ir dabar lėksiu į kitą miesto galą.
Erzina, šiandien norėjau rašyt kursinį.
Visiškai dingsta motyvacija ten dirbt.
Aš nesusikirtau. Aš atradau 10000 būdų, kurie neveikia.