Moderatorius: signs

Parašė vitamin9
Astronautė-Myška rašė:Zoloftas bišk rimtesnis. :achtung Nu gal... kokia įtaiga ar kas padėtų, nes va populiarus ir net knygas rašo. :achtung Beje, prastas. :kazokas

Kuom jis blogesnis nei kiti?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#421511 Prasta knyga, turėjau omeny... ("Prozaco karta", bet čia man asmeniškai :D . Reiks vėl paskaityt, senai l. skaičiau, gal pasikeis nuomonė...). O pats vaistas man asmeniškai ne blogas tik gal silpnesnis pasirodė. Bet čia gi individualu.
Jeigu jo nenuima, tai vadinasi kažkam padeda.
Parašė Ambien
#421574 Gėriau Flux visada, man sakydavo, kad kitos firmos nėra Lietuvoj. O dabar antrą dieną ligoninėj kažkokias mėlynas ar žalias tabletes duoda, seselė sako, kad čia tikrai fluoksetinas. Ar yra tokios LT? Nes bijau, kad ji suklydus nebūtų. Nuo vakar ligoninėj, gydytoja sakė, kad gydymo nekeis, kad gersiu fluoksetiną ir toliau, tik dar kitus vaistus pridės. Kitus matau, kad pridėjo, bet nu fluoksetino aš neatpažįstu. Gal kas žinot? Kokiu čia pavadinimu jis, jei ne Flux? :?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Ambien rašė:Gėriau Flux visada, man sakydavo, kad kitos firmos nėra Lietuvoj. O dabar antrą dieną ligoninėj kažkokias mėlynas ar žalias tabletes duoda, seselė sako, kad čia tikrai fluoksetinas. Ar yra tokios LT? Nes bijau, kad ji suklydus nebūtų. Nuo vakar ligoninėj, gydytoja sakė, kad gydymo nekeis, kad gersiu fluoksetiną ir toliau, tik dar kitus vaistus pridės. Kitus matau, kad pridėjo, bet nu fluoksetino aš neatpažįstu. Gal kas žinot? Kokiu čia pavadinimu jis, jei ne Flux? :?

Yra dar magrilan ir vitabalans pavadinimu fluoksetinas
Parašė Irmač
#430364 Sveiki gėriau fluxsetina 20 mg. Nerimas nepakelemas, gydytoja sumažino 10mg. Ryte fluxsetina vakare brintalix 5mg. Nakčiai melatoninas 2,5 mg. Energijos nulis ir kiek skaitau fluxsetinas svorį augina . Juk niekur nerašo
Parašė Irmač
Irmač rašė:Sveiki gėriau fluxsetina 20 mg. Nerimas nepakelemas, gydytoja sumažino 10mg. Ryte fluxsetina vakare brintalix 5mg. Nakčiai melatoninas 2,5 mg. Energijos nulis ir kiek skaitau fluxsetinas svorį augina . Juk niekur nerašo
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#430853 Vakar gydytojos uzklausiau apie si vaista, tai pasidalinsiu, kad jos nuomone, butent prozac originalo nebera, jis padedavo, o generikai ne tokie, ir efekta mato retai (tik atkartoju jos zodzius perfrazavus, nepulkit manes) :D
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#430857 Teoriskai tai tas pats vaistas, nuo brando gali tik kiekis skirtis tableteje. Generiniams leidziama iki 30% paklaida. T.y. gali toj pacioj tabletej buti 30proc maziau vaisto. Ta pati sake man gydytojas, ta pati atkartojo ir seses vyras, 15metu dirbantis dideleje farmacijos imoneje.

Tad viena is variantu kuriu siule man gydytojas, kai pakeiciau cipralex i generini ir pastebejau skirtuma, kad prasciau veikia, tiesiog ant trecdalio pakeliau doze ir gavosi tas pats rezultatas.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#440094 Laba, aš kelis metus gal gėriau flux. Iš pradžių lyg padėjo, bet po to kažkaip nebe, tai teko keisti į kitus vaistus. :bloga Padėjo tai neiškart. Bet su laiku išmokau, kad pasikliauti vien vaistais nelabai galima. :geek
Parašė _Velvis_
#440097 Praėjusios vasaros pabaigoje keitėm paroksetiną į fluoksetiną, nes mane ėmė labai migdyti ir slopinti darbe nuo paroksetino, būdavo sunku susikaupti, labai mažindavo produktyvumą. Pereinant ant fluoksetino nieko ypatingo nepajaučiau, svorio pokyčių nebuvo, bet pagrindinę problemą dėl mieguistumo ir slopinimo išsprendė. Be to, mano mama visą gyvenimą vartoja fluoksetiną.