- 2019 09 06, 17:52
Čia gal tinka ši klinika lengvesnėm depresijos formoms gydyti. Nes būdavo per prievartą varo į užsiėmikus, kurie man nepatikdavo. Kai kurie patiko. Bet tas pojūtis kaip kareivinėse. Maistas dar palyginti kaip ligoninėj nėra blogas. Visur rytais ar vakare būna kokia košė. Pusryčius atneša į palatą. Dabar net nežinau, nes čia įspūdžiai prieš kelis metus. O jeigu rūkote...tai vargsit, nes gi į lauką leidžia tik nustatytom valandomis. Labai nemalonios kai kurios jaunos psichiatrės. Man pvz skyrė escitalopramą. Pamatė, kad jis man kelia kraujospūdį, pulsas 120. Tai sako - duosim nuo šalutinių - metoprololio. Ir taip visiems, jei šalutiniai, tai kiša nuo jų. Nors man escitalopranas visą laiką kėlė pulsą, kraujospūdį, tai nebuvo tik šalutinis, kuris praeina.
Nebent gelbėja tai, kai guli tavo amžiaus ar pan žmonių. Tada bent taip ta aplinka nesmukdo. Nes nei kur išeisi. Aptverta tvora, užraktas. Čia sunkiau tiems, kurių nėra kam lankyti Vilniuj. Yra soc darbuotojas, kuris nuperka maisto. Bet kai gulėjau tai jis sirgo ir jei nepakanka maisto, ypač vyrams dažnai. Tai nu šakės.
Nebent gelbėja tai, kai guli tavo amžiaus ar pan žmonių. Tada bent taip ta aplinka nesmukdo. Nes nei kur išeisi. Aptverta tvora, užraktas. Čia sunkiau tiems, kurių nėra kam lankyti Vilniuj. Yra soc darbuotojas, kuris nuperka maisto. Bet kai gulėjau tai jis sirgo ir jei nepakanka maisto, ypač vyrams dažnai. Tai nu šakės.
F.33.2 ir F.61
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.
20 mg paroxetine, 3mg bromazepam, 25 mg quetiapinum ~18 val nerimui, 50-75 mg quetiapinum miegui.