Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#42610 Mamos šypsena, Mamontovas per radiją, Jis.
Parašė Perla
#42613 geda bet prie kompo,susirasinejau su era
Vartotojo avataras
Parašė era
#42618 Man tave nuvyti nuo pc?
Parašė Perla
era rašė:Man tave nuvyti nuo pc?
aha galetum nuvyti :D
mama jua grasino kad laidus nupjaus :D
Vartotojo avataras
Parašė era
#42622 Tvarka bus.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#42630 Kadangi vakar isgeriau siek tiek daugiau nei reikia vaistuku, siryt nubusti buvo sunku... Nulekiau i dusa. Atsigavau siek tiek. Isgeriau kazkokias ten morku ir obuoliu sultis. Dar pasisveriau... 50 kg. Dabar prisiminiau, kad AD pamirsau...
Parašė autumn
#42638 Ruošiausi miegoti iki dviejų ir tada sunkiai išsiridenti iš lovos, bet pusę pirmos paskambino tėvas paklausti, ar aš neturiu televizoriaus (lyg per du metus dar nežinotų), tai visi miegai išsilakstė.
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#42650 baisiausioj ankstybej buvau atsikelus atsigerti ir parukyti, dar parasiau cia, paskui vel nuejau gult. dabar tik atsikeliau normaliai, susisukavau plaukus, ikaliau kavos, isgeriau antidepresanta (po ilgos pertraukos), pasileidau garsiai Tracy Chapman ir tvarkysiu namus - karo lauka :)
Parašė autumn
#44908 Ne visai savanorišku atsikėlimu iš lovos.
Jau dabar tuo džiaugiuosi :)))
Vartotojo avataras
Parašė era
#44963 Egzaminu.
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#45001 padariau jogos pratimus gulėdama lovoje,išmaukiau bokalą H2O ir suploviau indus po vakarykščių naktipiečių.
ParašėTomash
#45006 atsibudau po nuostabaus sapno kuris atspindejo siuo metu mano dideli nora. =) atsikeliau ir nulekiau i dusa pries tai paklauses music
Parašė autumn
#45022 Vis prabudinėjau, kol galų gale apie antrą atsisėdau nusprendusi nebemiegoti.
Pagalvojau, kad sunkus rytas ir turiu labai daug šiandien padaryti. Įsijungiau paštą. Paskaičiau apie budėjimus. Išsigandau, kad praleidau vieną savo budėjimą. Į kalendorių ant sienos žvilgtelėjusi supratau, kad jis šiandien. Iki jo buvo likę pusantros valandos.
Reaktyviniu greičiu - parūkyt ir į dušą. Sušokau į drabužius ir dabar lėksiu į kitą miesto galą.
Erzina, šiandien norėjau rašyt kursinį.
Visiškai dingsta motyvacija ten dirbt.
Vartotojo avataras
Parašė era
#45073 Jo glėbyje.
Vartotojo avataras
Parašė era
#45185 Kambario tvarkymu.