Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Sklandantis rašė:Iš savo asmeninės patirties nepavadinčiau paroxetino ypač raminančiu. Slopinančiu taip. Judesiai tampa lėtesni, mintys dėliojasi sunkiau. Tampi kažkoks sumeškinėjęs. Bet tuo pat metu nerimo fonas, tiesa nedidelis, išlieka. Poveikis į depresiją minimalus, nuotaika šūdina. Aišku visa tai galioja tik mano organizmui.

Ne vien tavo organizmui, yra ir kiti faktoriai. 20mg paroxetino man beveik nieko nedave, ko nepasakyciau apie 60mg paroxetino. Paroxetinas pats stabdo savo virskinima todel 2x didesne doze gali duoti ir 4x didesne koncentracija organizme.

Ocho,kaip įdomiai mama ji geria apie metus laiko,sakau jog keistu ,jai sujaukė miega,kitas dalykas,prasidėjo migrena kartas nuo karto gal ir ne nuo jo,ir dar pastebiu didesnius vizdzius,ar tai butų ženklas keisti?ir kokiu dar būtų variantu į ka keisti?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#426797 Paroxetino vienas is retesniu salutiniu kad plecia vyzdzius, ypac didesnes dozes. Gal doze per didele? Daugelis tu vaistu yra panasus tai ka kaip keist neimanoma pasakyt.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#426807 Visi SSRI gali plesti vyzdzius. Man visad isplecia is pradziu, po to po truputi sumazeja. Maziausiai is SSRI/SNRI duloxetinas ant to jautesi (kas logiška)
Parašė Ramunyte
LBJ rašė:Visi SSRI gali plesti vyzdzius. Man visad isplecia is pradziu, po to po truputi sumazeja. Maziausiai is SSRI/SNRI duloxetinas ant to jautesi (kas logiška)

Aiškiukas,ačiū.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:Paroxetino vienas is retesniu salutiniu kad plecia vyzdzius, ypac didesnes dozes. Gal doze per didele? Daugelis tu vaistu yra panasus tai ka kaip keist neimanoma pasakyt.

Doze berots nedidele 10mg.
Parašė Ramunyte
#426849 Dar klausimas,jai buvo nemiga,dabar nuėjus miegot 1h nakties miegojo iki 10h ryto,išgėrė ryte vaistus ir nuo 13iki 16h vel užmigo,kame čia šaknys vel idomu.gal kas susidūręs geria 10mg.escetelopramo.
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#426850 Tai ka ji geria, paroxetina ar escitaloprama? Siaip mane abu jie slopino, ypac diena traukdavo prie zemes.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ramunyte rašė:Dar klausimas,jai buvo nemiga,dabar nuėjus miegot 1h nakties miegojo iki 10h ryto,išgėrė ryte vaistus ir nuo 13iki 16h vel užmigo,kame čia šaknys vel idomu.gal kas susidūręs geria 10mg.escetelopramo.

Tai gal atsimiega uz neprimiegota laika? Be to reikia bent keliu savaiciu, kad daryti isvadas apie vaisto poveiki.
Parašė Ramunyte
mmm rašė:Tai ka ji geria, paroxetina ar escitaloprama? Siaip mane abu jie slopino, ypac diena traukdavo prie zemes.

Escitaloprama,10mg,buvo sujauke miega diena miega naktį ne užmigdavo ,dėl tokios nemigos gerdavo vaistus po pietų į vakara,sakau tu bandyk keltis ryte ir gerti ryte si vaistą nes taip ir minėjo gydytoja jog ryte,bet miega sujauke ryte miegodavo neisgerdavo gaudavos tik į pavakary ar po pietų atsikėlus 15ar17h ir vėliau išgerdavo ,dabar pradėjo gerti ryte ir op apsivertė viskas,o šiąnakt sakė gan visai neblogai miegojo nuo 3h iki 11 ir paskui nebe uzmigo išgėrus vaistus,o prieš tai diena kaip ir rašiau ryte atsikėlė išgerė vaistus ir kokia 13h iki 16vel miegot.o šiąnakt va jau neblogai visai.zesim kaip toliau geria kokie 8-9menesiai jau.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:
Ramunyte rašė:Dar klausimas,jai buvo nemiga,dabar nuėjus miegot 1h nakties miegojo iki 10h ryto,išgėrė ryte vaistus ir nuo 13iki 16h vel užmigo,kame čia šaknys vel idomu.gal kas susidūręs geria 10mg.escetelopramo.

Tai gal atsimiega uz neprimiegota laika? Be to reikia bent keliu savaiciu, kad daryti isvadas apie vaisto poveiki.

Vaistą geria netoli bus metai laiko,gydytojai yra sakius jog nemiega išrašė kažkokiu nuo miego, bet negerdavo.taip ir tempe sumaisius diena su naktim.kol va pradėjo gerti ryte ir va ,kaip bet šiąnakt jau geriau visai ,užmigo 3h nakties iki 11h ryto ,išgėrė vaistus ir vėliau neužmigo?”, apsidirbo kas reikia gal susireguliuos nu…pradėjus gerti ryte juos.nes gerdavo po pietų ar į vakara dėl miego režimo ryte neišeidavo nes miegodavo.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#426877 Tokio tipo medikamentai dalinai itakoja ir bioritmus, mano nuomone paroxetinas ir panasus turi buti geriami ryte.
Parašė Ramunyte
biggie rašė:Tokio tipo medikamentai dalinai itakoja ir bioritmus, mano nuomone paroxetinas ir panasus turi buti geriami ryte.

Mums gydytoja viena privati pasake gerti vakare ir prie dar skyrė Trazodonum,taižesime :bloga O idomu,ar paroxetinas mažiau sujaukia miega?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#426992 trazodonas butent miegui, paroxetinas stipresnis kaip antidepresantas, savo klases vaistu tarpe jis maziausiai jaukia, daznai ir padeda su miego kokybe
Parašė sauledanguje
#427007 Sveiki,

Noriu paklausti ka daryti, beveik du metus vartojau SEROXATA, kadangi jo tiekimas nutruko ir vaisitines jo nebeturi, daktaras liepe pereiti ant PAROXETINO, tikino, kad veiklioji medziaga tokia pati, BET. Antra savaite is eiles, labai blogai miegu, rytais max pykina, silpna, krenta svoris, nuo tualeto nenulipu, ir dar NERIMAS SUKILES max. Liepe kazkiek nusimazinti, kad gerciau maziau nei geriau SEROCXATO, nusimazinau, bet vis tiek tas pats. KLAUSIMAS- ar praeis? Ar netinka tiesiog tas paroxetinas man?
Nes daktaras sake lyg praeis, bet praejo jau dvi savaites ir kiekviena diena jauciuosi lygiai taip pat BLOGAI.
ACIU LAUKSIU JUSU ATSAKYMU
Vartotojo avataras
Parašė mmm
#427019 Paroxetinas yra veiklioji medziaga. Seroxat-originalaus paroxetino PAVADINIMAS. Keista kad taip stipriai sureagavote pereinant ant neoriginalaus paroxetino. Pabandykite tuomet dar kita paroxetino gamintoja pakeisti.