Moderatorius: signs

Parašė Ramunyte
biggie rašė:trazodonas butent miegui, paroxetinas stipresnis kaip antidepresantas, savo klases vaistu tarpe jis maziausiai jaukia, daznai ir padeda su miego kokybe

Va va kaip įdomiai gal mums jo tada vieno uztektu paroxetina ir nereiketu gerti dviejų ,Chm įdomiai čia ,vieni vaistai iš aukia nemiga tada reik kitu nu jo zesim kaip kas.Ačiū Biggie.
Parašė Nona
#427593 Geriant paroxetine orion 20mg.,siulo gydytoja salia Tritiko, kad pakelti libido.ar veiksminga?ar kas susidurete?
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
Kovotojas rašė:man vakar israse vaistus, orginalo serohsato nebegavau, sako kad ir nebebus

Va va, ką daryt? Kas seroxata pakeitė, į kokį kitą gamintoją patartumėt keist?geriu seroxat jau 10 metų, bijau kas bus jei jo nebegausiu... teliko dvi dozės...
Parašė Violeta V
#428394 Laba diena,
Nuo lėtinio nuovargio, nerimo skyrė paroxetine po 10 mg.
Eina jai 18 d. vartojimo.
Kažkaip blogiau jaučiuosi.
Sustingsta labai raumenys, skauda kūnas, galva, tirpsta galvos oda,nerimas nedingo, dar ir baimė atsirado.
Lankau dar psichoterapija.
Ar čia normalus pojūčiai?
Ar vaistas netinka?
Mano gydytojas atostogauja.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Violeta V rašė:Laba diena,
Sustingsta labai raumenys, skauda kūnas, galva, tirpsta galvos oda,nerimas nedingo, dar ir baimė atsirado.
Ar vaistas netinka?

Nerimui veikti reikia 4 savaiciu bent jau. 10 mg paroxetino yra tokia pradedancioji doze labiau. Tai as asmeniskai nespeciau daryti isvadu del vaisto veikimo efektyvumo.

Del savijautos - dalis gali buti paaiskinti laikinais salutiniais poveikiais, dalis ir nuolatines itampos, del kurios vaistus ir skyre. Dazniausiai kai skiriami antidepresantai, pirma menesi jauciamas pablogejimas ir tik po menesio-dvieju jauciamas pagerejimas. Tai yra del to, kad reikia laiko, kol vaistas 1) pasiekia reikiama kraujo koncentracija kraujo plazmoje 2) nureguliuoja tam tikrus serotonino receptorius, kuriuos is pradziu aktyvuoja (pvz 5HT2C), del ko kyla pradzioje nerimas.

Duokite laiko vaistui veikti. Sergate. Gydykites. Stenkites uzsiimti malonia veikla.

Sekmes.
Parašė Saules laida
#428949 Sveiki. Bukite geri, pasakykite, kad nepriaugsiu su Seroxat 30 kg (sverdama 52 kg galiu sau daugiausiai leisti plius 10 kg) ir kad nenuslinks plaukai, nes nuo Zoloft slenka... Šiuo metu geriu Mirtazapine po 7,5 mg nakčiai dėl miego ir nebegaliu gerti daugiau Zoloft... Seroxat vienintelė viltis nuo stipraus nerimo...
Parašė vitamin9
Violeta V rašė:Laba diena,
Ar vaistas netinka?

Pradedant betkoki antidepresanta pasakai kad duotu raminamu bent menesiui su jais, tie psichiatrai debilai patys nesusipranta. duoda zmogui nauja vaistai, aiskei zino kad visi ad kelia nerima belekaip ir tipo zjbs gyvenk kai pats sedi uz stalo klonezepamo privares.
Parašė vitamin9
Saules laida rašė:Sveiki. Bukite geri, pasakykite, kad nepriaugsiu su Seroxat 30 kg (sverdama 52 kg galiu sau daugiausiai leisti plius 10 kg) ir kad nenuslinks plaukai, nes nuo Zoloft slenka... Šiuo metu geriu Mirtazapine po 7,5 mg nakčiai dėl miego ir nebegaliu gerti daugiau Zoloft... Seroxat vienintelė viltis nuo stipraus nerimo...

Kad 52 nera kazkoks stebuklas, pradek sportuot jei iseina o ne galvot ar nuo vaisto priaugsi. jei sedesi ir bandeles kaposi tai net ir vaistu nereik 200kg priaugti.
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
Zaza rašė:
Kovotojas rašė:man vakar israse vaistus, orginalo serohsato nebegavau, sako kad ir nebebus

Va va, ką daryt? Kas seroxata pakeitė, į kokį kitą gamintoją patartumėt keist?geriu seroxat jau 10 metų, bijau kas bus jei jo nebegausiu... teliko dvi dozės...

Prieš du mėnesius pakeičiau iš seroxat į arketis. Pirmą mėnesį nejaučiau skirtumo, gaaal tik, lyg ir, per dažnas suirzimas, bet prieš mėnesį visai negeri dalykai prasidėjo: nuolatinės panikos atakos, dažnai ištinka minčių užsiblokavimas, nesusivokimas laike ir pan., su šeimos gydytoja priėjom išvados kad nervinis išsekimas, to pasekoje išėjau iš darbo, visa pikta ant darbovietės, išpeikus viską ir pan. Beeeeet tris metus ten dirbau, ir iki prieš menesį, buvau vadinta kaip labiausiai savo darbą mėgstantis žmogus iš viso kolektyvo. Ar tai sutapimas ir tiesiog pervargau? Ar vaitai kalti? Nuomonės jūsų?
Parašė Saules laida
Zaza rašė:
Zaza rašė:

Prieš du mėnesius pakeičiau iš seroxat į arketis. Pirmą mėnesį nejaučiau skirtumo, gaaal tik, lyg ir, per dažnas suirzimas, bet prieš mėnesį visai negeri dalykai prasidėjo: nuolatinės panikos atakos, dažnai ištinka minčių užsiblokavimas, nesusivokimas laike ir pan., su šeimos gydytoja priėjom išvados kad nervinis išsekimas, to pasekoje išėjau iš darbo, visa pikta ant darbovietės, išpeikus viską ir pan. Beeeeet tris metus ten dirbau, ir iki prieš menesį, buvau vadinta kaip labiausiai savo darbą mėgstantis žmogus iš viso kolektyvo. Ar tai sutapimas ir tiesiog pervargau? Ar vaitai kalti? Nuomonės jūsų?

Kodėl pakeitėt? Yra Seroxat vėl vaistinėse. Ar priaugote svorio? Neslenka plaukai? Kaio reikalai su seksualiniais dalykais?