Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#427595 Šį mėn pradedu. Kolkas naujienos geros, sakė geras efektyvumas. Sušvirkščia ir pora val čillini. Karts nuo karto ateina kraujospūdžio pamatuot.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#427657 Ne. Depresija ir ribinis asmenybės šeimoj
Parašė Amelia
LBJ rašė:Šį mėn pradedu. Kolkas naujienos geros, sakė geras efektyvumas. Sušvirkščia ir pora val čillini. Karts nuo karto ateina kraujospūdžio pamatuot.

O čia ne tas purškiamasnį nosį?
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Amelia rašė:
LBJ rašė:Šį mėn pradedu. Kolkas naujienos geros, sakė geras efektyvumas. Sušvirkščia ir pora val čillini. Karts nuo karto ateina kraujospūdžio pamatuot.

O čia ne tas purškiamasnį nosį?

Tas pats
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Amelia rašė:O kaip disociaciniai reiškiniai? Pasireiškia?

Dar nepradėjau gydymo. Strigo kažkas klinikoj su įrengimu. Užsirašiau į Kauno Klinikas, bet tik birželio gale.. Nežinau ar galiu laukti iki to. Galvoju gal gultis kažkur, kur gauti greičiau gydymą.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
amber49 rašė:Kauno klinikose irgi taiko šitą gydymą?

Jo, Diržius ir Montvidas. Tik reik siuntimo arba iš šeimos gyd. arba iš psichiatro
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
#428143 Aš ėjau pas Montvidą. Kadangi neturėjau patvirtinančių dokumentų, kad anksčiau netiko ar nepadėjo 2 SSRI/SNRI maksimaliom dozėm, tai nedavė. Pasiūlė bandyt kelt sertraliną ir toliau tęsti psichoterapiją. Padarė kraujo tyrimus ir psichologinį ištyrimą, žiūrėjo kodėl gali nepadėt depresija. Žodžiu, gailėjo dėl finansavimo to gydymo. Siūlyčiau eiti pas Diržių.

O aš greičiausiai lauksiu kol mano poliklinikoj sutvarkys techninius reikalus ir galėsiu ten gauti.
Vartotojo avataras
Parašė LBJ
Vaiduoklis rašė:LBJ, o nebandei psilocybino micro/low dozem?

Bandžiau. Neilgai, bet bandžiau. Bandysiu didelę. Yra galimybė sodyboje gauti su visa priežūra. Bet gan brangu. Teks savarankiškai

Yra daug dabar tyrimų su psilocibinu. Jei tas nepaeis, reiks bandyt DMT. Būna, kad pramuša.

Esmė, kad reik į psichoterapiją rimtai vaikščiot jei nori, kad padėtų. Padidina smegenų neuroplastiškumą.
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduoklis
#428146 LBJ, tu turbut jau zinai, bet gali pasidometi psychoplastogenais