- 2023 05 16, 19:50
Opaque, gal perskaitei šią knygą?
Aš dalimis skaičiau, bet toks įspūdis, kad jau senai parašyta. Man aktualiausia tema - muz. haliucinacijos. Šiaip gal ir radau atsakymą, kodėl girdžiu kažkokią muz., kad gal dėl klausos problemų, nes beveik visi jo klientai, kurie girdėdavo muz. hal., buvo su klausos problemomis.
Astro-Meška rašė:Opaque rašė:Neištvėriau ir pradėjau dar vieną anglišką knygą Oliver Sacks "Musicophilia. Tales Of Music And The Brain" ...
O geras, aš lt kalba radau šią knygą inete. Irgi intriguoja, bet dar nepradėjau skaityti.
Opaque, gal perskaitei šią knygą?
Aš dalimis skaičiau, bet toks įspūdis, kad jau senai parašyta. Man aktualiausia tema - muz. haliucinacijos. Šiaip gal ir radau atsakymą, kodėl girdžiu kažkokią muz., kad gal dėl klausos problemų, nes beveik visi jo klientai, kurie girdėdavo muz. hal., buvo su klausos problemomis.

Neseniai sapnavau, kad perskaičiau dvi plonas knygutes per vieną dieną. Jau pasamonė sako, kad gal reiktų pradėt skaityt, bet internetas, visokie youtubai suryja laiką arba prie nagų dailės ar gelinio nuėmimo sėdžiu, jei pavyksta atsikelt.
, bet yra ir ziauriu scenu..